• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar resimdeki halıya bakıp bana öneride buluurmusunuz

enesibel

2 prens annesi
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2012
1.228
2
108
38
kızlar gri koltuklarım var siyah deri başlıklı.mahalle esnafımızda bu halıyı gördüm begendim bahariye marka safir modeli diyorlar laylon karışımı yok diyorlar ama benim için önemli olan leke tutmaması ve lekeyi göstermemesi.sizce halı güzelmi.leke tutarmı bahariye marka kullanan varmı?

Eklentiler

• $608_1.webp
    $608_1.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 143
Canım tabiki tercih senin ama bana sorucak olursan desenini ben hiç beğenmedim.Çok güzel leke tutmayan yine bu renklerde farklı modell halılar seçmeni tavsiye ederim.

Bende desenden ziyade,rengine takıldım.
koltuklarında gri,halıda gri
boğmaz mı ikiside aynı renk?

Son düzenleme:
Bende desenden ziyade,rengine takıldım.
koltuklarında gri,halıda gri
boğmaz mı ikiside aynı renk?

acıkcası koyu renk istiyorum malum 2 çocuklu olcam.bütün halılarım açık renkli her ay yıkamaya vermekten bıktım
o yüzden koyu oldun lekeyi belli etmesin istiyorum.kir tutmayan bi renk gri diye düşündüm

halıda sadece gri ve beyaz olursa boğabilir.
ama halının içinde sadece gri değilde, grinin yanında mavi yada kırmızının
da olduğu bişeyler düşünebilirsin.bilemiyorum.
belki sade gri yada gri-beyaz halıda güzel olabilir ama bu paylaştığın halı çok soluk duruyor.

halıda sadece gri ve beyaz olursa boğabilir.
ama halının içinde sadece gri değilde, grinin yanında mavi yada kırmızının
da olduğu bişeyler düşünebilirsin.bilemiyorum.
belki sade gri yada gri-beyaz halıda güzel olabilir ama bu paylaştığın halı çok soluk duruyor.

Bahariye Halı 2013 | Senin Yerin Özel
buara tıklayarak bir tanesini var mesela sizin tarif ettiginiz gibi 4067 kodu olan mesale

Bide bu halılara bak canım .

Eklentiler

• $ASYUN-SIYAH-GRI-3-5-m2-HALI__71346277_0.webp
    $ASYUN-SIYAH-GRI-3-5-m2-HALI__71346277_0.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 273
  • $img.webp
    $img.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 230
  • $Kırmızı-siyah-gri-Klasik-Merinos-halı-modeli-550x363.webp
    $Kırmızı-siyah-gri-Klasik-Merinos-halı-modeli-550x363.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 1.128
Ben bu son halıyı ilk gösterdiğiniz halıya göre daha çok beğendim.
ama kullanacak olan sizsiniz.birde bu 4067 kodlu halıda yanlış görmüyorsam gri rengi yok.
toprak rengi sanırım.uyumlu olmayabilir.
ama sizin ilk paylaştığınız halı bu sayfada yok.ona çok benzeyen bir halı var.
heda gri diye geçiyor.şahsen sade gri alacaksanız bile heda gri daha güzel duruyor.

Sibel sen niye bahariye markada takılı kaldın canım başka markalarada bakalım bence,

tanıdık magaza kredi kartsız taksit yapıoda o yüzden taksitlerdede yazrdımcı oluyor o magazadada sadece bahariyenin ürünleri var bu yüzden canım :(

kesinlikle bu halılar daha güzel,daha modern duruyor.hatta üçünden biri bile olabilir.
çok beğendim.

evi biz açık lila rengi boyattık gri tonun içinde kırmızı degilde açık lla rengi olsa nasıl drur .bide sizce sportif modellermi çiçekli dallı modeller mi yoksa klasik modellerimi daha hoş duruyor

kesinlikle bu halılar daha güzel,daha modern duruyor.hatta üçünden biri bile olabilir.
çok beğendim.

Dediğin gibi dirim halı beyaz gri olunca soğuk bir görünüm oluyor bende sana katılıyorum bu konuda en azından kırmızı sıyah tonları olunca daha güzel ve şık duruyor bence.

halıda grinin yanında pembe yada lilada çok güzel olur.
arkadaşın paylaştığı 3 halı için, mesela kırmızının yerine lilada güzel durur.
canım senin zevkine bağlı.klasik yada çiçek desenli olması.
ben el dokumasını daha çok seviyorum.milasların makina olanları da var daha uyguna.
ama kimisine göre çok karışık duruyor.klasik sevenlere göre yani.ama dediğim gibi
arkadaşın paylaştığı bu 3 halıdan lila-gri desenlerinden alabilirsin çok güzel durur.

Back
X