• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar reglim gecikti

anonimbiriii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2025
40
-11
1
20
Reglim gecikti 3 gün oldu bir kaç kadın doğum ilacı kullanmıştım doktor yazmıştı ondan mı acaba ya çok strese girdim napicam bekarım bakireyim buarada

Hayır tabikide ilacın hormonlarımi bozdumu bozmadımi onun endişesindeyim
Neden doğum kontrol kullanıyorsun onu yazmamışsın rahatsızlığın nedir onu da bilmiyoruz. O yüzden adetin neden geciktiğinimde bilemeyiz Bakiresin ilişki yok neden bu stress ? Adet düzensizliğin varsa başka yolları var bende pko var kilo var mesela bi şekilde başa cıkabildim ..

Neden doğum kontrol kullanıyorsun onu yazmamışsın rahatsızlığın nedir onu da bilmiyoruz. O yüzden adetin neden geciktiğinimde bilemeyiz Bakiresin ilişki yok neden bu stress ? Adet düzensizliğin varsa başka yolları var bende pko var kilo var mesela bi şekilde başa cıkabildim ..
Ya ilaçtan dolayı hormonlarıma zarar geldigini düşündüğüm için olamaz mı neden herşeyi kötü düşünüyorsunuz doktor enfeksiyon için yazmıştı o yüzden kullandım kremle beraber

Ilac gecikmeye sebep olabilir, normaldir.ama korunmasiz iliski varsa tabii risk olabilir.

Reglim gecikti 3 gün oldu bir kaç kadın doğum ilacı kullanmıştım doktor yazmıştı ondan mı acaba ya çok strese girdim napicam bekarım bakireyim buarada
Yaş 20 sanırım, 10 dk önce yeni katılmışsın siteye. Bakireyim detayını verme sebebin neydi ki ? Sanırım bir sevişme yaşadın ? Stres ve doğum kontrol hapları regli geciktirir zaten

Doğum kontrol hapı kullanıyorsunuz,adet gecikmesi olsa bile bu kadar korkacak bir durum yok .

Yaş 20 sanırım, 10 dk önce yeni katılmışsın siteye. Bakireyim detayını verme sebebin neydi ki ? Sanırım bir sevişme yaşadın ? Stres ve doğum kontrol hapları regli geciktirir zaten
Ne alaka sevisme bakire detayını verme sebebim hamile olabilirsin diyenler için ya da ilişkiye girdinmi diye gelecek sorular için bu kadar sadece soru sordum bu neden bu kadar kastınız yani geciktiriyor diyebilirsiniz bence

Ya ilaçtan dolayı hormonlarıma zarar geldigini düşündüğüm için olamaz mı neden herşeyi kötü düşünüyorsunuz doktor enfeksiyon için yazmıştı o yüzden kullandım kremle beraber
Sakin ol önce dediklerimde birtane kötü bir söz bile yok rahatsızlığını bilmeden sana nasıl bir yorum yapabiliriz ? Yanlış yönlendirmemek için soruyoruz çok normal biraz sakin ol anlaşılan hormonlarına fazla etki etmiş atarlı giderli olmuşsun😄 enfeksiyon için doğum kontrol hapı verilmez saçma sapan bir durum. Krem olabilir enfeksiyon için evet ama hap ne alaka ayrıca doğum kontrol hapına bedenin alışması lazım hop diye aynı düzen olmayabilir zaten bozuyor o ilaçlar kusura bakma öyle

Sakin ol önce dediklerimde birtane kötü bir söz bile yok rahatsızlığını bilmeden sana nasıl bir yorum yapabiliriz ? Yanlış yönlendirmemek için soruyoruz çok normal biraz sakin ol anlaşılan hormonlarına fazla etki etmiş atarlı giderli olmuşsun😄 enfeksiyon için doğum kontrol hapı verilmez saçma sapan bir durum. Krem olabilir enfeksiyon için evet ama hap ne alaka ayrıca doğum kontrol hapına bedenin alışması lazım hop diye aynı düzen olmayabilir zaten bozuyor o ilaçlar kusura bakma

Evet çok sinirliyim ve çok stresliyim sjjsjsj ilk defa gecikti ve kafayı yemek üzereyim yani sorudaki doğum kontrol habini yanlis yazmış olabilirim antibiyotik yazmış bana bu yani

Back