Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Kızlar ovulasyon testime bakar mısınız ilk defa yapıyorum
- Konu Sahibi mavi0000
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebe kalmaya çalışmak ovulas testi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?AMİN çok teşekkür ederim ya aslında sperm daha hareketli sağlıklı olsun diye gün aşırı yapmayı düşünüyorum Perşembe Cumartesi günlerini değerlendirdim pazartesi Çarşamba diye devam etsem de olur dimiMerhabalae evet bugun pik olmus hatta dunde pikmis bugun pikin son günü olacagini düşünüyorum bugun yarin ve ertesi gunu degerlendirmeni oneririm guzel haberlerini almani dilerim insallah
- 20 Aralık 2020
- 17.124
- 2
- 76.065
- 548
Eğer spremle ilgili eşinizin sıkıntısı yoksa üst üstee de değerlendirebilirsnz canım inşallah hayırlı sonuçlar alırısnAMİN çok teşekkür ederim ya aslında sperm daha hareketli sağlıklı olsun diye gün aşırı yapmayı düşünüyorum Perşembe Cumartesi günlerini değerlendirdim pazartesi Çarşamba diye devam etsem de olur dimi
Çok sıkıntı yok aslında ama hareketliliği biraz düşük ondan dolayı gün aşırı yapmayı düşünüyorumEğer spremle ilgili eşinizin sıkıntısı yoksa üst üstee de değerlendirebilirsnz canım inşallah hayırlı sonuçlar alırısn
- 20 Aralık 2020
- 17.124
- 2
- 76.065
- 548
Anladım tabi o zaman gün aşırı denemede yarar varÇok sıkıntı yok aslında ama hareketliliği biraz düşük ondan dolayı gün aşırı yapmayı düşünüyorum
Günü kaçırmam dimi öyle gün aşırı yaparakAnladım tabi o zaman gün aşırı denemede yarar var
- 20 Aralık 2020
- 17.124
- 2
- 76.065
- 548
Tamamdır çok Teşekkür ederimTestine devam et canım aynı zamanda muhtemel kaçırmazsın
- 20 Eylül 2010
- 8.493
- 1.889
- 373
- 34
Yok canim allahin izni ile gün aşırı iliskide sorun yaşamazsınAMİN çok teşekkür ederim ya aslında sperm daha hareketli sağlıklı olsun diye gün aşırı yapmayı düşünüyorum Perşembe Cumartesi günlerini değerlendirdim pazartesi Çarşamba diye devam etsem de olur dimi
Benim testime de bakarmısınız acaba yumurtlama varmı ilk defa deniyorum 3 aydır hamile kalamıyorum artık iyice stres yapmaya başladım inşallah bu test vesile olur bu ay hamile kalmamaMerhabalae evet bugun pik olmus hatta dunde pikmis bugun pikin son günü olacagini düşünüyorum bugun yarin ve ertesi gunu degerlendirmeni oneririm guzel haberlerini almani dilerim insallah
Eklentiler
Pike benziyor canım ne zaman yaptınız testi kurumuş birazBenim testime de bakarmısınız acaba yumurtlama varmı ilk defa deniyorum 3 aydır hamile kalamıyorum artık iyice stres yapmaya başladım inşallah bu test vesile olur bu ay hamile kalmama
Geçtiğimiz pazartesi günü yapmıştım bu testi 2 gün bu şekilde çıktı 2 günü de değerlendirdim sonraki gün çatlama oldu sanırım onuda ekliyorum ama o gün değerlendiremedik çatlamanın 2. Günü değerlendirdikPike benziyor canım ne zaman yaptınız testi kurumuş biraz
Eklentiler
Umarım hamile kalırsınızGeçtiğimiz pazartesi günü yapmıştım bu testi 2 gün bu şekilde çıktı 2 günü de değerlendirdim sonraki gün çatlama oldu sanırım onuda ekliyorum ama o gün değerlendiremedik çatlamanın 2. Günü değerlendirdik
Umarım hamile kalırsını
İnşallah canımUmarım hamile kalırsınız
- 16 Şubat 2021
- 335
- 362
- 23
- 33
İlk defa yapıyorum kusurabakmayın yardımcı olur musunuz?12,13ü,15,16,18 yı değerlendirdik.doğrumu acaba.14pik oldu ama onu değerlendiremedik olur mu.Birde bugün yaptım test çok silikti T çizgisi bırakmalı mıyım yapmayı artık
Eklentiler
İlk defa yapıyorum kusurabakmayın yardımcı olur musunuz?12,13ü,15,16,18 yı değerlendirdik.doğrumu acaba.14pik oldu ama onu değerlendiremedik olur mu.Birde bugün yaptım test çok silikti T çizgisi bırakmalı mıyım yapmayı artık