- Konu Sahibi Cnarrr3525
-
Hadi inşallah tutmuşturrEvet tesadüfen değerlendirmişiz 14.gün sabahını, sonra da 15.gün akşamını. O zamanlar ovulasyon testlerinin varlığını bilmiyordum. Telefon uygulamasından takip ediyordum, uygulamaya göre Ovulasyon 19.gündü yani 2 nisan ama asla koyulaşmadı çizgi son 5 günde ve malum tam tersi oldu, silindi.
Evet tesadüfen değerlendirmişiz 14.gün sabahını, sonra da 15.gün akşamını. O zamanlar ovulasyon testlerinin varlığını bilmiyordum. Telefon uygulamasından takip ediyordum, uygulamaya göre Ovulasyon 19.gündü yani 2 nisan ama asla koyulaşmadı çizgi son 5 günde ve malum tam tersi oldu, silindiEvet iyice silinmiş2 saat öncesinden sıvı alımını bırakmıştın demi o çok etkiliyor çünkü. Ama yüksek bi olasılıkla yumurtan çatlamış olabilir siz değerlendirmişmiydiniz mesela 13. 14. Günü
Teşekkür ederim cevaplar içinHadi inşallah tutmuşturrtelefondaki programlar çok yanlış gösteriyor hayırlısı olsun artık inşallah
Canım pik sanırım değerlendirin pik ve üç gün sonrasına kadar silikleşene kadar da devam et testine inşallah dilediğimiz gibi olurKizlar bu pik mi demek,yumurtlama günüm bugün mü sizce? yoksa yarın daha mi koyulasacak :) bilen var mı?Eki Görüntüle 2816531
Canım iki gün pik gibi geldi bana ortada yumurtan olmuş yüksel ihtimal yarına kadar çatlicak değerlendir derim Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahKızlar merhaba umarım bilgisi olan cvp verir yumurtlama testim 3 gündür pik adetime daha var yani hamile olamam normalmi böyle bi durum
Sağol canım inşallah çatlar yarına kadarCanım iki gün pik gibi geldi bana ortada yumurtan olmuş yüksel ihtimal yarına kadar çatlicak değerlendir derim Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Merhaba canım benimde bu şekilde sence dün olmuşmu yumurtlama dünle bugün çektiklerimi attım bilgisi olan yazabilirim ?Yumurtlama canım birlikteliğin tam zamanı
Bana sorarsan 25 26 yumurtalama gibiMerhaba kızlar benim testlerime de bajar mısınız
30uda catlama gibi bilemedmMerhaba kızlar benim testlerime de bajar mısınız
Bana da öyle geldi canım ama hala t çizgisi tam silikleşmediBana sorarsan 25 26 yumurtalama gibi
Siliklesmeye başlamış kuzum bugunMerhaba kızlar benim testlerime de bajar mısınız
Canim benim bugun 3. Gunum dun ve obur gun yumurtalama gordum ama siliklesmedi bu catlamami degilmi11. Günde olmuş görünüyor canım
Her gün aynı saatlerde yapmaya çalışıyorum 13.30 ile 15.00 arası oruç tutuyorum sıvı alımı sıkıntısı da yok ama benim testlerim 3 mayıstan sonra neden her geçen gün soluklaşıyordur acaba yardımcı olur musunuz lütfen bugün hiç belli belirsizdi çizdiYumurtlama canım birlikteliğin tam zamanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?