- 3 Aralık 2023
- 630
- 306
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ; normalde silikleşmesi lazım ama hamilelik belirtsi olabilir?veya 3 adet havuç yemeni öneririm çatlaması için neler öneriliyor onlarıda araştırabilirsinreglimin 6. gününden beri kullanıyorum ilk yaptığım testler gibi silinikleşmedi hâlâ en alttakini bugün yaptım bi türlü ne olduğunu anlayamadım daha önce pik olduğunda devam etmiyordum bu ay devam ettim durum böyle yorumlarsınız sevinirim görseli ekliyorumEki Görüntüle 3381200
öncelikle teşekkür ederim havuç denedim bide dediğiniz gibi araştırayım çok sağolMerhaba ; normalde silikleşmesi lazım ama hamilelik belirtsi olabilir?veya 3 adet havuç yemeni öneririm çatlaması için neler öneriliyor onlarıda araştırabilirsin
merhaba pcos yok canım bende adetlerim de düzenli bende anlamadım 3 aydır ovülasyon takibi yapıyorum ilk defa böyle oldu havuç denedim de incir denemedim deniycem bakalım inşallah düzene girer çok teşekkür ederimMerhaba pcos var mı? LH bu kadar yüksek olması şaşırttı beni nerdeyse 6-7 testiniz pike yakın ama yukarda arkadaşta yazmış bol bol havuç tüket bir de kuru incir olursa çok çok iyi olur mutlaka çatlar o zaman inşallah
Rica ederim canım herşey gönlünce olsun ☺merhaba pcos yok canım bende adetlerim de düzenli bende anlamadım 3 aydır ovülasyon takibi yapıyorum ilk defa böyle oldu havuç denedim de incir denemedim deniycem bakalım inşallah düzene girer çok teşekkür ederim
kızlar bişey daha sormak istiyorum şimdi bu ovülasyon dönemini nasıl değerlendirmeliyim ben tam pik olduğu gün ve ertesi günü değerlendirmiştik ama süreç böyle devam edince merak ettim nasıl bir yol izlemeliyim nezamn ilişki olmalı anlayamadım rica etsem bilen varsa yardımcı olabilirmi lütfenMerhaba pcos var mı? LH bu kadar yüksek olması şaşırttı beni nerdeyse 6-7 testiniz pike yakın ama yukarda arkadaşta yazmış bol bol havuç tüket bir de kuru incir olursa çok çok iyi olur mutlaka çatlar o zaman inşallah
Canım günaşırı ilişki olmalı mutlaka yani iki günde bir kesinlikle birliktelik olmalı her gün olmasın, her gün olduğu zaman spermler yeterli hızda ve kalitede olmayabiliyorkızlar bişey daha sormak istiyorum şimdi bu ovülasyon dönemini nasıl değerlendirmeliyim ben tam pik olduğu gün ve ertesi günü değerlendirmiştik ama süreç böyle devam edince merak ettim nasıl bir yol izlemeliyim nezamn ilişki olmalı anlayamadım rica etsem bilen varsa yardımcı olabilirmi lütfen
teşekkür ederim canım zaten eşimin spermiCanım günaşırı ilişki olmalı mutlaka yani iki günde bir kesinlikle birliktelik olmalı her gün olmasın, her gün olduğu zaman spermler yeterli hızda ve kalitede olmayabiliyor
aynen canım LH hormonun yükselmeye başladı Yarında devam etmelisin yarın tam pik olabilir C çizgisi gibi olucak ama değerlendirmeye başla sen bugünden testlere devam et silik çizgi görene kadarBenimki bugün böyle çıktı yumurtlama mi sizce köyü görünüyor baya
sayfa başında benim testlerime bak hemen hemen C çizgisinden daha koyu t çizgisiaynen canım LH hormonun yükselmeye başladı Yarında devam etmelisin yarın tam pik olabilir C çizgisi gibi olucak ama değerlendirmeye başla sen bugünden testlere devam et silik çizgi görene kadar
evet canımBu arada sol kasığımda bı ağrı var gibi yumurtlamadan midir
henüz tam pik olmamış yarın veya diğer günde olur canım devam et test yapmaya göreceksin farkı nasıl koyulaştığını daSlm kızlar adetim bitikten sonra yapmaya başladım acaba yumurtlama olmuşmu. 1,5 yıllık evliyim bir düşük yaptım sonrasında gebe kalamadım doktorlar eşim ve bende sorun olmadığını doğal yolla tekrar gebe kalabileceğimi söylediler. Bende ovulasyon testi yapmaya karar verdim fakat pek anlamıyorum , yardımcı olabilirmisiniz bana.
aynı saatlerde yapmaya özen göstermelisin ki sonuç doğru çıksınhenüz tam pik olmamış yarın veya diğer günde olur canım devam et test yapmaya göreceksin farkı nasıl koyulaştığını da