Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşırı silik bişey gördüm sankiKuzenimin testi kızlar bilseniz sız bılırsınıx
Evet iste onu bizde gorduk kafamız karıstı bayaAşırı silik bişey gördüm sanki
Yarın bidaha tekrarlasın canım bana var gibi geldi ama çok çok yeni galibaEvet iste onu bizde gorduk kafamız karıstı baya
Adetin in 21 22 inci gunu yumurtladı ovulasyon testınde gorduk yumurtlamayı hatta ogunler bırlıkte oldu zaten gec dollenme gıbı bısey bu herhalde yeni adeti uc gun gectı sadece yumurtlaman in ustunfen 13 falan gectıYarın bidaha tekrarlasın canım bana var gibi geldi ama çok çok yeni galiba
Canım uc gun gectı ama yumurtlama gec oldu 21 inci gunu falan adetin yani 14 uncu gun yumurtlayan la 21 inci gun yumurtlayan aynı cıkmaz herhaldeNekadar var adetinize
14 ocakmıydı neydı yumurtlamaCanım uc gun gectı ama yumurtlama gec oldu 21 inci gunu falan adetin yani 14 uncu gun yumurtlayan la 21 inci gun yumurtlayan aynı cıkmaz herhalde
Yok mu var mı bilemedimKuzenimin testi kızlar bilseniz sız bılırsınıx
Yaaaaaaa bir cızgı var gıbıYok mu var mı bilemedim
Evet oyüzdn sordum ama 21nde yumurtladysaniz üstüne 14 gün koyunca ayin kaçı oluyoCanım uc gun gectı ama yumurtlama gec oldu 21 inci gunu falan adetin yani 14 uncu gun yumurtlayan la 21 inci gun yumurtlayan aynı cıkmaz herhalde
Bugun yarın canımEvet oyüzdn sordum ama 21nde yumurtladysaniz üstüne 14 gün koyunca ayin kaçı oluyo
Kuzenimin testi kızlar bilseniz sız bılırsınıx
Gec dollenme olabılırmıMalesef negatif görünüyor birkaç gün sonra tekrarlasın kuzeniniz.
Sence pozotifmi buÇok çok silik görünüyor canım bende yaptım çok silik çıkıyor telefonda belli olmuyor ama yakındandan daha belli oluyor