Sivilceli Ciltler Kızlar portakal yağı gerçekten işe yarıyor!!!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
ben kayısı yağını cildimde kullanıyorum baya iyi geldi biraz sivilce sorunum vardı coşmuşlardı bi ara iyi geldi baya.

gercekten mi? bu cok guzel o zman..ben simdi bitki derman setini kullanıorm ama 2 gunde 1 kullanmaya basladım,kullanmadıım gunlerde de kantaron toniği ve yağıyla destekliodum.ama kayısı yagını da deneyebilirim o zman.bende sivilce kalmadı ama biraz izlerim var onlar için kullanmak istiorm

bende kullanıyorum ama yakıcı yağ olduğu için başka yağlarla karıştırıyorum canım. mesela avakado yada üzüm çekirdeği gibi direk uygulama ek bilgi olarakta ardık yağı kullana bilirsiniz ii geliyoooo ama oda daha yakıcı dikkat!!!

bende kullanıyorum ama yakıcı yağ olduğu için başka yağlarla karıştırıyorum canım. mesela avakado yada üzüm çekirdeği gibi direk uygulama ek bilgi olarakta ardık yağı kullana bilirsiniz ii geliyoooo ama oda daha yakıcı dikkat!!!
evet cnm yakıomus ya biraz önce sürdüm bugun almıstım yandı,bende sildim kantaron yağımı sürdüm.bildiğinden şaşmıcaksın dimi?? :)

Ben de portakal yağı aldım geçen. masaj yağı olarak kullanıyodum aslında.. :KK1: bi de cildime deneyim bakayım belki iyi gelir :KK66:

X