Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
burda çok hoş görünüyo aslında, yalnız bir o kadar da iddialı tabii. açıkçası ben çok koyu renk mobilyaların (venge gibi) uzun vadede insanın canını sıkacağını düşünüyorum. ki siyah iice beter olabilir. yani ilk etapta çok asil ve ağır duruyo ona lafım yok ama bi süre sonra göz yoruyo kanımca. belki de daha soft ve açık renklerle kombinlenerek ayarlanabilir ama kırmızı bunun için doğru renk olmaz gibime geldi. o yüzden ben akçaağaç gibi açık renk mobilyaları tercih edicem evimde. gerçi zevk meselesi bu işler... bir de annemler yatak odasını daha yeni değiştirdi, mobilyalar venge ama hiç memnun değil, çünkü acayip parmak izi bırakıyo.
çok gsl bence..bende gülşenn klibindeki gibi istiyorum ama kendi evimiz olursa öle alırıs..yoksa öle almanın bi anlmaı yok taşı taşı olmaz öle.. hem her eve de uyacakmı nerden bilicemki..ama kendi evim olsa şak die alırım :)