• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar ovülasyon testim. Acil bakarmısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

baby0101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2019
1.774
1.782
53
28
Adetim 9.günü teste başladım 2 yıllık evliyim pkoyum hiç hamile kalmadım testlerden de bişey anladım bi baksanıx

Eklentiler

• IMG_20200720_194158.webp
    IMG_20200720_194158.webp
    120,8 KB · Görüntüleme: 138
  • IMG_20200720_194130.webp
    IMG_20200720_194130.webp
    77,3 KB · Görüntüleme: 134
Adetim 9.günü teste başladım 2 yıllık evliyim pkoyum hiç hamile kalmadım testlerden de bişey anladım bi baksanıx
Testler hep aynı çıkmış pkolu olduğunuz için sağlıklı sonuç vermez ovu testi

Merhaba bende pkoluyum laboquik testleriyle takip ettim ve pik gördüğüm zaman değerlendirip hamile kaldım ..pkolu olduğum için çok geç yumurtladım 39. Gün yumurtlama gördüm ..testi yapmaya devam et bence canım

Dogru sonuç alamam mı
Bende pkoyum benzer çıktı daha koyu olduğu günler akıntılarımı da takip ederek değerlendirdim. 15.6 idi hatta yumurta boyutu ilk takibe başladığımızda. Sonra 21. Gün teste gittim progesterona bakıldı ve yumurtlamışım. Koyu gördüğün günleri değerlendir. Hep koyu çıkmaz. Şimdi çok çok daha açık benim

Bende pkoyum benzer çıktı daha koyu olduğu günler akıntılarımı da takip ederek değerlendirdim. 15.6 idi hatta yumurta boyutu ilk takibe başladığımızda. Sonra 21. Gün teste gittim progesterona bakıldı ve yumurtlamışım. Koyu gördüğün günleri değerlendir. Hep koyu çıkmaz. Şimdi çok çok daha açık benim
Yumırta boyutunu hstanedemi ölçtürdünüz

Merhaba bende pkoluyum laboquik testleriyle takip ettim ve pik gördüğüm zaman değerlendirip hamile kaldım ..pkolu olduğum için çok geç yumurtladım 39. Gün yumurtlama gördüm ..testi yapmaya devam et bence canım
Cok geç olmuş gerçekten ya şaşırdım inşallh erken olur bnde

Kuzum aynı dert bende de var.. Malesef pkolar da koyuluk ton hep oluyor normal insanlar gibi silik değil tonu genelde koyu oluyor sanırım doktor kontrolü en iyisi öbür ay doktor a giderim bende sanırım

Cok geç olmuş gerçekten ya şaşırdım inşallh erken olur bnde
Geç yumurtlama problemi pkodan kaynaklanıyor..kendimi bildim bileli pkoluyum ama bu hamile kalmama problem olmadı çok şükür..ona göre son adet tarihin değiştiriliyor..sana küçük bir tavsiye soğan suyu kürü yaptım ben ve onun çok faydasını gördüm

Geç yumurtlama problemi pkodan kaynaklanıyor..kendimi bildim bileli pkoluyum ama bu hamile kalmama problem olmadı çok şükür..ona göre son adet tarihin değiştiriliyor..sana küçük bir tavsiye soğan suyu kürü yaptım ben ve onun çok faydasını gördüm
Bende yapcaktımda bu ay ama bi kadına gittm bana zencefil .zerdeçal, ısırgan tohumu, cörekotu, tarcın,krabiber, yogurt zeytinyağ bunları karıiştırp her akşam yatmadan içiyorum. Bu ay bunu deneyim diğer ayda soğan kürüne başlayacagım

Kuzum aynı dert bende de var.. Malesef pkolar da koyuluk ton hep oluyor normal insanlar gibi silik değil tonu genelde koyu oluyor sanırım doktor kontrolü en iyisi öbür ay doktor a giderim bende sanırım
Bende gttm ama faydası olmadı tekrar gtmek istiyorum bakalım

39. Gun dediginiz son adet tarihinizden itibaren 39. Gun degil mi? Ben bu konulara yeni giris yaptim o yuzden anca anca ogreniyorum. 2 gundur test yapiyorum ben de. Yalniz benim kendimle ilgili cok kafama takilan bisey var. Saniyorum 5 sene kadar evvel bende de polikistik over vardi hatta 6 ay diane 35 kullanmistim. O sene gittigim bir ozel hastanede doktor polikistik yok derken devlet hastanesinde bir doktor var demisti. Simdi yakin zamanda gebelik oncesi icin baska bir yere muayeneye gittigimizde doktor polikistikle ilgili hicbisey demedi. Vajinal ultrasonla bakti. Acaba gecmis durumdan bahsetse miydim?

Back