Gebeliğe Hazırlık Kizlar rahim filmi cektirenler bi bakarmisiniz lütfeen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

nurimomo

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
1.074
539
323
Kizlar rahim filmi cektirdim daha once cektirip bole cikan varmi nedenwk istiyo acaba doktora haftaya gostercem ancak iznimde ama merakda ediyorum
20180815_164325-1.jpg

Normal gozukuyo canim, doktorun cekmedi mi
Doktorum cekti canim anestezili oldugum icin uyandigimda doktor gitmisti hemsirelerde biz bilmeyiz dedi sordumda sonucu atmislar bugun bana ama doktora gostercem tekrar gidip konuscaz ona gore bi tedavi uygulayacak banada ole geldi insallah sorun yoktur

Canım benim anladığıma göre bir sorunun yok, gözün aydın ;)

Rahim içi boşluğun da ve tüplerinde hiç bir sorun yok.
Rahim şeklinde de hiç bir sıkıntı
neden olmuyo ozaman gercekten anlamiyorum yumurtalarin tembel dedi doktor tek sorun bu klomen kullandm yumurta olustu catladi ama hamile kalamadim biturlu doktor asilama yapalim dedi rahim filmi temiz cikarsa

neden olmuyo ozaman gercekten anlamiyorum yumurtalarin tembel dedi doktor tek sorun bu klomen kullandm yumurta olustu catladi ama hamile kalamadim biturlu doktor asilama yapalim dedi rahim filmi temiz cikarsa
Reglinin ikinci ya da üçüncü hormonlarına baktır. Amh, FSH, TSH, e2, prolaktin, lh hormonlarına bakılması gerek.
Eşinin de sperm testi versin sayısı, toplam hızı, ileri hareket hızı, morfolojilerine bakılıyor.
Bunlara bakılmadan doktorlar yorum yapamaz cnm.
İçini ferah tut Rabbim ol desin yeter ki. Kurumuş yeri yeşertir.

Reglinin ikinci ya da üçüncü hormonlarına baktır. Amh, FSH, TSH, e2, prolaktin, lh hormonlarına bakılması gerek.
Eşinin de sperm testi versin sayısı, toplam hızı, ileri hareket hızı, morfolojilerine bakılıyor.
Bunlara bakılmadan doktorlar yorum yapamaz cnm.
İçini ferah tut Rabbim ol desin yeter ki. Kurumuş yeri yeşertir.
Bakildi canim onlari hepsini yaptimdim prolaktin icin ilac kullandm oyuksek cikmisti esimde sorun yokmus lh 6.28 Fsh:6.22 amh 9 .65 e2:66 bole cikti cnm

Bakildi canim onlari hepsini yaptimdim prolaktin icin ilac kullandm oyuksek cikmisti esimde sorun yokmus lh 6.28 Fsh:6.22 amh 9 .65 e2:66 bole cikti cnm
Cnm senin hormonların varya süper.
Senin hiç bir sıkıntım yok.
Peki eşinin sperm testi sonucu nedir? Sıvılaşma süresi, ileri hareketi, toplam spermi, ml spermi, morjojisi nasıl.

Cnm senin hormonların varya süper.
Senin hiç bir sıkıntım yok.
Peki eşinin sperm testi sonucu nedir? Sıvılaşma süresi, ileri hareketi, toplam spermi, ml spermi, morjojisi nasıl.
Canim onda sorun yokmus 2 doktorda ole soyledi gayet iyi dediler senin yumurtalarin biraz tembel dedi klomenle 4 ay kullandim heray 3 yumurtam olusmasina ragmen olmadi doktorda tuplere bi bakalim dedi oda acik sanirim niye tutmuyo bilmiyorum asilama yapalim diyo iste obur yaptirayim diyorum artik

Canim onda sorun yokmus 2 doktorda ole soyledi gayet iyi dediler senin yumurtalarin biraz tembel dedi klomenle 4 ay kullandim heray 3 yumurtam olusmasina ragmen olmadi doktorda tuplere bi bakalim dedi oda acik sanirim niye tutmuyo bilmiyorum asilama yapalim diyo iste obur yaptirayim diyorum artik
Kaç yaşındasın çok telaşlısın?
Zamana bırak olur.

