• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR OVULASYON TESTLERİME BAKARMISINIZ ?

tuva luna

🤍🖤
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2023
630
306
23
reglimin 6. gününden beri kullanıyorum ilk yaptığım testler gibi silinikleşmedi hâlâ en alttakini bugün yaptım bi türlü ne olduğunu anlayamadım daha önce pik olduğunda devam etmiyordum bu ay devam ettim durum böyle yorumlarsınız sevinirim 🙏 görseli ekliyorum
4D87402D-8735-49D6-B540-104D351BF7F2.jpeg

reglimin 6. gününden beri kullanıyorum ilk yaptığım testler gibi silinikleşmedi hâlâ en alttakini bugün yaptım bi türlü ne olduğunu anlayamadım daha önce pik olduğunda devam etmiyordum bu ay devam ettim durum böyle yorumlarsınız sevinirim 🙏 görseli ekliyorumEki Görüntüle 3381200
Merhaba ; normalde silikleşmesi lazım ama hamilelik belirtsi olabilir?veya 3 adet havuç yemeni öneririm çatlaması için neler öneriliyor onlarıda araştırabilirsin

Merhaba ; normalde silikleşmesi lazım ama hamilelik belirtsi olabilir?veya 3 adet havuç yemeni öneririm çatlaması için neler öneriliyor onlarıda araştırabilirsin
öncelikle teşekkür ederim havuç denedim bide dediğiniz gibi araştırayım çok sağol 🙏💐

Merhaba pcos var mı? LH bu kadar yüksek olması şaşırttı beni nerdeyse 6-7 testiniz pike yakın ama yukarda arkadaşta yazmış bol bol havuç tüket bir de kuru incir olursa çok çok iyi olur mutlaka çatlar o zaman inşallah 🌻

Merhaba pcos var mı? LH bu kadar yüksek olması şaşırttı beni nerdeyse 6-7 testiniz pike yakın ama yukarda arkadaşta yazmış bol bol havuç tüket bir de kuru incir olursa çok çok iyi olur mutlaka çatlar o zaman inşallah 🌻
merhaba pcos yok canım bende adetlerim de düzenli bende anlamadım 3 aydır ovülasyon takibi yapıyorum ilk defa böyle oldu havuç denedim de incir denemedim deniycem bakalım inşallah düzene girer çok teşekkür ederim 🌹

kızlar bişey daha sormak istiyorum şimdi bu ovülasyon dönemini nasıl değerlendirmeliyim ben tam pik olduğu gün ve ertesi günü değerlendirmiştik ama süreç böyle devam edince merak ettim nasıl bir yol izlemeliyim nezamn ilişki olmalı anlayamadım rica etsem bilen varsa yardımcı olabilirmi lütfen 🙏

kızlar bişey daha sormak istiyorum şimdi bu ovülasyon dönemini nasıl değerlendirmeliyim ben tam pik olduğu gün ve ertesi günü değerlendirmiştik ama süreç böyle devam edince merak ettim nasıl bir yol izlemeliyim nezamn ilişki olmalı anlayamadım rica etsem bilen varsa yardımcı olabilirmi lütfen 🙏
Canım günaşırı ilişki olmalı mutlaka yani iki günde bir kesinlikle birliktelik olmalı her gün olmasın, her gün olduğu zaman spermler yeterli hızda ve kalitede olmayabiliyor

Canım günaşırı ilişki olmalı mutlaka yani iki günde bir kesinlikle birliktelik olmalı her gün olmasın, her gün olduğu zaman spermler yeterli hızda ve kalitede olmayabiliyor
teşekkür ederim canım zaten eşimin spermi
bir tık düşük dedi doktor benimde amh değerim 1 in altında çıktı bu ay da olmazsa
tüp bebek tedavisine başlanacak 12 günüm kaldı geçen ay sulu 2 hafta önce kadar sulu ultrason çekildi yani sis hiç bir sorun çıkmadı bakalım kısmet artık

Benimki bugün böyle çıktı yumurtlama mi sizce köyü görünüyor baya

Eklentiler

• 17071255228995925865205586855918.jpg
    17071255228995925865205586855918.jpg
    56,5 KB · Görüntüleme: 133
Benimki bugün böyle çıktı yumurtlama mi sizce köyü görünüyor baya
aynen canım LH hormonun yükselmeye başladı Yarında devam etmelisin yarın tam pik olabilir C çizgisi gibi olucak ama değerlendirmeye başla sen bugünden testlere devam et silik çizgi görene kadar

aynen canım LH hormonun yükselmeye başladı Yarında devam etmelisin yarın tam pik olabilir C çizgisi gibi olucak ama değerlendirmeye başla sen bugünden testlere devam et silik çizgi görene kadar
sayfa başında benim testlerime bak hemen hemen C çizgisinden daha koyu t çizgisi

Tamamdır bugün değerlendirmeye çalışalım eşim yoğun çalışıyor kısmet artık,😔

Slm kızlar adetim bitikten sonra yapmaya başladım acaba yumurtlama olmuşmu. 1,5 yıllık evliyim bir düşük yaptım sonrasında gebe kalamadım doktorlar eşim ve bende sorun olmadığını doğal yolla tekrar gebe kalabileceğimi söylediler. Bende ovulasyon testi yapmaya karar verdim fakat pek anlamıyorum , yardımcı olabilirmisiniz bana.

Eklentiler

• IMG_2759.jpeg
    IMG_2759.jpeg
    105 KB · Görüntüleme: 96
Slm kızlar adetim bitikten sonra yapmaya başladım acaba yumurtlama olmuşmu. 1,5 yıllık evliyim bir düşük yaptım sonrasında gebe kalamadım doktorlar eşim ve bende sorun olmadığını doğal yolla tekrar gebe kalabileceğimi söylediler. Bende ovulasyon testi yapmaya karar verdim fakat pek anlamıyorum , yardımcı olabilirmisiniz bana.
henüz tam pik olmamış yarın veya diğer günde olur canım devam et test yapmaya göreceksin farkı nasıl koyulaştığını da

Back