- 22 Ağustos 2015
- 63
- 9
- 1
- 30
- Konu Sahibi TospaAnnesi
-
Olmadm cnm daha beklemedeym gecen ay da geckmstm bi de vcye cktgmda afedrsn idrarmda kan kokusu varAdet oldunmuu canm???
Acaba olucakmsn?? Teest yaptnmıOlmadm cnm daha beklemedeym gecen ay da geckmstm bi de vcye cktgmda afedrsn idrarmda kan kokusu var
Yapmadm geckme normaldede olur bnde pkodan dolayi ama bu sefer ilac varya o duzene sokmazmiki die supheleniyrmAcaba olucakmsn?? Teest yaptnmı
Ben onun ignesini vuruşdum sökülmek için 3ampul tek seferde yarım saatte basladı tabi iki gün az az oldum sonra 7gün hasta pldum eylül 4 de progestana baslayacam ama kimisi o bitince hasta oluomus bn normalde düzenli olurken 30 günde bi oluodum eger yne ole olursa adete 5 gün kalms olacak bakalm ya sen ne kadarlk ewlisin canmYapmadm geckme normaldede olur bnde pkodan dolayi ama bu sefer ilac varya o duzene sokmazmiki die supheleniyrm
Tam bir yllk cnm bnm adet duznszlgm evlendktn snra basladiBen onun ignesini vuruşdum sökülmek için 3ampul tek seferde yarım saatte basladı tabi iki gün az az oldum sonra 7gün hasta pldum eylül 4 de progestana baslayacam ama kimisi o bitince hasta oluomus bn normalde düzenli olurken 30 günde bi oluodum eger yne ole olursa adete 5 gün kalms olacak bakalm ya sen ne kadarlk ewlisin canm
Bende 9 aylık ewliym 1 düşüğüm oldu. İlk ay. Bnm degsmedi ne düzen ne günü ama işte 2 ay geciknce dr gttm sorun olmen die bebişşi için ugrasıozTam bir yllk cnm bnm adet duznszlgm evlendktn snra basladi
Olur insAllah vardir zamani Allah buykBende 9 aylık ewliym 1 düşüğüm oldu. İlk ay. Bnm degsmedi ne düzen ne günü ama işte 2 ay geciknce dr gttm sorun olmen die bebişşi için ugrasıoz
Olur insAllah vardir zamani Allah buyk
Aynen canm ya sen sadece progestan mı kullanıonOlur insAllah vardir zamani Allah buyk
Tek inofolic cnm progestan bir kutu kllandm btti hasta oldm ucuncu gnu gttm iste tahll yapti doktor inofolice devm et progestani brak ddiAynen canm ya sen sadece progestan mı kullanıon
Progestani günde kac defa kac gun aldin cnmTek inofolic cnm progestan bir kutu kllandm btti hasta oldm ucuncu gnu gttm iste tahll yapti doktor inofolice devm et progestani brak ddi
YAptm test ama ckmadi cnm kahverngi lekelenmem var adet oldum olucamProgestani günde kac defa kac gun aldin cnm
Ouyyy cpkmus ya bnm yatmadan 1 defa geceSabah aksam kullandm cnm sabah 1 aksam 2
Senin azmis ama bana tek bir kutu kllandrtti snra birak ddi bnmde kahvrngi lekelenmem varOuyyy cpkmus ya bnm yatmadan 1 defa gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?