Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar röfle yaptırdm nasıl olmuş??

canım değiştirme benim çok hoşuma gitti saçlarının rengi sanda çok yakışmış
a.s

cnm çok teşekkür ederm ama o kdr bunaldım ki saçlarımı biraz değiştiriim diorm rengini de açabilrm biraz daha ya da çikolata kahweye boyatablrm kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı :çok üzgünüm:

cnm ilk resimdeki saç rengin ne yani kod olarak vermen mümkün mü :kedi:

cnm çok hoş olmuşş..ben de röfle yaptrmak istyrm özellkle daha olgn olmak amaç
3.sü en güseli..ama 2.de çok güzel! inş. bana da yakışır saçım şu an bakırkızıl :S

cnm çok hoş olmuşş..ben de röfle yaptrmak istyrm özellkle daha olgn olmak amaç
3.sü en güseli..ama 2.de çok güzel! inş. bana da yakışır saçım şu an bakırkızıl :S

teşekkr ederm cnm ama saçların koyu eer yaptırıcaksan organik boyayla yaptır yoksa benim gbi sabaha kadr otrp ağlarsın saçlarm yandı die :))) bu arada haklsn dha bi olgun gösterio ama bn artk çok sıkldm röfleden mmkünse bi an önce eski halime dönücem:1rolleyes:

çok tatlı olmussun cnm çok gitmiş tenine bu rengi sürdür bence:) herkes yaptırıyo ama tenine gitmeyen bi çok insan var ama tenin röfle için şönnn yani daha ne diim:)

çok tatlı olmussun cnm çok gitmiş tenine bu rengi sürdür bence:) herkes yaptırıyo ama tenine gitmeyen bi çok insan var ama tenin röfle için şönnn yani daha ne diim:)

çok teşekkr ederim cnmm :))) ama okul zamanı gelince mecbur eski rengine boyatıcam ama az kaldı mezun olmaya bi mezun olsam hep röfleli olucam ne kadar sıkılsam da bana en iyi giden saç rengi o oldu :icecream::dance:sırnaşık şey:lepi:

harika olmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş! bayıldım çok yakışmış canım sakın değiştirme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…