- 8 Ocak 2025
- 40
- -11
- 1
- 20
- Konu Sahibi anonimbiriii
Reglim gecikti 3 gün oldu bir kaç kadın doğum ilacı kullanmıştım doktor yazmıştı ondan mı acaba ya çok strese girdim napicam bekarım bakireyim buarada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır tabikide ilacın hormonlarımi bozdumu bozmadımi onun endişesindeyimBekar bakireysen ilaçla mı hamile kaldığını düşünüyorsun ?
Ne bu korku?
Reglim gecikti 3 gün oldu bir kaç kadın doğum ilacı kullanmıştım doktor yazmıştı ondan mı acaba ya çok strese girdim napicam bekarım bakireyim buarada
Kadın doğum ilacı ne demek?Reglim gecikti 3 gün oldu bir kaç kadın doğum ilacı kullanmıştım doktor yazmıştı ondan mı acaba ya çok strese girdim napicam bekarım bakireyim buarada
Doktor yazmıştı enfeksiyon içinKadın doğum ilacı ne demek?
Tamam da kadın doğum ilacı diye bir ilaç türü yok. Enfeksiyon varsa antibiyotik falan yazmıştır. Ne kullandığınızı bilmeden nasıl yorum yapalım?Doktor yazmıştı enfeksiyon için
Neden doğum kontrol kullanıyorsun onu yazmamışsın rahatsızlığın nedir onu da bilmiyoruz. O yüzden adetin neden geciktiğinimde bilemeyiz Bakiresin ilişki yok neden bu stress ? Adet düzensizliğin varsa başka yolları var bende pko var kilo var mesela bi şekilde başa cıkabildim ..Hayır tabikide ilacın hormonlarımi bozdumu bozmadımi onun endişesindeyim
Ya ilaçtan dolayı hormonlarıma zarar geldigini düşündüğüm için olamaz mı neden herşeyi kötü düşünüyorsunuz doktor enfeksiyon için yazmıştı o yüzden kullandım kremle beraberNeden doğum kontrol kullanıyorsun onu yazmamışsın rahatsızlığın nedir onu da bilmiyoruz. O yüzden adetin neden geciktiğinimde bilemeyiz Bakiresin ilişki yok neden bu stress ? Adet düzensizliğin varsa başka yolları var bende pko var kilo var mesela bi şekilde başa cıkabildim ..
Yaş 20 sanırım, 10 dk önce yeni katılmışsın siteye. Bakireyim detayını verme sebebin neydi ki ? Sanırım bir sevişme yaşadın ? Stres ve doğum kontrol hapları regli geciktirir zatenReglim gecikti 3 gün oldu bir kaç kadın doğum ilacı kullanmıştım doktor yazmıştı ondan mı acaba ya çok strese girdim napicam bekarım bakireyim buarada
Tamam da kadın doğum ilacı diye bir ilaç türü yok. Enfeksiyon varsa antibiyotik falan yazmıştır. Ne kullandığınızı bilmeden nasıl yorum yapal
Doğum kontrol hapı değildir ya, enfeksiyon için dkh vermez doktor.Doğum kontrol hapı kullanıyorsunuz,adet gecikmesi olsa bile bu kadar korkacak bir durum yok .
Ne alaka sevisme bakire detayını verme sebebim hamile olabilirsin diyenler için ya da ilişkiye girdinmi diye gelecek sorular için bu kadar sadece soru sordum bu neden bu kadar kastınız yani geciktiriyor diyebilirsiniz benceYaş 20 sanırım, 10 dk önce yeni katılmışsın siteye. Bakireyim detayını verme sebebin neydi ki ? Sanırım bir sevişme yaşadın ? Stres ve doğum kontrol hapları regli geciktirir zaten
Sakin ol önce dediklerimde birtane kötü bir söz bile yok rahatsızlığını bilmeden sana nasıl bir yorum yapabiliriz ? Yanlış yönlendirmemek için soruyoruz çok normal biraz sakin ol anlaşılan hormonlarına fazla etki etmiş atarlı giderli olmuşsun enfeksiyon için doğum kontrol hapı verilmez saçma sapan bir durum. Krem olabilir enfeksiyon için evet ama hap ne alaka ayrıca doğum kontrol hapına bedenin alışması lazım hop diye aynı düzen olmayabilir zaten bozuyor o ilaçlar kusura bakma öyleYa ilaçtan dolayı hormonlarıma zarar geldigini düşündüğüm için olamaz mı neden herşeyi kötü düşünüyorsunuz doktor enfeksiyon için yazmıştı o yüzden kullandım kremle beraber
Bilmiyorum ilacı bittiği için attım yani bilmiyorum ismini krem felanda yazmıştı antibiyotik olabilirDoğum kontrol hapı değildir ya, enfeksiyon için dkh vermez doktor.
Sakin ol önce dediklerimde birtane kötü bir söz bile yok rahatsızlığını bilmeden sana nasıl bir yorum yapabiliriz ? Yanlış yönlendirmemek için soruyoruz çok normal biraz sakin ol anlaşılan hormonlarına fazla etki etmiş atarlı giderli olmuşsun enfeksiyon için doğum kontrol hapı verilmez saçma sapan bir durum. Krem olabilir enfeksiyon için evet ama hap ne alaka ayrıca doğum kontrol hapına bedenin alışması lazım hop diye aynı düzen olmayabilir zaten bozuyor o ilaçlar kusura bakma