Evet pikregliniz kaç günde 1 oluyor kaçıncı günü gördünüz
Kızlar bende bir şey sormak istiyorum, sizce bu pik mi? Sat: 22 Ekim, yani bugün 22. Günüm döngüde. Yumurtlama geç değil mi sizce de
Hadi hayırlısı olsun canım inşallahBugün 18. Gün30 32 günde regl oluyorum
İki aydır yumurtlama olmuyordu, çok sevindim. bu sabahı değerlendirdik, bu akşamı da değerlendirelim mi yoksa yarın akşamı mı değerlendirelim sizce? Yumurtlama ve ovülasyon olayını hiç bilmediğim için soruyorum k. BakmayınPik canım bende bugün gördüm az önce 18. Günde son adet tarihim 26 ekimdi
İki aydır yumurtlama olmuyordu, çok sevindim. bu sabahı değerlendirdik, bu akşamı da değerlendirelim mi yoksa yarın akşamı mı değerlendirelim sizce? Yumurtlama ve ovülasyon olayını hiç bilmediğim için soruyorum k. Bakmayın
Canım pik tâbi darısı benim başıma 17 günümBakar mısınız
Canım pik tâbi darısı benim başıma 17 günüm
Hadi ya benim de yarından umudum bakalımİnşallah canım benimde 18. Günde gece oldu
Canım Sat ne kaçıncı gün başladın testlere bir pko falan tarzı rahatsızlığın var mı sadece iç adet mi ovulasyon testi yaptın?Kızlar banada bakar mısnız niye pik olmuyor sat 28 Ekim
Bugün çatlama olmuş, dün ve bugünü değerlendirdik bakalım.Yarın testini at bana bakalım. Eşimde sprem sorunu yoksa 3 gün üst üste değerlendir eğer varsa bugün dolu yarın boş sonraki gün dolu şeklinde değerlendir. Eğer sabah birliktelik olduysa yarın olsun aynı gün kalitesi çok düşüyormuş