Kızlar resimlerime bakmanızı ve yardımcı olmanızı rica ediyorum :(

canim önden daha düzelir benimkide öyleydi gecti ama bide cok yakin cektigin icin resimleri öyle oluyor benimkinde ilk zamanlar gözlük izi gibi izler vardi ama sonradan hepsi gecti ben msj yaptim isliklerin inmesine yardimci oluyor önden görüntüyü inceltiyor doktoruna sor yap msj

Canım ben revizyon olmak istemiyorum belki dolgu enjekte ederek falan geçer yoksa yatmam yine o yatağa...belki şişler indikren sonra daha güzel olur burnum,inş. fazla sorun etmem o zaman :çok üzgünüm:

Çok geçmiş olsun..inş bnm öyle bi sıkntm olmaz .CADIARZUAma dolgu zamanla geçer diye düşünüyorum.

Sağol canım,dediğin gibiyse gece gündüz masaj yaparım hiç önemli değil,yeterki incelsin yerimseniben

Çok geçmiş olsun..inş bnm öyle bi sıkntm olmaz .CADIARZUAma dolgu zamanla geçer diye düşünüyorum.

Sağol canım,sana da geçmiş olsun,sen de yeni ameliyat olmuşsun baktım resimlerine...her şey istediğin gibi olur hiç bir sıkıntı yaşamazsın umarım.Resimlerine bekliyorum heyecanla...kime ameliyat oldun sen?

ozlemoy evet ilk resmınde bende farkettim o dediğin çukuru istersen biraz bekle çok geçmiş olsun

sağol canım,beklemekten başka da çare yok zaten,cuma günü doktorumla görüşeceğim,geçerli bir açıklama yapar umarım...

ama inş düzelir canımm burnun hiçbişeye gerek kalmazz

canım arkadaşın dediği gibi yağ enjektesi falan da yapılabilir. o çukurluk gider bence kolayca.

Geçmiş olsun canım umarım yağ enjektesi ile çözülür Allah yardımcımız olsun... inşallah düzelir canım tüm kalbimle diliyorum...

geçmiş olsun cnm..evt bir cukur görünüyor dr un dedigi gibi msajla zamanla gecicek bir problemdir belki ..hem şiş henüz bekle bakalım zamanla degisimleri bir gözle sonra karar verirsin cok gecmis olsun

canım arkadaşın dediği gibi yağ enjektesi falan da yapılabilir. o çukurluk gider bence kolayca.

Artık yağ mı olur,doku mu olur bişey enjekte edilsin ve gitsin bu çirkin çukurlar :1rolleyes: Moral oldun teşekkür ederim canım

Geçmiş olsun canım umarım yağ enjektesi ile çözülür Allah yardımcımız olsun... inşallah düzelir canım tüm kalbimle diliyorum...

Teşekkür ederim canım,kalbinizin temizliğine inanıyorum,dilediğimizce olsun her şey...

geçmiş olsun cnm..evt bir cukur görünüyor dr un dedigi gibi msajla zamanla gecicek bir problemdir belki ..hem şiş henüz bekle bakalım zamanla degisimleri bir gözle sonra karar verirsin cok gecmis olsun

Sağol canım,şişler geçtikten sonra burnumdaki çirkinliğin neden kaynaklandığı ortaya çıkacak.Şimdiden çok kötüye yormak istemiyorum,biraz daha sabredeceğim.Seninki gibi güzel burunları görünce benimki de kusursuz olsun istiyorum yerimseniben

Şişliklerin arkasına sığınmak ne kadar doğru bilmiyorum şişlikler indikten sonra çukur dahada barizleşebilir buda madalyonun öbür yüzü sabırlı olmak lazım tabikide ama burunda şişliği geçince kusurlarıda geçecek değil burun ve gözün birleştiği yari fazla inceltmiş gibi geldi bana sanırım tutturması en zor yer orası bendede o kısımda elime gelen pütürtü var gerçi bende çukur falan yok ama ben kesilikle şişliklerden kaynaklandığını düşünmüyorum zaten en çok şişen kısım burun ucu oluyor o kemiklerin oldugu yerlerde kalıp neyse o öteye gitmiyor ama bence telafi edilebilir en azından bu yönünden bak doktor ne diyor peki kabul ediyormu bu durumu varsa bir sorun yaparız diyor mu

cnm eminim şişlikler indikçe zamanla daha güzel oturacaktır,
moralini yüksek tut lütfen,çok önemli bu günlerde,
herşey gönlünce olsun...

Canım şişler geçtikten sonra çukurların geçeceğini ben de düşünmüyorum aksine dediğin gibi daha da çukurlaşacaktır.Şişler inince belki biraz daha zarifleşecek burnum ve tek temennim bu.En azından ikinci bir opresayona gerek duymam.Çukurlara bence de çözüm bulunabilir ama binbir umutla girdiğin ameliyattan böyle bir sonuçla çıkınca hayal kırıklığına uğruyorsun tabi.Yarın doktorla görüşeceğim ve ne yapılması gerektiğini o söylecek canım,şimdilik hiç bir fikrim yok...

cnm eminim şişlikler indikçe zamanla daha güzel oturacaktır,
moralini yüksek tut lütfen,çok önemli bu günlerde,
herşey gönlünce olsun...

Sağol canım,sayenizde moral buluyorum,desteğin için teşekkürler... :1hug:

Resimlerime yorum yapan arkadaşlar...100 mesaj hakkım dolmadığı için cevap veremiyorum malesef ama öğrenmek istediklerinizi özel mesajlarda cevaplayabilirim.İlginiz ve yardımlarınız için hepinize teşekkürler...

merhabalar albümlere koydum demissiniz fotolari ama nasil giriyoruz o albümlere

canım çok geçmiş olsun ancak şu anda yorum yapmak çok erken enaz 3 ay zamanın var şekli net görebilmek için sabret men lazım moralini hiç bozma düzelecektir

fotoğrafları acabilmem için belli sayıda mesaj mı atmam gerekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…