• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar prolutex iğne vurulanlar bakabilir mi?

aslim0637

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
25
Puanlar
28
Kızlar bana doktor fitil verdi gynolomexin kullandıl ertesi gün lekelenmelerim oldu doktor ultrasonda baktı iyiydi bebek 11 haftalık olduk prolutex iğne verdi ama lekelenmem bir gidiyor bir geliyor bugünde biraz coğalmıs ne yapmam lazım böyle olan var mı

Fitili bilemem ama prolutex ben de kullanıyorum ,Protestan içeriyor düşüğü önlüyor ben kullanınca lekelenmem kesiliyor haftada bir uyguluyorum

Fitili bilemem ama prolutex ben de kullanıyorum ,Protestan içeriyor düşüğü önlüyor ben kullanınca lekelenmem kesiliyor haftada bir uyguluyorum
Günlük uyguluyorum leke kesiliyor ayağa kalkınca tekrar geliyor

Günlük uyguluyorum leke kesiliyor ayağa kalkınca tekrar geliyor
Doktoruma sormuştum bu durumu gün boyu yatınca kan birikir sen kalkınca atarsın normaldir demişti .zaten o lekeler birikmis kandan dolayı oluyor ilerleyen haftalarda kayboluyor merak etmeyin

Doktoruma sormuştum bu durumu gün boyu yatınca kan birikir sen kalkınca atarsın normaldir demişti .zaten o lekeler birikmis kandan dolayı oluyor ilerleyen haftalarda kayboluyor merak etmeyin
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız benim doktorum düserse yapacak bişey yok demisti korkmustum

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız benim doktorum düserse yapacak bişey yok demisti korkmustum
Rica ederim ,benim doktorum da sağlıklı gebelikse zaten kalacak sağlıksızsa ne yaparsak yapalım düşecek demişti .biz elimizden geleni yapalım gerisi takdiri ilahi

Back