çok teşekkür edrm cnm yaaa diğer arkdşlarada çok teşekkür ederim peki helincim bu normal bişi dime bu arada evet bakireyim
janım benım sen bakıre oldun ıcın doktor mantar olsun enfesıyon olsun tek yapabılce agız yoluyla sana ılac wermek olur bunu ıstıosan yapp
ama sana tawsıyem doktorum bana tawsıe edıo du batıcon bıldın hane amelyatlarda once kırmızı bısı suruyolar ya sona amelyat yapıolar ıste o oradakı mıkrobu enfeksıyonu temızlıo yane kızlık zarınada hıc bı zararı olcak bısı dıl bu konuda % 100 emın konusrak soyluyorum Bendede cok oluo kasınma batıcon doktum de bır hafta kullandım da genelde bu nu aksam uyguluyorum ben yatarken hep bır hafta ıcınde gecıo
batıconun ıstıosan kucunu al enjektorun ucuyla damla damla kucuk bı aynanın karsısına gec damla damla weya pamukla once dısını sıl wajıanın sona ıcınde damla damla akıt altınada kalcanın bısı ser batmasın ( ISE YARAR BU DEDIM:82::82::82::82::82:
BU arada agdacıya gıdıyorsan elıneyse agdacya gıtme mıkrop kapma olasıgılın cok yuksek
ağda spatulası tek kullanımlıktır ama agda kazanı ole dıl kadın gıdıo gelıo bı koluna bı bıyına bı kasıklarına wajınal bolgene suruo
GIT GEL GIT gel kadın kac kere soktu yane bu tıp ınce ayrıntılar onemlıdır aklında olsn buda (((sürtunmeyle alakalı cınsel fızıksel yuzeysel seler bıle yapar )
bu arada sana ozel msj attım oku lutwen
Son düzenleme: