janım benım ezaneden BATICON AL WAJINANIN ICINE BIR HAFTA BOYUNCA SUR dısa ıcerıne yer yere ama olabıldınce damla damla enjektorle sur
bakıreysen ama dedım gbı damla damla enjerktorle dıyer turlu ıcıne surersın kendın saten bır hafta da alır kasıntını
batıcon kucuk boy 4 tl
surup seklınde olanı 9 tl
Ya mantardan ya da kıl falan varsa ondan olabilir.
Önce sıcak suyla biraz temizle istesen
Devam ediyorsa mantar olma olasılığı yüksek( nemli kalmasın )
bence ihmal etme bi doktora danış
ama ayrıca 1 litre kaynayıp soğutulmuş suya yarım çay bardagı kadar sirke koyup tuvalet sonrası onla taharetlen,oradaki mikropları öldürür zaten sirke mikrop kırıcıdır kesinlikle bi yan etkisi olmaz
nemli kalmasın derken mesela küçük tuvaletten sonra yıkıyp kurulayımmı hiç böle olmadım kusura bakmayın soruyorum
Canım zaten tuvaletten sonra her seferinde tuvalet kağıdını kullanmalıyız
Senin problem bence en iyi al güzel yeşil sabunu doldur küveti sıcak suyla otur içine
sabunla kurulan.Ütülenmiş çamaşırını giy.Kıl varsa da temizle artık neyle temizliyorsan
Bugün yap yarın devam ediyorsa doktor çaresidir.
Rastgelsin
Mantar gibi geldi bana da..
tek cevap doktor olmalı,geçmiş olsun..
jinekologlar hiçbir zaman genital bölgenin aşırı ve uzun süre sabuna maruz kalmasını önermezler...normal bir banyoda sabunlandıktan sonra suyla durulanırsınız...siz sabunlu suya otur ve sabunla kurulan yazmışsınız...bu uzun süreli maruziyettir...normal banyoyla kıyaslanmaz...umarım açıklayıcı olmuştur....amacım burda ukalalık yapmak değil..ama bir doktor olarak uyarma gereği hissettim.. konu sahibi genç bir kız...bazen yaptığımız hatalar ileride başımıza daha büyük sorunlar açabilir...
canım mantar olabilir korkma kötü bişi değildir bi jinekologa git hemen tedavine başla
burdan okuyupta bazı şeyler uygulama daha kötü olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?