Kızlar parfüm ismini hatırlamıyorum bir yardımcı olur musunuz?

kızlar bu arada kapak kısmı bu şekil diyebilirim bu resimde kapak yanlarda ama benim dediğim parfümde önde o kısım ve şeffaf kalın bunun gibi ince değil sadece şekil itibariyle böyle bişey ama şişe böyle değil tabi uzun ince

Eklentiler

• $givenchy-erkek-parfumleri-b.jpg
    13,3 KB · Görüntüleme: 72
aaaa çatlıycam valla meraktan. Ne biçim işmiş bu. Christina Aguilera mıydı??

Evet de, valla bozuşuruz ha

s.t. dupont olabilir mi ?
resim yüklemeyi beceremedim
google amcaya sor bakalım belki odur..

yada abimin eski eşi demiştiniz değil mi ?
görüşmüyormusunuz ona sorsanız ?

son şansımı deniyorum.ama bunun da kapağı var.
bu arada yurt dışından geldi demiştiniz değil mi.belki de yerel bi markadır bizim she ya da emotion gibi eğer öyleyse alan kişiye sormadan bulmanız çok zor.

aaaa çatlıycam valla meraktan. Ne biçim işmiş bu. Christina Aguilera mıydı??

Evet de, valla bozuşuruz ha

keşke olsa ama maalesef
s.t. dupont olabilir mi ?
resim yüklemeyi beceremedim
google amcaya sor bakalım belki odur..

yada abimin eski eşi demiştiniz değil mi ?
görüşmüyormusunuz ona sorsanız ?
baktım ama değil. Görüşmüyoruz işte görüşseydik sorardm

Evet buda değil maalesef, aynen işte benden ondan korkuyorum yerel markamıdr acaba bilmiyorum parfümü bulmak için nerdyse kaç gündür googlede helak oldum parfümlere bakmaktan ama yok kesin bilindik bişey değil yoksa muhakkak çıkardı görsellerde ya

Eki Görüntüle 531873

Tüm kriterlere hemen hemen uyuyor ? Lütfennnnnnnn artık olsun :18:

Hayır bu değil canım bak kapak kısmı varya orası öyle değil nasıl desem şu fıs fıs kısmı varya o tek var ve üzernde şeffaf oynar başlık var ve git gide umudumu kaybediyorum dışarı çıktığım zaman büyük kozmetik mağazalrna gidip aynen tarif edicem onlarda bilmesse artık pes edicem

umarım avon bond girl değildir.

Baktım ama değil canm ya

suan barcelonadayim yarin bende senin gibi tum parfumerileri talan edicem hepsinin raporunu vericem ama lutfen biraz daha bilgi
Hangi yillarda kullanmistin
Herhangi bir harf hatirliyormusun
Herhangi bir isaret veya renk aklina geliyormu
Markasi sence bildiklerimizden birimi gucci dior burbbery gibi mi sence
Daha spesifik neler hatirliyorsun
uyku yok bana hahahaha

2008di galiba hiçbir harf hatırlamıyorm canım ya renk olarakta işte şişe şeffaf gibi ama içindeki parfümn rengi böyle açık çay rengi gibi işte şişenin şeklini biliyosun zaten uzun ince bi şişe ama şişenin alt kısmı üste göre dha ince bide kapak yok üzerinde şeffaf oynar bi başlık var o zaman böyle şeylere pek bilmezdem markasına hiç dikkat etmedim Çokta ilgilendin canım benim çok teşekkür ederim inş. bulurz

gıvency play mi acaba ayyy benimde aklıma takıldı memleket meselesi oldu ha bu olay neredeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…