Kızlar aşağıdaki saç uzatma formülü çok iddialı ve kolay. Birisi kafadan mı attı, yoksa gerçekten etkileri var mı?
Kullanan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi lütfen.. Teşekkürler şmididen :))
"Sarımsağı ezin, havucu çok küçük parçalara kesin (tırnaktan bile küçük olsun ) yada rendeleyin; havucu ve sarımsağı cezveye koyun.1 su bardağı su ilave edin 15 dk kaynatın kaynattıktan sonra cezveye susam yağı ve hint yağını koyun bir kaşıkla karıştırın yaklaşık 2 dakika karıştırmanız yeterli sonra bu kıvamı saçınıza sürün. 30 dakika bekletin ve saçınızı ılık suyla yıkayın, 5 dakika daha bekleyin ve sonradan saçlarınız yağlı kalmasın diye fazla sıcak olmasın sıcak suyla yıkayın bu formülü haftada 2 kere yapın saçlarınız 15 günde 10 santim uzayacaktır…"
sarımsağı duydum gerçekten etkili hem saçı besliyo hem uzatıyo.. ama havucu ilkkez şimdi duydum. saarımsak için forumda arama yaprsan detaylı bilgi bulabilirsin. bu arada ben ısırgan kürü uyguluyorum o da çok iyi. saçı yumuşacık yapıyo ve güçlendiriyo, dökülmesini engelliyor. daha hızlı uzatır da dediler ama ne yalan diyim benimki kendi hızında devam ediyor hala
Kızlar aşağıdaki saç uzatma formülü çok iddialı ve kolay. Birisi kafadan mı attı, yoksa gerçekten etkileri var mı?
Kullanan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi lütfen.. Teşekkürler şmididen :))
"Sarımsağı ezin, havucu çok küçük parçalara kesin (tırnaktan bile küçük olsun ) yada rendeleyin; havucu ve sarımsağı cezveye koyun.1 su bardağı su ilave edin 15 dk kaynatın kaynattıktan sonra cezveye susam yağı ve hint yağını koyun bir kaşıkla karıştırın yaklaşık 2 dakika karıştırmanız yeterli sonra bu kıvamı saçınıza sürün. 30 dakika bekletin ve saçınızı ılık suyla yıkayın, 5 dakika daha bekleyin ve sonradan saçlarınız yağlı kalmasın diye fazla sıcak olmasın sıcak suyla yıkayın bu formülü haftada 2 kere yapın saçlarınız 15 günde 10 santim uzayacaktır…"
valla canım ben burdaki birçok kürü denedim, havuçlusu, turplusu, entele, ama normal uzamasından farkı birşey olmadı,
dene bişey kaybetmezsin,
ben son olarak lavanta kürüne başladım ben içiyorum hemde saçıma sürüyorum,
valla canım ben burdaki birçok kürü denedim, havuçlusu, turplusu, entele, ama normal uzamasından farkı birşey olmadı,
dene bişey kaybetmezsin,
ben son olarak lavanta kürüne başladım ben içiyorum hemde saçıma sürüyorum,
bende denemiştim sarımsak turp ve daha neler neler..ama hiç bir fayda etmedi,mezurla ölçüyorum boyasız çıkan saçlarımı her ay 1 cm uzuyor..valla ne yaparsanız yapın faydası olmuyor aksine saç yıpranıyor.ama ben hiç dururmuyum hayııııır şimdide 1 aya yakın zamandır çam terebentin yağını bebe şampuanımın içine döküyorum..(20 ml..olanı 750 lik bebe şampuanı)onunla hergün bir kez yıkıyorum musluk suyu altında..ama sadece şu faydası oldu saçlarımı hakkaten çam gibi yaptı haa.bir tel bile dökülme yok..ama exradan uzama varmı derseniz o da yok.sağlamlaştırdı ve boyalı saç bölümlerim keçe gibi boyasız bölümler yumuşak oluyor.sevindiğim taraf hiç dökülme yok.uzadıktan sonra boyadan yanmış kısımları kestirip kına yakıcam.en münasibi bu.hem saçı besliyo kına..yaa kızlar beyaz teller kırmızı olurmu?..
aaaaaa hiç saç 15 günde bu kadar uzarmı yaaa şok şok şok oldum.böyle olsa sokaklarda insanlar saçlarıyla sokakları süpürürlerdi .inanmayın hep abartı bu kısacık sürede 10 cm uzadı falan hikaye kandırıyo imrendirmeye çalışıyolar
kızlar ısırganı deniyebilirsiniz.. uzatma gibi bir vaadim yok ama cidden saçları bebek gibi yapıyor. uçlarını falan baya toparladı benim. boyadan kurumuştu ve yıpranmıştı. fiyat olarak da çok uygun bir demetini 1-2 liraya aktarlardan bulabilirsiniz. uygulamasıda kolay. forumdan ulaşabilirsiniz.
ayrıca argan yağı da etkilidir. onun fiyatı biraz daha pahalı ama kırıkları onarıyor, saçı güçlendirip koruyor. saçın kolay şekil almasını sağlıyor.
benim öğrendiğim en önemli şey; saç sağlıklıysa uzaması hızlanıyor. ama mucize beklememk lazım. saçınızı sağlıklı tutun yeter
kızlar teşekkürler yorumlar için. açıkçası ben de inanmadım ama forumda kızlar sarımsakla ilgili olumlu yorumlar yapmışlar. havuç da çok faydalı ama saça ne kadar faydalı düşündürücü
bir de yine forumda okudum. herkes sarımsak ve çam terebentin beraber kullanıyor. açıkçası pek inandırıcı değil
bende denemiştim sarımsak turp ve daha neler neler..ama hiç bir fayda etmedi,mezurla ölçüyorum boyasız çıkan saçlarımı her ay 1 cm uzuyor..valla ne yaparsanız yapın faydası olmuyor aksine saç yıpranıyor.ama ben hiç dururmuyum hayııııır şimdide 1 aya yakın zamandır çam terebentin yağını bebe şampuanımın içine döküyorum..(20 ml..olanı 750 lik bebe şampuanı)onunla hergün bir kez yıkıyorum musluk suyu altında..ama sadece şu faydası oldu saçlarımı hakkaten çam gibi yaptı haa.bir tel bile dökülme yok..ama exradan uzama varmı derseniz o da yok.sağlamlaştırdı ve boyalı saç bölümlerim keçe gibi boyasız bölümler yumuşak oluyor.sevindiğim taraf hiç dökülme yok.uzadıktan sonra boyadan yanmış kısımları kestirip kına yakıcam.en münasibi bu.hem saçı besliyo kına..yaa kızlar beyaz teller kırmızı olurmu?..
canım sogan kabuğunu kaynatıyorsun, onunla kınayı yumuşatıyorsun, bide bulabilisen içine biraz sarap koy harika oluyor rengi
internetten araştırabilirsin, ben yaptım çok da memnun kaldım tavsiye ederim, ama kına çok zahmetli zahmete te değer bir sonuç çıkıyor ortaya hani, boya gibi değil daha parlak , daha canlı oluyor saçlar ve boya 3-4 yıkamadan sonra akıyor özellikle kızıl ve bakır karamel tonları