• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar resimdeki halıya bakıp bana öneride buluurmusunuz

halıda grinin yanında pembe yada lilada çok güzel olur.
arkadaşın paylaştığı 3 halı için, mesela kırmızının yerine lilada güzel durur.
canım senin zevkine bağlı.klasik yada çiçek desenli olması.
ben el dokumasını daha çok seviyorum.milasların makina olanları da var daha uyguna.
ama kimisine göre çok karışık duruyor.klasik sevenlere göre yani.ama dediğim gibi
arkadaşın paylaştığı bu 3 halıdan lila-gri desenlerinden alabilirsin çok güzel durur.

ssat 5 te eşimle magazanın önünde buluşacagız bugün 5 e kadar kararımı verdim verdim :)

evi biz açık lila rengi boyattık gri tonun içinde kırmızı degilde açık lla rengi olsa nasıl drur .bide sizce sportif modellermi çiçekli dallı modeller mi yoksa klasik modellerimi daha hoş duruyor

Duvarın lilaysa kırmızı tonlarda gitmez zaten canım.Sportif bir Lilalı tonlarda bir halı daha güzel olur bence.

Bunlar nasıl kızlar.

Eklentiler

• $MERINOSKLASIK_8_16022011123909.webp
    $MERINOSKLASIK_8_16022011123909.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 432
  • $hali8t9rm08yaq.webp
    $hali8t9rm08yaq.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 248
gezgin, son paylaştığın halıyı nerden buldun?
bahariye halının sayfasında öyle bir halı resmi göremedim.
başka bakabileceğimiz yer var mı?

Son düzenleme:
kızlar eşimle ortak bi kararla bu halıya karar verdik dogrusu eşim illa bu olsun dedi...gümüşsuyu halıda varmış ellerinde ama fiyatı düşükmüş 400 tl dedi.bahariyeye de 700 demişti. eşimde düşük olsun seneye bi degişigini alırız ucuz olsun degiştiririz sıkılnca dedi ve bunu aldık bakalım begencekmisiniz.
yanlız burada küçük toplar bordaya bizimki acık lila. gerisi aynen oldugu gibi

$gumus-suyu-yeni-hali-ornekleri.webp

bence ilk koyduğun resimdeki halıya göre çok çok daha güzel.
iyi günlerde kullanın.yani aldığınız halı bu halının kahverengi ve lila renklerinde.
halıda gri yok ozaman değil mi?kafamda canlandıramadım ama bu koyduğun
halı güzelmiş.çocuk içinde iyi olur.

bence ilk koyduğun resimdeki halıya göre çok çok daha güzel.
iyi günlerde kullanın.yani aldığınız halı bu halının kahverengi ve lila renklerinde.
halıda gri yok ozaman değil mi?kafamda canlandıramadım ama bu koyduğun
halı güzelmiş.çocuk içinde iyi olur.

evet canım içinde gri renk yok kir rengi gibi sütlü akahve rengi acık yerleri toplarda açık kahve flan.eşim gri bogar dedi gercekten.

Back
X