Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Resim atar misin17 kasımdan beri yapıyorum testi o zamandan 22 kasıma kadar silik çizgiyi dün yaptım t çizgisi neredeyse yok gibiydi . 3. 4 günde 1 dolu 1 boş degerlendirmistik ama neden böyle oldu anlayamadım. Bugünü daha yapmadım
Resim atar misin
Bugun yaptığım baya belli çizgi, bikac güne koyulasir diye tahmin ediyorumYumurtlama gözükmüyor test yapmaya devam edin
Benim 1 günde koyulaştı ve bittiBugun yaptığım baya belli çizgi, bikac güne koyulasir diye tahmin ediyorum
Himm değişkenlik gosterir tabikiBenim 1 günde koyulaştı ve bitti
Daha yok yumurtlama bak ben bir resim atam bu şekil olacakBugun yaptığım baya belli çizgi, bikac güne koyulasir diye tahmin ediyorum
Ne kadar çok çift çizgi çıkmış bunların hepsi 1 ayda mı olduDaha yok yumurtlama bak ben bir resim atam bu şekil olacak
Baya koyu cikmis sizde birden fazla hemde.Daha yok yumurtlama bak ben bir resim atam bu şekil olacak
1 günde 3 kez yapmıştım ondan öyle 2 kez yunurtlama oldunbendeNe kadar çok çift çizgi çıkmış bunların hepsi 1 ayda mı oldu
17 kasımdan beri yapıyorum testi o zamandan 22 kasıma kadar silik çizgiyi dün yaptım t çizgisi neredeyse yok gibiydi . 3. 4 günde 1 dolu 1 boş degerlendirmistik ama neden böyle oldu anlayamadım. Bugünü daha yapmadım
Pcos gibi bi durum varmı? Ya da hiç yumurtlama durumu icin doktora gittiniz mi? Bi baksın boyutuna yumurtaların26 da adettim bitti 27 de testti yaptım iki gündür aynı çıkıyor bunun açıklamasını bilen varsa yardımcı olabilir mi