Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar rengimi buldun olur mu bakın bakalım(resimli)

kendi saç rengin daha güzel koyu renkk yüzünü daha bir ön plana çıkartmış bencee yinede sen bilirsin.....

kızlar bütün yorumlar için tşk ederim renk karamelmiş merak edenler için sölorum saçın sahibinden ögrendim kuaförümüde buldum bidahaki ay kursum başlıcak başlamadan boyatcam fotomu koycam merak etmeyin:teytey:bu arada bu renk çabuk akıomuş kızlar kuaför öle dedi o yüzden bir iki ton koyusunu yaptrcam bu ren-kten yaptıran olursa onlarda fotosunu koysun

Ben yaptırmıştım :))), kaşlarınıda bir -iki ton kırdırırsan süppper olurrrrrr

Bence bu renk sana yakışmaz
Tamam beyaz tenli olabilirsin ama sanki renk yüzüne gitmez gibi
Daha koyu renkleri düşün
Bu renk seni yaşından daha büyük gösterir..

zaten bir iki ton koyusunu yaptırmayı düşünorum cnm çok açık kullanamam bakalım inş.güsel olr

kızlar rengin ne olduğu hakkında fikri olan varmı ben bu rengi karamel die boyatıcaktım ama saçın sahibi bakır dio

çok beğendim, bakır ve karamel karışımı bir renk .. çok hoş olmuş

ılk resminde sanırım kendi saç rengin .Boyatmak istediğin renk karamel tonu , tenin beyaz olsa da seni soluk gösterecektir .ılk resimdeki saç rengin kaşını gözünü daha çok ortaya çıkarmış .Yüzün çok tatlı ve sevimli :) Bence bu renk bir karamel değil ama daha koyu kırmızı kızıl daha çok yakışabilir canım .

İlk resminde sanırım kendi saç rengin .Boyatmak istediğin renk karamel tonu , tenin beyaz olsa da seni soluk gösterecektir .İlk resimdeki saç rengin kaşını gözünü daha çok ortaya çıkarmış .Yüzün çok tatlı ve sevimli :) Bence bu renk bir karamel değil ama daha koyu kırmızı kızıl daha çok yakışabilir canım .

Arkadaşın fikirlerine katılıyorum.O renk yüzünü soluk gösterir çünkü tenin beyaz,kendimdende biliyorum bende beyaz tenliyim ve o renge yakın bir renk boyatmıştım yüzüm soluk ve hasta gözüktü birde olduğundan yaşlı görünüyorsun.İlla ki boyatmak istiyorsan kızıl tonlarını seç derim.

yuzun guzel tenın guzel, bence cok guzel olur.. ama tabıı makyaj ister , çünki beyaz tenlisin akınca biraz solgun durabılırsin.

ikiside guzel canim yakisir sana kendi sac renginde guzel

kızlar yorumlar için tşkler ama ben hala boyatmadım saçımı sanırım daha koyu bi renkle açılışı yapcam dediqiniz qibi açık bi renk beni solgun gösterir gibi qeldi o yüzden koyu kahve karamel gibi bi renk yapcam sanırım ilkrenk tavsiyeleriniz warsa resim ekleyebilirimisiniz
bide şu renk tonu nasıl sizce?

Eklentiler

• $MeleklerKorusunBL14DVBXviDb_2.jpg
    $MeleklerKorusunBL14DVBXviDb_2.jpg
    26,5 KB · Görüntüleme: 67
  • $19aog9.jpg
    $19aog9.jpg
    43,9 KB · Görüntüleme: 75
Back