Rüya Yorumları kızlar rüyamı yorumlayabilir misiniz

prettywitch

Hakk,Vedûd,Tevvâb,Selām,
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.371
12
günaydın kızlar ben yine bir rüya gördüm rüyamda hamileydim anneme diyordum ki ya hamile olmam imkansız falan evli değilim ki diyordum. sonra kapı çalıyor gibi bende beni gelen kişi görmesin diye saklanıyorum. saklandığım aralıktan bakıyorum yaşlı bir kadın sonra çıkıyorum siz kimsiniz demeye yaşlı bir adam oluyor içeriye geçiyor.Sonra bebek var koltukta üstüne ben montumu atmışım adam da bebeğe bir şey yapıcam falan zannediyor. çok karışıktı

Canim bende tam ayni rüyayi gördüm Rüyada hamileydim ve karnimi tutuyordum bayagida sismisti 5-6 aylik filan vardi. Baktim ki sende hamile oldugunu görmüssün :) Rüya tabirleri bölye diyor:

rüyada hamile oldugunu gören kadinin, malinin artmasina, övülmeye, izzet ve serefe nail olmaya isaret eder. Bekar kizin kendisini hamile olarak görmesi, kendisi yüzünden ailesine gelecek ugursuzluk ve siddete isaret eder. Bazen de o kizin bulundugu yerde hirsiz ve yangin gibi meydana gelecek kötülüge isaret eder.Bazen de o kiza cin dokunmasina veyahut kendisine münasip ve layik olmayan birisine nikahlanmasina ya da uzun müddet evde kalmasina isaret eder.Dul kadin ve genç kizin kendilerini hamile görmeleri, evlenmelerine isaret eder.

Gördügün gibi yorumlar cok celiskili canim. Keske rüyadan anlayan biri olsada yorumlasa :KK43:

X