Canım ben revizyon olmak istemiyorumbelki dolgu enjekte ederek falan geçer yoksa yatmam yine o yatağa...belki şişler indikren sonra daha güzel olur burnum,inş. fazla sorun etmem o zaman :çok üzgünüm:
canim önden daha düzelir benimkide öyleydi gecti ama bide cok yakin cektigin icin resimleri öyle oluyor benimkinde ilk zamanlar gözlük izi gibi izler vardi ama sonradan hepsi gecti ben msj yaptim isliklerin inmesine yardimci oluyor önden görüntüyü inceltiyor doktoruna sor yap msj
Çok geçmiş olsun..inş bnm öyle bi sıkntm olmaz .CADIARZUAma dolgu zamanla geçer diye düşünüyorum.
ozlemoy evet ilk resmınde bende farkettim o dediğin çukuru istersen biraz bekle çok geçmiş olsun
canım arkadaşın dediği gibi yağ enjektesi falan da yapılabilir. o çukurluk gider bence kolayca.
Geçmiş olsun canım umarım yağ enjektesi ile çözülür Allah yardımcımız olsun... inşallah düzelir canım tüm kalbimle diliyorum...
geçmiş olsun cnm..evt bir cukur görünüyor dr un dedigi gibi msajla zamanla gecicek bir problemdir belki ..hem şiş henüz bekle bakalım zamanla degisimleri bir gözle sonra karar verirsin cok gecmis olsun
Şişliklerin arkasına sığınmak ne kadar doğru bilmiyorum şişlikler indikten sonra çukur dahada barizleşebilir buda madalyonun öbür yüzü sabırlı olmak lazım tabikide ama burunda şişliği geçince kusurlarıda geçecek değil burun ve gözün birleştiği yari fazla inceltmiş gibi geldi bana sanırım tutturması en zor yer orası bendede o kısımda elime gelen pütürtü var gerçi bende çukur falan yok ama ben kesilikle şişliklerden kaynaklandığını düşünmüyorum zaten en çok şişen kısım burun ucu oluyor o kemiklerin oldugu yerlerde kalıp neyse o öteye gitmiyor ama bence telafi edilebilir en azından bu yönünden bak doktor ne diyor peki kabul ediyormu bu durumu varsa bir sorun yaparız diyor mu
cnm eminim şişlikler indikçe zamanla daha güzel oturacaktır,
moralini yüksek tut lütfen,çok önemli bu günlerde,
herşey gönlünce olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?