- 7 Mayıs 2015
- 1.684
- 4.776
- 133
- 29
- Konu Sahibi TospaAnnesi
-
Cnm ayni ilaclari banada verdi bndede bas donmesi yapti surekli uyurdm snra adtmn uvuncu gbu gttm hormon tahllrm oldu sadece inofolice devam et ddi bnm bir yldr cocgm olmuo ilk gttgmde pko ddi ama hormn tahllrm snrasi normal inofolice devam et uc ay cock olmazsa gel ddi
Canım allah inşallah gönlünr göre verir. Ben evli değilim ama adet düzensizliğim için 10 gün progestan kullanmıştım. O ilaç hormonlaro arttırıyo sanırım ben içtiğimde sıcak basıyodu baş dönmesi vs yaşamadım. Umarım işine yaramıştır :) şimdiden grçmiş olsun inşallah bebeğine kavuşursun :)
İnsallah cnm adetimi dznlrmi bu ilacc onu merk ediyrmAynen bbada 3aynddi canım inşallah kavusuruz bebişlerimize bn da progestan a baslamadm bakalm hayrlısıı
Bnada doktor hem adet duzenleyecek hemde bebşş tutunması olası düşük ihtimalnr karsı dedi ama bakıyorum bazı konulara kalanlar var inşaallahhh rabbim bzide gorür...İnsallah cnm adetimi dznlrmi bu ilacc onu merk ediyrm
Benm adetm yne geckti amaBnada doktor hem adet duzenleyecek hemde bebşş tutunması olası düşük ihtimalnr karsı dedi ama bakıyorum bazı konulara kalanlar var inşaallahhh rabbim bzide gorür...
Ne kadardr kullanyrsun cnm kac gun gecti???Benm adetm yne geckti ama
Bnada aynren ole 3ay kullan ddiCnm ayni ilaclari banada verdi bndede bas donmesi yapti surekli uyurdm snra adtmn uvuncu gbu gttm hormon tahllrm oldu sadece inofolice devam et ddi bnm bir yldr cocgm olmuo ilk gttgmde pko ddi ama hormn tahllrm snrasi normal inofolice devam et uc ay cock olmazsa gel ddi
Adetin nasl duznlimiBnada aynren ole 3ay kullan ddi
Canm normalde ewet ama gecen ce bu ay gecikmelimolunca dra gttim. Oda sorun yok ddi hormon testlerm filan yapıldı hamiş kalmana yardmcı olee olmazsaa adetın duzenli olucak ddiAdetin nasl duznlimi
Adet oldunmuu canm???Benm adetm yne geckti ama
Hmm ben daha baslamdm suan inofolic kullanyrm. Adet olmam içinde ignesini vuruldum progestanın ama 3ampul tek seferde. Dr adet den basla 17gun aksam 1 defa iç 10 gun kullan zaten bdaki adete 5gyn kalacak test yap ddi eger hamile kalrsan sorun olmz beb3k için ddi. İşte bakalm kullanıyoruz işteBna doktorum progestan ise yaramiyo kullanmayi kes sadece uyku hali verir demisti hormon ignesi vermisti ama ben hamileydim dusuk tehlikesi icindi..
Hayrlisi canim allah gonlune gore versin cok guzel bi duygu allah isteyen herkeze nasip etsin..Hmm ben daha baslamdm suan inofolic kullanyrm. Adet olmam içinde ignesini vuruldum progestanın ama 3ampul tek seferde. Dr adet den basla 17gun aksam 1 defa iç 10 gun kullan zaten bdaki adete 5gyn kalacak test yap ddi eger hamile kalrsan sorun olmz beb3k için ddi. İşte bakalm kullanıyoruz işte
Hayrlisi canim allah gonlune gore versin cok guzel bi duygu allah isteyen herkeze nasip etsin..
Aaaamiiiinnnn inşallah senn kaç çocuk var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?