Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar saç rengimi değiştirmek istiyorum, sizce hangisi? ( Resimli )

BBD

91-----> 77,3
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2008
3.677
6.591
398
Ne zamandır renk konusunda sürekli bir gel-git halindeyim. en son eylül-ekim gibi saçlarımı kuaförde karamelimsi bir renge boyattım ancak şimdi biraz değiştirmek istiyorum. hem kendi resimlerimi hem de istediğim renkleri ekliyorum. Sizce hangidsi daha çok yakışır? ya da tamamen farklı bir renk mi denemeliyim? Eğer başka öneriniz varsa resim eklerseniz sevinirim kızlar. şimdiden teşekkürler
Eki Görüntüle 113524 Eki Görüntüle 113525 Eki Görüntüle 113527

Son düzenleme:
beyaz tenlisin sarı yakışlır bence...ama sarıdan korkarım dersen aşama aşama git derim:)koyu sarıdan açığa doğru:)

hepsi kızlarından olan kızın saç rengi güzel sana da gider die düşünüyorum...

kızlar çok teşekkürler yorumlarınız için=)

daha çok eren'in saçını beğenmişsiniz.. ki benim de favorim 3. resimdeki renk. sarı yapmazsam içimde kalır diye korkuyorum, yaparsam da yakışmaz diye korkuyorum

kolayca ve saçlarımızı yıpratmadan renk değiştirebilseydik keşke

sürekli makyaj yapıyorsan ve saçına sürekli bakıyorsan sarı uygun ama diğer türlü bakımsız ve soluk gössteriyo insanı. ben uuzun yıllar sarı kullanıdım. son 4 aydır koyu karaamel kullanıyorum baya rahat :)

kızlar 3. resimdeki renkte kızıllık olur mu? ben buğday tenliyim sizce bana gider mi ve saçlarım şu an bal köpüğü o rengi kuaföre nasıl anlatabilirim?

kızlar 3. resimdeki renkte kızıllık olur mu? ben buğday tenliyim sizce bana gider mi ve saçlarım şu an bal köpüğü o rengi kuaföre nasıl anlatabilirim?

canım ben o renge karar verirsem elmde fotoğrafla güvendiğim bir kuaföre giderim. sen de tarif etmektense direkt resmi götr bence tarifler yanıltıcı olabiliyor.

makyaj sorun olmaz sanırım ama sürekli şekillendirmek gerekiyo sanki sarı saçı dimi ya fön ya da maşa.. kendi halinde bırakıldığında bakımsız görünebilr ki ben ne düzleştirebilrm sürekli ne de maşa kullanablirim üstelk kullansam bile saçım kaldırır mı bilemedim =)

ben sürekli maşalı düz ve ya fönlü kullanıyodum. öyle yapmayınca saçın rengi soluk ve mat duruyo ondan dedim canım . yukardaki arkadaşın yollladığı renkte güzel çok sarı değil kullanman raahat olur.

ya kahverengi ya da sarı bence. sarı yakışır sana özellikle.:82:

ya kahverengi ya da sarı bence. sarı yakışır sana özellikle.:82:

canım çok sağol yorum için. karar vermek için vaktim var daha. o yüzden karar konusunda acele etmiyorum ama hala kafam çok karışık bea=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…