• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar rahim kaşınması yardım:(

çok teşekkür edrm cnm yaaa diğer arkdşlarada çok teşekkür ederim peki helincim bu normal bişi dime:( bu arada evet bakireyim

janım benım sen bakıre oldun ıcın doktor mantar olsun enfesıyon olsun tek yapabılce agız yoluyla sana ılac wermek olur bunu ıstıosan yapp

ama sana tawsıyem doktorum bana tawsıe edıo du batıcon bıldın hane amelyatlarda once kırmızı bısı suruyolar ya sona amelyat yapıolar ıste o oradakı mıkrobu enfeksıyonu temızlıo yane kızlık zarınada hıc bı zararı olcak bısı dıl bu konuda % 100 emın konusrak soyluyorum Bendede cok oluo kasınma batıcon doktum de bır hafta kullandım da genelde bu nu aksam uyguluyorum ben yatarken hep bır hafta ıcınde gecıo

batıconun ıstıosan kucunu al enjektorun ucuyla damla damla kucuk bı aynanın karsısına gec damla damla weya pamukla once dısını sıl wajıanın sona ıcınde damla damla akıt altınada kalcanın bısı ser batmasın ( ISE YARAR BU DEDIM;):82::82::82::82::82:

BU arada agdacıya gıdıyorsan elıneyse agdacya gıtme mıkrop kapma olasıgılın cok yuksek
ağda spatulası tek kullanımlıktır ama agda kazanı ole dıl kadın gıdıo gelıo bı koluna bı bıyına bı kasıklarına wajınal bolgene suruo

GIT GEL GIT gel kadın kac kere soktu yane bu tıp ınce ayrıntılar onemlıdır aklında olsn buda (((sürtunmeyle alakalı cınsel fızıksel yuzeysel seler bıle yapar )

bu arada sana ozel msj attım oku lutwen

Son düzenleme:
bence ihmal etme bi doktora danış
ama ayrıca 1 litre kaynayıp soğutulmuş suya yarım çay bardagı kadar sirke koyup tuvalet sonrası onla taharetlen,oradaki mikropları öldürür zaten sirke mikrop kırıcıdır kesinlikle bi yan etkisi olmaz

Arkadaşlar ne kadar kolay teşhis koyup tedavi düzenliyorsunuz....
1.sabun bazik karakterdedir vajina ise asidik bir ortamdır..yani sabun vaginanın doğal ortamını bozarak enfeksionu arttırır..
2.sirke tam tersi daha asidiktir oda vajiananın pH nı bozar ve tahrişe neden olabilir, kullanılmaz.
3. batikon o kadar basit bir ilaç değil alıp özelliklede vajinaya sürülmez normalde bile 1/10 sulandırılarak kullanılır...
arkadaşım git bir jinekoloğa varsa problemin ilaç kullanırsın kısa sürede geçer...

dikkatli okuduysanız sirkeyi alıp doğrudan orayı yıkayın diye yazmadım,bunuda bi doktor tavsiyesi üzerine yazdım , sadece kaşıntı olduğunda değil normal zamanlarda da
kullanılabilir

sabunu falan birakinda doktora gidin mantarmi degilmi teeshis edilsin
hem mantarsa zaten kendiliginden gecmez tedavi gerektirir

doktorlar mantar olduğunda muayene sırasında zaten vajinayı batikon ile yıkıyorlar.hiç bir zararı yok ama aşırı kullanımı elbetteki zararlı...

Back