Bende öyle yaorım zaten canım şimdi başka bir doktordan randevu aldım
Salı günü gitcem bakalım bu doktor sirke olayına ne diyecek
İşin kötüsü yeni raddevu aldığım doktorla eski doktorum aynı hastanede ve odalarıda karşılıklıkaydirigubbakcemile3
diplomayı bakkaldan mı almış canım bu doktor, sakın ha, rahmin, haznenin florsaını bozar, türlü enfeksiyonların oluşmasına yol açarsın, bence bi daha asla o dr ye gitme
Ben sirkeli suyla dış genital bölgenin yıkanmasını duymuştum da vajina içi için birşey diyemiycem...
Elma sirkesi ph olarak kadın vajinasına en yakın olanıymış... vajinadaki mantarın tekrarlaması da çoğu kez ph dengesinin bozulmasından kaynaklanıyor... bu phı bozan başta havuz kimyasalları ne yazıkki
Bende bu mantar illetinden çok çekmiş biri olarak tekbir drla yetinmemeni derdine dermanı bulana kadar dr değiştirmeni tavsiye ederim.. ben öyle yaptım ve kurtuldum sayılır...yıllardır rahatım
bir dr böyle bişey demesi çok saçma alternatif tıp beğenmezler pek bence sakın yapma
enfeksıyon ıcın 1 lt kaynamıs suya 1 cay baredagı sırke karısımı ıle wc de taharet alıyordum
ıyı gelıyordu tabı yanında esın ve sen ılac tedavısı olacaksınz
ılacaa baslayıncada 15 gun cınsel perhız yapacaksınız mumkunse ustunden 1 adet gecsın demıstı doktorum cok sukur gectı
BU nasıl doktordur yaa .Kaç asır önceden mezun oldu acaba.Sakın deneme böyle bişeyiilülülülülülüYoksa yanarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?