Adım adım gerilimli ,gizemli bir film izler gibiyim.Aranan parfüm bulunucak mı acaba ? Mutlu sona ulaşacak mıyız ? Gerçekler açığa çıkacak mı?
Heyecanla bekliyorum bakalım
Kızlar yıllar önce abimin eski eşi bana makedonyadan bi parfüm getirmişti uzun şeffaf bir şişesi vardı ama parfümün kapağı yoktu kapağı yerine böyle hareket eden tutulacak bi yer vardı böyle ne kadar anlatabildim bilmiyorum ama kokusu hala burnumda ama ismini hiç hatırlamıyorum ünlü bir markamıydı bilebilicekmisinz onuda bilmiyorum ama inş. bileniniz vardır yardım edin lütfen
Eki Görüntüle 526019 şişe şeffaftı demiştim içindeki parfümde bu renge yakındı
Eki Görüntüle 526018 kızlar şişesi bu şekilde ama kapak yok
sanırım parfümün adını biliyorum canım
tekrar anlarıtmısın acaba ? ben issey miyake oldugunu dusundum çünkü parfümün kapagı yokİnanamıyorum ayyyy lütfen söylermisin
tekrar anlarıtmısın acaba ? ben issey miyake oldugunu dusundum çünkü parfümün kapagı yok
Alemsin yaarkadaşın verdiği siteyi inceledim ama yok göremedim inş. bulurum :26:
benim verdiğim sitede bulamadıysan biraz zor bulursun bence.orası parfüm ansiklopedisi gibi bir yer çünkü.
Canım ne kadar iyisin bir sürü parfüm resmi eklemişsin ama maalesef değil dediğim gibi kapak yoktu renkler şişe şekilleri felan benziyo ama kapaksızdı. Ayrıca parfümü bulursam zaten ilk işim dp'ye koşmak olcak.
üü
bunlardan biri mi acaba? buarada eğer o parfümü bulursan orjinali yerine açığı varsa açığını al..orjinallerin hepsi hayvanlar üzerinde test ediliyor diye duyduk..dp' ye geçen gittiğimde sordum denenmiyor dedi ama ne derece doğru bilemiyorum
Maalesef canım bu değil kapaksız bir parfümdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?