Pozitif duruyor canım kan ver istersenKızlar bugün regl günüm ilk idrar değil ama yeni yaptım şimdi bi bakar mısınız regl olmadım
NovaMarkası ne canım
Yarın sabahı mı beklim bıraz sıkışıp yapsam da olur mu acabaÇok silik görüyorum ama ilk idrarla yaparsan daha net çıkabilir
bence yarın sabah yap, garanti olsun. hem varsa beta artar çizgi belirginleşirYarın sabahı mı beklim bıraz sıkışıp yapsam da olur mu acaba
Testim var ama ödüm kopuyo inşallah vardır 14 aydır bekliyorum elim ayağım titriyor hemen ilk saniyelerde çıktıbence yarın sabah yap, garanti olsun. hem varsa beta artar çizgi belirginleşir
testin varsa sıkışıpta yapabilrisin denemek bedava
Ben kuruma çizgisine benzettim daha çokÇok silik görüyorum ama ilk idrarla yaparsan daha net çıkabilir
inşallah vardır. sabah yapın o zaman. üzülmemiş olursunuz. ben ilk testte gördüm. çok çok inceTestim var ama ödüm kopuyo inşallah vardır 14 aydır bekliyorum elim ayağım titriyor hemen ilk saniyelerde çıktı
Atarım çok sağoluninşallah vardır. sabah yapın o zaman. üzülmemiş olursunuz. ben ilk testte gördüm. çok çok ince
yaparsanız atın yine :)
İlk 1-2 dk içinde çıktı ama yinede olabilir miBen kuruma çizgisine benzettim daha çok
İlk 1-2 dk içinde çıktı ama yinede olabilir mi
Erken gebelik testi miKızlar bugün regl günüm ilk idrar değil ama yeni yaptım şimdi bi bakar mısınız regl olmadım
Erken gebelik testiydi bilmiyorum olabilir belki geç döllenmeErken gebelik testi mi
Sanki var gibi ama geç döllenme olabilir mi acaba biraz daha net çıkması gerekirdi adet gününüzde ise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?