Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım gebelik olabilir yarın sabah ilk idrarla test yap bence. İnşallah gebesin ♥
Yarın adet olmazsam kan testi yapayım ama hamile gibi hissetmiyorum hiç her zamanki adet sancım varBence hamilelik var![]()
Insallah hamilesindir, Allah gonlune gore versin insallahYarın adet olmazsam kan testi yapayım ama hamile gibi hissetmiyorum hiç her zamanki adet sancım var
Sonucunu mutlaka yaz bende merak ettim. . Birde ovulasyon pik gördüğün testi atar mısın canım.Yarın adet olmazsam kan testi yapayım ama hamile gibi hissetmiyorum hiç her zamanki adet sancım var
Ben bu ay Ovülasyon yapmadım geçen aylara göre düşündüğümde yumurtlamadan bile koyu çıktıSonucunu mutlaka yaz bende merak ettim. . Birde ovulasyon pik gördüğün testi atar mısın canım.
Jelatini ni yeni mı çıkarttın canım üstünde yazar aslında son kullanma tarihi. Baya koyu çıkmış gebelik testi. Çatlatma iğnesi filan olmadın demi. Ovulasyon da gebelikte de belirgin çizgi çıkıyor. Ama gebelik testi baya koyu çıkmış yani. Bence acile git dişim ağrıyor gebelikten supheeniyorum hap kullacm ondan geldim de. Yada yarın sağlık ocağına git. Bence yüzde 90 gebesinBen bu ay Ovülasyon yapmadım geçen aylara göre düşündüğümde yumurtlamadan bile koyu çıktı
Az önce dayanamayıp hcg yaptım bu çıktı Ama test 2 senelik falan derinlerde buldum
Jelatini yeni açtım canım son kullanma tarihi yazmıyordu kaç gündür ayaklarım yanıyor idrar yolu enfeksiyonu diye düşünüyordum eğer hamileysem ondan kaynaklı olabilirJelatini ni yeni mı çıkarttın canım üstünde yazar aslında son kullanma tarihi. Baya koyu çıkmış gebelik testi. Çatlatma iğnesi filan olmadın demi. Ovulasyon da gebelikte de belirgin çizgi çıkıyor. Ama gebelik testi baya koyu çıkmış yani. Bence acile git dişim ağrıyor gebelikten supheeniyorum hap kullacm ondan geldim de. Yada yarın sağlık ocağına git. Bence yüzde 90 gebesin
Hadi inşallah. Ben geçen ay 2 kere gördüm yumurtalama bı adet geçince bı adetten hemen sonra. Bende hamileyim sandım meğer yumurta olmuş 33. Günde üstüne 14 gün saydım adet oldum öğün.Jelatini yeni açtım canım son kullanma tarihi yazmıyordu kaç gündür ayaklarım yanıyor idrar yolu enfeksiyonu diye düşünüyordum eğer hamileysem ondan kaynaklı olabilir
Ama sen gebelik yapmissin çıkmış bence var yani jelatini hava almayınca koruyor testiJelatini yeni açtım canım son kullanma tarihi yazmıyordu kaç gündür ayaklarım yanıyor idrar yolu enfeksiyonu diye düşünüyordum eğer hamileysem ondan kaynaklı olabilir
Eğer gebeysem mucize olur çünkü bir dahaki ay tüp bebeğe gidecektikAma sen gebelik yapmissin çıkmış bence var yani jelatini hava almayınca koruyor testi
Ben ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım ama ADet sancım var evren bana oyun oynuyor olabilirHadi inşallah. Ben geçen ay 2 kere gördüm yumurtalama bı adet geçince bı adetten hemen sonra. Bende hamileyim sandım meğer yumurta olmuş 33. Günde üstüne 14 gün saydım adet oldum öğün.
Yarın kan testi yapayım içimi rahatlatayım dua edin bana kızlarBence hamilesin testin baya koyu ❤
İnşAllah bebişin seninle canım haber et bizede gece gece pozitif testi görünce bende mutlu oldumYarın kan testi yapayım içimi rahatlatayım dua edin bana kızlar
Ben hala şaşkınım galiba hamile kalamayacağımı o kadar beynime kazımışım kiİnşAllah bebişin seninle canım haber et bizede gece gece pozitif testi görünce bende mutlu oldum![]()