Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne gibi bir etki oldu saç miktarınız arttı mı dokulmeler azaldi mi detaylı bilgi verirsen sevinirim. Hala devam ediyor musun ne kadar aralıklarla yaptırıyorsun ?ben mezoterapi yaptırdım 6 seans çok fazla dökülüyor çare bulunamıyodu yaptım kurtuldum daha artık bırakmam sürekli yaptırrım
Bi seansı ne kadar?yaptırdıgın sürece dökülmüyor belli bir zamanı var bir yıl gibi ozaman zarfı içinde saç kaliten artıyor düzeliyor ama etkisi geçince aynı durumda dökülmeer devam ediyor doktor bana her ay 1 tan 6 seabs daha dedi sonradnda 2 ayda bire çıkar demişti ama para olmayınca yaptıramıyosun tabi
Kaç seans yaptırdınız saçınızda açılma var miydi?Ben yaptirdim faydasini gordum yalniz kisa surese degil uzun surese fayda goruyorsunuz.Hemen pes etmemek lazim.
10 seans yaptirdim farkli zamanlarda.acilma derken benim sac cizgim belli oluyorduKaç seans yaptırdınız saçınızda açılma var miydi?
10 seans yaptirdim farkli zamanlarda.acilma derken benim sac cizgim belli oluyordu
Kaç seansda fayda görüyorsunuz?İki sene önce ciddi bi saç dökülmesi problemi yaşadım mezoterapi ve prp yaptırdım çok faydasını gördüm fakat canım çok yandığı için iki yıldır gitmiyorum son bir aydır tekrar dökülmelerim başladı bugün tekrardan mezoterapi yaptırmaya başladım. Kalıcı bi çözüm değil ama malesef başka çarem yok ailemde genetik saç dökülmesi problemi var bende dökülmesin diye uğraşıyorum
Durdu mu dökülmeben mezoterapi yaptırdım 6 seans çok fazla dökülüyor çare bulunamıyodu yaptım kurtuldum daha artık bırakmam sürekli yaptırrım
Ben de ayni durumdayım((Anlaşılan kalıcı bir çözümü yok.geçici çözümler onlara da bir sürü para vermek gerekiyor. Çok zor bir durum bayan için. Üzülüyorum öyle böyle değil giyinip süslenmek bile gelmiyor içimden yaşama sevincimı kaybetmek üzereyim
merhababen mezoterapi yaptırdım 6 seans çok fazla dökülüyor çare bulunamıyodu yaptım kurtuldum daha artık bırakmam sürekli yaptırrım