• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar röfle yaptırdm nasıl olmuş??

drknss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2009
68
0
86
İstanbul
bu siteye bayılıyorum bakıyorum herkes bşiler paylaşıo uzn zmndır uzaktan izleyiciydm, artık aktif olmanın zamanı geldi die düşündm a.s. :1rolleyes: 3 hafta önce röfle yaptırdm açık karamel üzerine platin sarısı dier eklediğim resmde eski saç rengm war o da boya sizce sarı yakışmış mı yoksa eski halim mi bi türlü karar weremiyorum eylülde yeniden değiştiricem saç rengimi zaten 3 hafta olmadan diplerim bayaa çıktı çabuk uzuyo saçlarım boyatsam da hewesimi alamadan dipler görünüo sinir bi durum CADIARZU o güzel yorumlarınıza ihtiyacım war kızlar :utangac:

Eklentiler

• $Adsızaassfkfk.jpg
    $Adsızaassfkfk.jpg
    21,6 KB · Görüntüleme: 99
  • $Adsızaa.jpg
    $Adsızaa.jpg
    86,6 KB · Görüntüleme: 102
  • $Adsız.jpg
    $Adsız.jpg
    52,8 KB · Görüntüleme: 100
Son düzenleme:
yüzün o kadar güselki her iki saçta gitmiş sana.yanlız sarı genelde insanı yaşından bi kç yaş daha büyük gösterio . ama ben sarı saçı çok sevdiğim için sarı saçlı halin daha güsel bence zemuszemus

wawwwwwww tatlım 3. resmıne bayıldım tü tü tüüü mASALLAAHH:nazar: canımmm bu arada aktıf olmakla en ıyısını yapmıssın aramıza hosgeldınnopuyorumnanaktan:asigim:

yüzün o kadar güselki her iki saçta gitmiş sana.yanlız sarı genelde insanı yaşından bi kç yaş daha büyük gösterio . ama ben sarı saçı çok sevdiğim için sarı saçlı halin daha güsel bence zemuszemus

çok teşekkr ederm cnm o snn bakışınn güzelliği :)))) sarı saçı bnde çok sewiyorum çok çok istiyodum sarı yaptırmayı ama bakımı zor yaa :)))))

wawwwwwww tatlım 3. resmıne bayıldım tü tü tüüü mASALLAAHH:nazar: canımmm bu arada aktıf olmakla en ıyısını yapmıssın aramıza hosgeldınnopuyorumnanaktan:asigim:

hoşbulduk cnm :))))))) a.s. teşekkr ederm bu arada Allah'ım hepimizi nazarlardan saklasın:nazar:

çok teşekkür ederim kızlar ya karar wermek zor aslnda hangisini yapıcam bilmiyorum geçen yaz da saçlarım kırmızıydı ekleyebilirsem kırmızı saçlı resmlerimi de eklerim röfleli saçın bakımı nasıl oluyo aslında bu konuda yardım ederseniz çok sevinirm çnkü saçlarım şu anda çok yıprandı :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

cnm çok yakışmış röfleler sana..benimde seninki giib ama sürekli dipler çıkıyor bide benim beyaz saçlarım çok..onun için dip boyası dert oluyor..veee her seferinde farklı dip renklerinde boyuyorlar kuaför tuturamadılar bi türlüüü..kıyamıyorumda düz bi renge boyamaya...bakalım belki kumral alıp komple bpyarım yada dip boyası yaptırım yine..

hakikaten röfleye bakım kesinlkle şart ama
benmde saçım röfleli mafoldu süpürge gibi aynı.çok sert çok kötü duruo.bu hafta yne boyatcm saçlarımı .bakalım tam sarı istiorum ama heran fikrim deişebilir. . .
kullanmadığım yağ krem kalmadı .ama düselmio saçlarım . . .

Back