Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
referans aralıgına göre baktımda 2 si yüksek galiba o yüzden sordum bakalım doktorumdan cevaap bekliyorumDeğerlerin normal olduğu yazıyor zaten.
evet o yüksek biraz bakalım ne diyicek çocuk tedavisi için gitmiştim bi bakmak isteediHoma Ir yükselmiş ama oda o kadar olaganustu bir yükselme değil merak etmeyin
Hafif bir insülin direnciniz var buna uygun bir diyet uygulanması gerekli diye düşünüyorum doktorunuz ne diyecek bakalımevet o yüksek biraz bakalım ne diyicek çocuk tedavisi için gitmiştim bi bakmak isteedi
evet kilom var zaten şuan diyet yapıyorum belkide gebe kalmamaya bununda etkisi vardırHafif bir insülin direnciniz var buna uygun bir diyet uygulanması gerekli diye düşünüyorum doktorunuz ne diyecek bakalım
Kadın doğum doktoruna gittiniz mi pcos vb tanılar için testler alındı mı sizden ya da eşiniz hiç gitti mievet kilom var zaten şuan diyet yapıyorum belkide gebe kalmamaya bununda etkisi vardır
evet o istedi bu testi pcos yok hormon test yapıcak reglide birde hsg çekicek bakalımKadın doğum doktoruna gittiniz mi pcos vb tanılar için testler alındı mı sizden ya da eşiniz hiç gitti mi
kaç çıktı canım senin bendede tek bunlar yazıyorBende dün insülin baktırdım açlık tokluk yazmıyor sadece insülin yazıyor
Açlık ve toklugun ortalaması Homo Ir diye biliyorumkaç çıktı canım senin bendede tek bunlar yazıyor
evet öyleymiş galiba ortalaması alınıyormuşAçlık ve toklugun ortalaması Homo Ir diye biliyorum
Açlık tokluk dediğiniz açken tokken mi bakılıyor ? Dün gittim insülin baktırmak istiyorum dedim aç karnıma buna bakmışlarAçlık ve toklugun ortalaması Homo Ir diye biliyorum
benime aç aldı kanı başka bişey demediAçlık tokluk dediğiniz açken tokken mi bakılıyor ? Dün gittim insülin baktırmak istiyorum dedim aç karnıma buna bakmışlar
Farklı mı cidden ? Bende insülin direncim yok diye seviniyoruminsüline bakmak ve insülin direncine bakmak ayrı heralda canım
evet canım farklı olarak biliyorum ben tabi net bilmiyorum haniFarklı mı cidden ? Bende insülin direncim yok diye seviniyorum