Kızlar rica etsen bi göz atar mısınız :P

canım ben burda arası bozulmuş bir çift gördüm sadece fazlada bisi yorumlayamadım birde çevrende hamile birisi var galiba yada haberi gelecek hamile diye. Bu arası bozulan çiftlerin zamana ihtiyacı var birbirlerini cok iyi tanımaları gerekiyo fazlada sekil cıkmamıs onun dısında kötü bir fal değil temiz

ailenizde bir problem var ve bundan en çok etkilenen de annen sanırım.birisi ortalığı kariştırıyor.

ailenizde bir problem var ve bundan en çok etkilenen de annen sanırım.birisi ortalığı kariştırıyor.

canm ya çok teşekkür ederım. ya gelınımız hamıleydı doğurdu yanı o hamıle diye gördüğün konu hakkında başka ne söyleyebılırsın. ?

evet canm problem var. doğru çıktı ya canm birisi karıştırryo demişsin ya biraz dahha açar mısın rica etsem gerçekten ihtiyacım var kızlar başka ne görüyosunuz :26:

Ya açıkcası ben hamile bayanda şunu gördüm kocası yada ailesinden bir erkeği çenesiylemi dırdırıylamı ne yiyip bitiriyo böyle bildiğin hırpalıyo gibi sekil cıkmıs şaşırdım görünce

peki canm çok teşekkür ederım...

sorun seninle ilgili.annenle farklı düşünüyorsunuz.anneni de başka bir bayan etkiliyor.esmer bir bayan.biraz inatlaşma olmuş gibi.biraz daha ılımlı olursan sorun kalkacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…