30 cnm iki senedir ugrasiyoruz
Cnm ben 36 yaşındayım, 2 zorlu ameliyat geçirdim, 2 tüp Bebek, 2 düşük, eşim ve benim için doktorlar ne olumsuz konuştular.
Şu an doğal yolla gebe kaldım.
Sen bı sakın ol.
Ben o zaman yaşadıklarım da intihar etmem lazımdı.
İstanbul da gitmediğim doktor, hastane, tüp bebek merkezi kalmadı.
Ameliyatim çok riskli olduğunu için doktorlar ameliyatını yapamam diyordu.
Bende neler vardı neler.
Sen haline şükret cnm benim senin hiç bir şeyin yok.
Stres yapmayı bırak. Ben neler yaşadım neler Rabbim benim yasadiklarimi düşmanıma bile yasatmasin.

Cnm ben 36 yaşındayım, 2 zorlu ameliyat geçirdim, 2 tüp Bebek, 2 düşük, eşim ve benim için doktorlar ne olumsuz konuştular.
Şu an doğal yolla gebe kaldım.
Sen bı sakın ol.
Ben o zaman yaşadıklarım da intihar etmem lazımdı.
İstanbul da gitmediğim doktor, hastane, tüp bebek merkezi kalmadı.
Ameliyatim çok riskli olduğunu için doktorlar ameliyatını yapamam diyordu.
Bende neler vardı neler.
Sen haline şükret cnm benim senin hiç bir şeyin yok.
Stres yapmayı bırak. Ben neler yaşadım neler Rabbim benim yasadiklarimi düşmanıma bile yasatmasin.
Anladim canim cokgecmis olsun bebegin icinde hayirli olsun insallah hersey gonlumuzce olur uzun sure olmayinca olmicak herhalde diye dusunuyo insan ister istemez bide tedavilerden sonuc alamayinca ama elbet sonucu ulasicaz insallah

Anladim canim cokgecmis olsun bebegin icinde hayirli olsun insallah hersey gonlumuzce olur uzun sure olmayinca olmicak herhalde diye dusunuyo insan ister istemez bide tedavilerden sonuc alamayinca ama elbet sonucu ulasicaz insallah
Değerlerin o kadar iyi senin.
E eşin de de sorun yokmuş.
Olur cnm benim.
Ben senin yerinde olsam bu değerlerle beklerim.
Amh 9 kusur ya ne demek biliyormusun yumurtalık rezervin yumurta kaynıyor.
Fsh'n çok iyi hormonların çok iyi salgılanıyor.
Hiç takma kafana bak takmadığın zaman hamile kalırsın.

Kizlar rahim filmi cektirdim daha once cektirip bole cikan varmi nedenwk istiyo acaba doktora haftaya gostercem ancak iznimde ama merakda ediyorum Eki Görüntüle 2179751

Canım filmin normal çıkmış yani bi sorun yok ama sadece raporu okuyup karar vermesinler Benim başıma geldi çünkü raporda herşey normal yazıyordu meğer rapor doğru yorumlanmamış yazan kişi yanlış yazmış 4 sene boyunca sebep bulunamadı meğerse tüplerde sıvı varmış çok gel anlaşıldı bi dr farketti sadece sonra tüplerim alındı maalesef yanlış anlama nolur senin de aynısı olacak diye bişey Yok bazı doktorlar filme bakmıyor burda örnek olsun diye yazıyorum ayrıca amh yüksek çıkmış polikistik görünüm olabilir bende aynı durumdayım çünkü bu iyi bişey aslında klomenle aşılama önerebilir doktor yaşınız 30 daha yolun başındasınız olmazsa eğer iyi bir merkezde tüp bebek yaptırın derim çok geçmiş olsun❤️

Back