- 25 Ağustos 2014
- 30
- 7
- 29
- Konu Sahibi papatyaa987
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
9 10 yumurtlama 11 çatlama olmuş umarım tutarEki Görüntüle 3216136 Kızlar ovulasyon testime bakar mısınız? Ne zaman çatlama ne zaman yumurtlama bilemedim yorumlamaya yardımcı olur musunuz lütfen?
Hayır canım silik şekilde olan çizgiler zaten hep çıkıyor vücudumuzda o hormon hep olduğu için sadece yumurtalama dönemi aşırı renkli oluyor oda sende 9 ve 10. Gün yumurtlama olmuş sonra siliklesmis yani çatlamış 9.10 11. Günü degerlendirseydinNasıl oluyor böyle 11 gun boyunca hergun yumurtlama mi olmuş oluyor yani
Ovulasyon testlerimi atan ben degilimm canimmHayır canım silik şekilde olan çizgiler zaten hep çıkıyor vücudumuzda o hormon hep olduğu için sadece yumurtalama dönemi aşırı renkli oluyor oda sende 9 ve 10. Gün yumurtlama olmuş sonra siliklesmis yani çatlamış 9.10 11. Günü degerlendirseydin
Bnde hic bu kadra test çift cikmadi adetin 3. Gününden baslayip 1 hafta boyunca yapmistimm birinde hiç çıkmadı diger ay yaptim 1 haftada sadece 1 kere cift çizgi olmustu .. bnde böyle olmasi normal mi peki yumurtam az çatlıyor demek mi oluyor yaniHayır canım silik şekilde olan çizgiler zaten hep çıkıyor vücudumuzda o hormon hep olduğu için sadece yumurtalama dönemi aşırı renkli oluyor oda sende 9 ve 10. Gün yumurtlama olmuş sonra siliklesmis yani çatlamış 9.10 11. Günü degerlendirseydin
Suanki attığın testler gayet normal ve bir insanın iki kere yani iki gün çift çıkması da gayet normal bir gün cikmasida gayet normal yani yumurta bir gün sonrada iki gün sonrada catlayabilir ona takılma hiç çift görmüyorsan sıkıntı olurBnde hic bu kadra test çift cikmadi adetin 3. Gününden baslayip 1 hafta boyunca yapmistimm birinde hiç çıkmadı diger ay yaptim 1 haftada sadece 1 kere cift çizgi olmustu .. bnde böyle olmasi normal mi peki yumurtam az çatlıyor demek mi oluyor yani
Tamam canimm teşekkür ederimSuanki attığın testler gayet normal ve bir insanın iki kere yani iki gün çift çıkması da gayet normal bir gün cikmasida gayet normal yani yumurta bir gün sonrada iki gün sonrada catlayabilir ona takılma hiç çift görmüyorsan sıkıntı olur
Onun pek pik olmamış gibi yada testleri biraz net göstermiyor senin kullandığın test güzel bende kullanıyorumOvulasyon testlerimi atan ben degilimm canimm
Bnde ovulasyon testi kullandim hatta kullanmaya devam ediyorum silik cizgi oldugundada değerlendirdik net cizgi oldugundada .. arkadaşımiz fotoğraf atmisya 11 gun boyunca cift çizgi çıkınca ondan kafam karıştı acaba bn testi yanlis mi kullanıyorum dedim
Peki yumurtlamayı gördükten sonra ki üç dört gün hala çift çizgi görmek nasıl oluyor canım ben yapar yapmaz koyulaşıyor hala ikisideSuanki attığın testler gayet normal ve bir insanın iki kere yani iki gün çift çıkması da gayet normal bir gün cikmasida gayet normal yani yumurta bir gün sonrada iki gün sonrada catlayabilir ona takılma hiç çift görmüyorsan sıkıntı olur
Yumurta catlamamis demek oluyor canım yada yumurtalama sıkıntısı olabilir pkos falan varsa bir görün doktoraPeki yumurtlamayı gördükten sonra ki üç dört gün hala çift çizgi görmek nasıl oluyor canım ben yapar yapmaz koyulaşıyor hala ikiside
Pcos var canım ilaç aldım bu ay gitmiştim doktora zatenYumurta catlamamis demek oluyor canım yada yumurtalama sıkıntısı olabilir pkos falan varsa bir görün doktora
Yumurtlama var gördüm yani ama anlamadım ondan sormak istedim bi teşekkür ederimYumurta catlamamis demek oluyor canım yada yumurtalama sıkıntısı olabilir pkos falan varsa bir görün doktora
Hiç pik olmamış ki çatlama olsun canımMerhaba kızlar sizce çatlama olmuş mu