Kızlar progestan ve inofolic kullanıp hamile kalan varmı yada kullandıgınızda ne etkileri oldu???

TospaAnnesi

Emir Ayaz'ın Annesi ♡
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2015
1.684
4.776
133
29
Selam kızlar.. Doktorum bana inofolic hapı sabah aksam bi defa verdi. Adetim den baslayarak 17 gunude 10gun progestan kullanmamı söledi 9 aylık ewliyim ilk ay bi düşük oldu ozamdır denioruz rabbim kmsenin elini boş bırakmsn. Bıde bu hap bas donmesi faln mı ypıoo bn da 3 gun sonra baslayacam progestana cvplarınızı beklıooorumm optummm hepinizii

Canım allah inşallah gönlünr göre verir. Ben evli değilim ama adet düzensizliğim için 10 gün progestan kullanmıştım. O ilaç hormonlaro arttırıyo sanırım ben içtiğimde sıcak basıyodu baş dönmesi vs yaşamadım. Umarım işine yaramıştır :) şimdiden grçmiş olsun inşallah bebeğine kavuşursun :)

Cnm ayni ilaclari banada verdi bndede bas donmesi yapti surekli uyurdm snra adtmn uvuncu gbu gttm hormon tahllrm oldu sadece inofolice devam et ddi bnm bir yldr cocgm olmuo ilk gttgmde pko ddi ama hormn tahllrm snrasi normal inofolice devam et uc ay cock olmazsa gel ddi

aax

Saoll canm allah razı olsun inşallah

Aynen bbada 3aynddi canım inşallah kavusuruz bebişlerimize bn da progestan a baslamadm bakalm hayrlısıı

Bnada aynren ole 3ay kullan ddi

Bna doktorum progestan ise yaramiyo kullanmayi kes sadece uyku hali verir demisti hormon ignesi vermisti ama ben hamileydim dusuk tehlikesi icindi..

Bna doktorum progestan ise yaramiyo kullanmayi kes sadece uyku hali verir demisti hormon ignesi vermisti ama ben hamileydim dusuk tehlikesi icindi..
Hmm ben daha baslamdm suan inofolic kullanyrm. Adet olmam içinde ignesini vuruldum progestanın ama 3ampul tek seferde. Dr adet den basla 17gun aksam 1 defa iç 10 gun kullan zaten bdaki adete 5gyn kalacak test yap ddi eger hamile kalrsan sorun olmz beb3k için ddi. İşte bakalm kullanıyoruz işte

Hayrlisi canim allah gonlune gore versin cok guzel bi duygu allah isteyen herkeze nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…