Kizlar resimdeki yuvarlak yatak nasil?

bence süper bişey. ben o yatakdan hiç çıkmazdım söyleyeyimm...bayıldımm yaa

aslına değişik ve güzel. ancak büyük yatak odası ister. tabii nevresim bulmak bilhassa çarşaf zor olur. özel diktirmek gerekir.

eger yatak odan buyukse yuvarlak yatak cok hos bende cok istedim ama odam cok cok buyuk olmadigindan almadik :KK43:

normal yatağı tercih ederim tabi eni geniş boyu uzun olanını......

evet ben de çok beğeniyorum. gerçekten çok başarılı :hooray: 2 de resim ekliyim biri bazalı, biri sabit olanından tam olsun:)

ykap2.jpg

adszfh9.jpg

ben pek begenmiyorum yuvarlak yatakları ama tabi zevk meselesi yerimseniben

ben bu yukardaki kırmızıları daha çok beğendim. ne yalan söyliyeyim. zaten evlenince yatak odamı ben kırmızı siyah düşünüyorum.
nasıl olur sizce

ben bu yukardaki kırmızıları daha çok beğendim. ne yalan söyliyeyim. zaten evlenince yatak odamı ben kırmızı siyah düşünüyorum.
nasıl olur sizce

burda çok hoş görünüyo aslında, yalnız bir o kadar da iddialı tabii. açıkçası ben çok koyu renk mobilyaların (venge gibi) uzun vadede insanın canını sıkacağını düşünüyorum. ki siyah iice beter olabilir. yani ilk etapta çok asil ve ağır duruyo ona lafım yok ama bi süre sonra göz yoruyo kanımca. belki de daha soft ve açık renklerle kombinlenerek ayarlanabilir ama kırmızı bunun için doğru renk olmaz gibime geldi. o yüzden ben akçaağaç gibi açık renk mobilyaları tercih edicem evimde. gerçi zevk meselesi bu işler... bir de annemler yatak odasını daha yeni değiştirdi, mobilyalar venge ama hiç memnun değil, çünkü acayip parmak izi bırakıyo.

valla arkadaşlar benim o yatakta ruhum sıkılır . kapalı cezaevi gibi :KK70:

çok gsl bence..bende gülşenn klibindeki gibi istiyorum ama kendi evimiz olursa öle alırıs..yoksa öle almanın bi anlmaı yok taşı taşı olmaz öle.. hem her eve de uyacakmı nerden bilicemki..ama kendi evim olsa şak die alırım :)

X