- Konu Sahibi marstangelenkiz
kızlar önümde perçem var ama ben artık çok sıkıldım bi an önce uzasın istiyorum yardımcı olabilicek arkadaşlarım var mı?? :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz neredeyse hepimiz sinamekiciyiz :))) işe yarıyor , bence sende başla.
bir sürü yöntem vaR bu başlık altında
birini seçip deneyebilirsin
biz genelde ekimden itibaren diye başlayan topikteyiz canımen etkilisini arıyorum canım bi an önce kurtulmak istiyorum çünkü perçemden sizin deneyimlerinizdende yararlanmak isterim o yüzden sordum :)
biz genelde ekimden itibaren diye başlayan topikteyiz canım
ben sinameki yapıyorum ve çok memnunum bunun yanında lavanta çayı içiyorum akşamları ve bioblas yavaş uzayan saçlara özel şampuandan aldım onu kullanacağım bakalım
nasıl kullanılıyo peki canım açıklar mısın? :)
uzar uzar merak etme sinameki gerçekten çok etkili bu konudaatamam canım inşallah bi an önce uzar :))
Sinameki kürü ; 1 tutam sinamekiyi yarım çay bardağı suda kaynantıp,ılıdıktan sonra içine 1 tatlı kaşığı badem yağı ve bir adet bemix ampül kırıp saçımıza sürdüğümüz bir kür.. Ekimden itibaren saç uzatanlar konusuna bak istersen canım :)
Badem yağını tek geçerim.Kullanıyorum ben de hala.Uzamayan bir kısım vardı saçımda onun üstesinden bu geldi.Saça sürerek uyguluyorsun.
baktım şimdi canım teşekkür ederim :)
ayyy canım bende çok heveslenmiştim bi ara badem yağına alıyım hemen olmassa ya
Bence dene.Haftada 3 kez falan uyguluyorsun ve birkaç saat bekletip yıkayabilirsin.Rahatsız olmazsan yıkamayadabilirsin.Bende işe yaradı.Zaten ucuz bişey 5 tl.