• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar röfle yaptırdm nasıl olmuş??

canım değiştirme benim çok hoşuma gitti saçlarının rengi sanda çok yakışmış
a.s

cnm çok teşekkür ederm ama o kdr bunaldım ki saçlarımı biraz değiştiriim diorm rengini de açabilrm biraz daha ya da çikolata kahweye boyatablrm kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı :çok üzgünüm:

cnm ilk resimdeki saç rengin ne yani kod olarak vermen mümkün mü :kedi:

cnm çok hoş olmuşş..ben de röfle yaptrmak istyrm özellkle daha olgn olmak amaç:D
3.sü en güseli..ama 2.de çok güzel! inş. bana da yakışır saçım şu an bakırkızıl :S

cnm çok hoş olmuşş..ben de röfle yaptrmak istyrm özellkle daha olgn olmak amaç:D
3.sü en güseli..ama 2.de çok güzel! inş. bana da yakışır saçım şu an bakırkızıl :S

teşekkr ederm cnm ama saçların koyu eer yaptırıcaksan organik boyayla yaptır yoksa benim gbi sabaha kadr otrp ağlarsın saçlarm yandı die :))) bu arada haklsn dha bi olgun gösterio ama bn artk çok sıkldm röfleden mmkünse bi an önce eski halime dönücem:1rolleyes:

çok tatlı olmussun cnm çok gitmiş tenine bu rengi sürdür bence:) herkes yaptırıyo ama tenine gitmeyen bi çok insan var ama tenin röfle için şönnn yani daha ne diim:)

çok tatlı olmussun cnm çok gitmiş tenine bu rengi sürdür bence:) herkes yaptırıyo ama tenine gitmeyen bi çok insan var ama tenin röfle için şönnn yani daha ne diim:)

çok teşekkr ederim cnmm :))) ama okul zamanı gelince mecbur eski rengine boyatıcam ama az kaldı mezun olmaya bi mezun olsam hep röfleli olucam ne kadar sıkılsam da bana en iyi giden saç rengi o oldu :icecream::dance:sırnaşık şey:lepi:

harika olmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş! bayıldım çok yakışmış canım sakın değiştirme..

Back