• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları kızlar pamukçuk için yardımmmmmm

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ankara36

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2009
73
0
86
Ankara
mrb kızlar oğlum 5,4 aylık 15gündür ağzında pamukçuk var geçemk bilmiyor karbonatlu suyla siliyorum eczaneden dut şurubu aldım onunlada siliyorum ama geçmek nedir bilmiyorr her sabah kalkıyorum dudak içleri ve yaan tarfları beyaz beyaz sizce başka ne yapabilirimbilmiyorum

tatlım bende de aft olur sık sık. Piraldyn diye bi ilaç vermişti bi doktor, ondan başka bişe de geçirmiyo benimkileri.
böyle minik bi şişede oje fırçası gibi bi fırça var kapağında. bi sor istersen bebkler de kullanbiliyorsa geçirecektir o minik beyin aftlarını :)

benim kızımda da öyle bi sorun var. mikostatin diye bir ilaç verdi doktor onu sürüyorum

mikostatinin iğrenç bir tadı var,benim kızımdada çıkmıştı doktor bu ilacı kullanın dedi.ilacı alır almaz kusuyordu.doktora söyledik ısrarla verin dedi kussada verin dedi.kızım ozaman kilo kaybetti baya çok perişan oldu oda bizde.dilinin üstündeki beyazlık geçmeyince doktora götürdük. o pas dedi.pamukçuk geçmiş pas kalmış.karbonatlı sudan vazgeçme hijyene çok dikkat et.allah şifa versin.

karbonatlı su ile siliyodum bende pamuk veyaz yumuşak bir bez yardımı ile hemen geçiyodu meme uçlarını da karbonatlı su ile sil sende emzirmeden önce

oral medic süper iyi geliyor ve anında geçiriyor ama ilk sürünce çok acıyor . ben zor dayanıyorum. minicik bebek ne hale gelir düşünemiyorum. bir de bebeklerde kullanıyor mu onu da bilmiyorum.
bence doktora danış canım mutlka.

benım bebegımın pamukcugu daha yenı gectı 2-3 ay surmustu,doktorumuz mikostatın dıye bır ılac verdı karbonatlı suyla sıldım sonra ılacını verdım her emzırmede karbonatlı suyla sılıyorsunuz gogsunuzu ve eger emzık,bıberon vs bırseyler kullanıyorsa onlarıda her defasında steril etmenız gerek.. inşallah gecer...

Geçmiş olsun öncelikle.Benim oğlumda da oldu ve zor geçti.Mutlaka bebeğin ağzını temiz tutmak zorundasın.Pamukçuk yoksa bile her beslenmeden sonra bebeğin ağzının temizliğini ihmal etme.Karbonatlı su ile silip mikostatin damla kullandım.İlk önce karbonatlı suyla silip sonra damlayı yaptım hiç bıkmadan günde 3 kere.Çok şükür geçti ama ben hala karbonatlı suyla temizliyorum.En azında beslenmeden sonra iki kaşık su ver bebeğine ağzını temizlesin.Çok önemli bu pamukçuk sanırım akciğerlere zararı oluyomuş çaresine bakılmassa.Bebeğini ağzından öpme sakın.sağlıcakla büyüt inş.

selamlar konuya hakim biri olarak yzmak istedim benım bebeğimde de olmuşru 1 aya yakın cektik. çok kötu bi durumdu sürekli kendimi sucladım ama sans eseri geçti.

nasılmı..
mukostatin felen hayretmedi.karbonatlı suda canını yakıyordu bebeğimin.

o ara gaz için doktorumuz paptya cayını önerdi milıpanın ondan sldık basladık kullanmaya va zamnla geçti.
ama arada yni gunde yada gun asırı karbonatlı su hafif hafif sildim suan yok tavsiyederim.

Back