kızlar rahim kaşınması yardım:(

Beren

<3
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2010
11.067
197
413
Ankara
kızlar dün adetim bitti banyo yaptım sabah kaldım rahmin çok kaşınıyo hemde inanılmaz. baska sıkıntı yok sadece kaşınıyo bekarım evli değilim sizce neden kötü bişi değildir dime ne olur yardım edin

janım benım ezaneden BATICON AL WAJINANIN ICINE BIR HAFTA BOYUNCA SUR dısa ıcerıne yer yere ama olabıldınce damla damla enjektorle sur

bakıreysen ama dedım gbı damla damla enjerktorle dıyer turlu ıcıne surersın kendın saten bır hafta da alır kasıntını

batıcon kucuk boy 4 tl

surup seklınde olanı 9 tl

Son düzenleme:

çok teşekkür edrm cnm yaaa diğer arkdşlarada çok teşekkür ederim peki helincim bu normal bişi dime bu arada evet bakireyim

Ya mantardan ya da kıl falan varsa ondan olabilir.

Önce sıcak suyla biraz temizle istesen

Devam ediyorsa mantar olma olasılığı yüksek( nemli kalmasın )

bence ihmal etme bi doktora danış
ama ayrıca 1 litre kaynayıp soğutulmuş suya yarım çay bardagı kadar sirke koyup tuvalet sonrası onla taharetlen,oradaki mikropları öldürür zaten sirke mikrop kırıcıdır kesinlikle bi yan etkisi olmaz

Ya mantardan ya da kıl falan varsa ondan olabilir.

Önce sıcak suyla biraz temizle istesen

Devam ediyorsa mantar olma olasılığı yüksek( nemli kalmasın )

nemli kalmasın derken mesela küçük tuvaletten sonra yıkıyp kurulayımmı hiç böle olmadım kusura bakmayın soruyorum

korkuyorum kötü bişi der doktor filan die anneme sordum her bayanda olur iltihap kapmştr dedi bide sizlere sormak istdm offf

nemli kalmasın derken mesela küçük tuvaletten sonra yıkıyp kurulayımmı hiç böle olmadım kusura bakmayın soruyorum

Canım zaten tuvaletten sonra her seferinde tuvalet kağıdını kullanmalıyız

Senin problem bence en iyi al güzel yeşil sabunu doldur küveti sıcak suyla otur içine

sabunla kurulan.Ütülenmiş çamaşırını giy.Kıl varsa da temizle artık neyle temizliyorsan

Bugün yap yarın devam ediyorsa doktor çaresidir.

Rastgelsin

kıldan nefret ettiğim için hep alırım kendin ağdayla sorun kıl değildir başka bişidir sanırım mantar yeşil sabun alıyım cnm sonucu yazarım çk teşekkür ederm yaaa

Arkadaşlar ne kadar kolay teşhis koyup tedavi düzenliyorsunuz....
1.sabun bazik karakterdedir vajina ise asidik bir ortamdır..yani sabun vaginanın doğal ortamını bozarak enfeksionu arttırır..
2.sirke tam tersi daha asidiktir oda vajiananın pH nı bozar ve tahrişe neden olabilir, kullanılmaz.
3. batikon o kadar basit bir ilaç değil alıp özelliklede vajinaya sürülmez normalde bile 1/10 sulandırılarak kullanılır...
arkadaşım git bir jinekoloğa varsa problemin ilaç kullanırsın kısa sürede geçer...

Ama banyoda ben sabunluyorum her köşemi

Yani siz neyle temizliyorsunuz onu söylerseniz daha bilinçleniriz.

jinekologlar hiçbir zaman genital bölgenin aşırı ve uzun süre sabuna maruz kalmasını önermezler...normal bir banyoda sabunlandıktan sonra suyla durulanırsınız...siz sabunlu suya otur ve sabunla kurulan yazmışsınız...bu uzun süreli maruziyettir...normal banyoyla kıyaslanmaz...umarım açıklayıcı olmuştur....amacım burda ukalalık yapmak değil..ama bir doktor olarak uyarma gereği hissettim.. konu sahibi genç bir kız...bazen yaptığımız hatalar ileride başımıza daha büyük sorunlar açabilir...

Yok canım da ben öyle demek istemedim umarım o da öyle anlamamıştır.

Ben mesela sıcak suyu doldurur içinde otururum..sonra liflenirken sabunlarım demek istemiştim

sabunla kurulanmak kısmını da hiç anlamadım ?? öyle bir şey anlatmak istemedim çok saçma

sabunla kim kurulanır ki biraz farklı anlatmışım hızlı yazdığımdan saçma bir cümle olmuş

Son düzenleme:
canım mantar olabilir korkma kötü bişi değildir bi jinekologa git hemen tedavine başla
burdan okuyupta bazı şeyler uygulama daha kötü olmasın

teşekkür ederim doktor hanım dün iki kez güzelce yıkandım bugün kaşınma hiç yok çok mutluyum inş devam eder böleçok teşekkür ederim size ve diğer arkadaşlara

canım mantar olabilir korkma kötü bişi değildir bi jinekologa git hemen tedavine başla
burdan okuyupta bazı şeyler uygulama daha kötü olmasın

tmm berencim çok teşekkür ederim:) ben biraz karamsar biriyim hemen her olayda üzülürüm kötüye yorarım o yüzden korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…