Gebeliğe Hazırlık Kizlar rahim filmi cektirenler bi bakarmisiniz lütfeen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım filmin normal çıkmış yani bi sorun yok ama sadece raporu okuyup karar vermesinler Benim başıma geldi çünkü raporda herşey normal yazıyordu meğer rapor doğru yorumlanmamış yazan kişi yanlış yazmış 4 sene boyunca sebep bulunamadı meğerse tüplerde sıvı varmış çok gel anlaşıldı bi dr farketti sadece sonra tüplerim alındı maalesef yanlış anlama nolur senin de aynısı olacak diye bişey Yok bazı doktorlar filme bakmıyor burda örnek olsun diye yazıyorum ayrıca amh yüksek çıkmış polikistik görünüm olabilir bende aynı durumdayım çünkü bu iyi bişey aslında klomenle aşılama önerebilir doktor yaşınız 30 daha yolun başındasınız olmazsa eğer iyi bir merkezde tüp bebek yaptırın derim çok geçmiş olsun❤️
Evet amh 9 zaten doktor yumurta tembelligi var dedi adetin ucuncu gununde polikistik goruntude cikti ultrasonda asilama diyor doktor yapalim bakalim hayirlisi gerekirse yaptiririm canim tekrar bigorusurcem doktorla ama asilamayla sansim nekadat bilmiyom tabi

Canım filmin normal çıkmış yani bi sorun yok ama sadece raporu okuyup karar vermesinler Benim başıma geldi çünkü raporda herşey normal yazıyordu meğer rapor doğru yorumlanmamış yazan kişi yanlış yazmış 4 sene boyunca sebep bulunamadı meğerse tüplerde sıvı varmış çok gel anlaşıldı bi dr farketti sadece sonra tüplerim alındı maalesef yanlış anlama nolur senin de aynısı olacak diye bişey Yok bazı doktorlar filme bakmıyor burda örnek olsun diye yazıyorum ayrıca amh yüksek çıkmış polikistik görünüm olabilir bende aynı durumdayım çünkü bu iyi bişey aslında klomenle aşılama önerebilir doktor yaşınız 30 daha yolun başındasınız olmazsa eğer iyi bir merkezde tüp bebek yaptırın derim çok geçmiş olsun❤️
Tesekkur ederim evet polikistik goruntu var cnm ultrosonda goruldu en uyuk sebeb bu zaten asilama yapalim diyo doktor sansim nekadardir bilmiyorum ama hayirlisi insallah senin oldumu peki cnm

Tesekkur ederim evet polikistik goruntu var cnm ultrosonda goruldu en uyuk sebeb bu zaten asilama yapalim diyo doktor sansim nekadardir bilmiyorum ama hayirlisi insallah senin oldumu peki cnm
Ben polikistik overi diğer arkadaşlar gibi bilmiyorum.
Onlar seni daha güzel aydınlattı.
Bir arkadaşım aşılama yaptı polikistik over di ilk aşılama da hamile kaldı.
İnşallah sende ilk deneme de hamile kalırsın.

Ben polikistik overi diğer arkadaşlar gibi bilmiyorum.
Onlar seni daha güzel aydınlattı.
Bir arkadaşım aşılama yaptı polikistik over di ilk aşılama da hamile kaldı.
İnşallah sende ilk deneme de hamile kalırsın.
Insallah cnm polikistik cokyumurta var amh oyuzden 9 ama hicbiri buyuyup catlamiyor insulin direnci gelisiyor malesef gebeligi engelliyor

Benim hep yanlış tedaviler oldu en başta tüplerim sıkıntılıydı ona rağmen olur dediler en son iki tüpümüde aldılar üçüncü tüp denememde pozitif almıştım ama 11 haftalık kalbi durdu kaybettim maalesef önümüzdeki ay inşâAllah nasipse dondurulmuşlarla devam edicez 4. Transferim olacak

Ayy insallah cnm

Canım bende iki gün önce çekildim hsg aynı böyle yazıyor çikolata kistim mevcut dr normal dedi tüplere ama nasıl yol izleyeeğimizi anlatmadı siz nasıl yol izlediniz? Adetin 2. Günü grl dedi? Bana ne yapavak merak içindeyim

Canım bende iki gün önce çekildim hsg aynı böyle yazıyor çikolata kistim mevcut dr normal dedi tüplere ama nasıl yol izleyeeğimizi anlatmadı siz nasıl yol izlediniz? Adetin 2. Günü grl dedi? Bana ne yapavak merak içindeyim
Canim ben zaten 4 ay klomen tedavisi gormustum olmayinca cektiler acik cikti asilama yapicaklar onumuzdeki ay yaptiricam

Back