Gebeliğe Hazırlık Kızlar ovulasyon testi günlerdir kıpkırmızı olan varmı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben 2 gündür kıpkırmızı görüyorum yumurtlama testini böyle olup gebe kalnlar var mı varsa cnasil degerlendirdiniz cinsiyeti nedir...
bu konudan cok baslık var tatlım . arama bolumunden yuzlercesıne ulasabılırsın yazmalarını bekleme hıc :)) yumurtlama takıp de etsen etmesen de olcagı varsa olu. evet degerlendırmek cok onemlı sureklı koyu gormek pik olması demek degıl. herksın lh dalgalanması baska benım bı gun mısal pik olsa dıger gunler dırek dusse bazılarının genıs bır dağ gorunumlu lh grafıgı oluyo bazınsının ınce uzun bı kalem.. dolayısıyla yumurta gelısıp catlıyor mu degerlendırılıyor mu bunlar onemlı e tabı allahın ıradesı :)) hakkında hayrlısı olsun. cınsıyet ıcın yumurtlama donemınde pik ve catlama gunu erkek oncekı gunler kız cocuk olasılıgı yuksek

Çok teşekkür ederim canım vallahi çok aydinlandim yeni üye olduğum için arastiramiyorum hoş gerekte yok sorularimin cevabının hepsini besin

Çok teşekkür ederim canım vallahi çok aydinlandim yeni üye olduğum için arastiramiyorum hoş gerekte yok sorularimin cevabının hepsini besin ♥♥♥♥
ovulasyonu takıp ettım kocam sehır dısındayken yumurtladım ne anladım o işten :))o yuzden onumuzdekı ay ne test ne stress.. bi huzurla bı ay gecıreyım ıstıyorum ^^

Ben ovulasyon bi defa denedim. Aldigim gun t koyu cikti. Sonra silik falan oldu.. her gun verilen saatlerce testi yeniledik 3 4 gun ust uste koyuluk cikti. Hatta hamilemiyim diye suphelendm. Yani bi ayda 4 5 defa koyuluk yakaladim (t cden cok daha koyu sekilde) AMA hamilelik olusmadi. Vjcudundaki LH surekli oldugu icin belkide benim yumurtlama olmasa da yukselince koyu cikyodu bende hic ise yaramadi:))

Canım kurallarına uydun mu sen

ovulasyonu takıp ettım kocam sehır dısındayken yumurtladım ne anladım o işten :))o yuzden onumuzdekı ay ne test ne stress.. bi huzurla bı ay gecıreyım ıstıyorum ^^
Hayırlısı canım ben düşük yaptım 1 yıldır olmadı ovulasyon denemek istedim oda olmazsa bende takmicam artık

Evet gittim ben zaten cok duzensiz regl olurum buna basladim pko denilmisti bi ara belkide o yuzdendir. Yani vucuttaki LH olculdugu icin yuksekse o an o da koyu cikaryo. Tabiki ovulasyon deneyp hamile kalanda var ama beni daha strese soktu Surekli yumurtlama sanmak hamileyim diyee mi koyu cikiyo dusuncesi.. Sen bu ay tam dene 1 ay icinde koyuluk cok oluyosa cok da aldanma ovulasyon testine :) Ben kafamda bebek dusuncesi olmadigi bi ayda hatta reglinin son gunu hamile kaldm.

Kızlar ben 2 gündür kıpkırmızı görüyorum yumurtlama testini böyle olup gebe kalnlar var mı varsa cnasil degerlendirdiniz cinsiyeti nedir...

bazi aylar yumurtlama iki gün sürebiliyormus ama sonrasi siliklesmesi gerek bu da catladigi anlamina geliyor

Canım benim boyleydi şüphelendim 5 gün boyunca nasıl kıpkırmızı olur hamile miyim diye test yaptım gebelik için negatif çıktı hüsrana uğradım. Dr a gittim yumurta tembelliği var yumurta oludiyor fakat catlamiyor dedi yani sebep olan yumurta kabuk baglqmis adetle attım onu. Gebelik testi yap olmazsa Dr a git önemli bi konu bu şuan tedavi görüyorum

Benim ilk gebeliğim öyleydi 2 gün pik yaptı kopkoyuydu ama öyle kalmadı günden güne silindi sonra. İlişkiler de bi gün öncesi oldu pik olan günler oldu her gün yani. Sonrasında olmadı cinsiyeti erkek

Geçmiş olsun canım tez zamanda Rabbim şifa verir kucağına alırsın Geçtiğimiz ay gittim canım sorun yok çok şükür

Hayir yapmadim sadece 1 ay denedim ovulasuonu onda da tutmadi. AMA hamile kaldigim ay hayit suyu kullanmistim belki o ise yaramistir Ben oyle dusunuyorum

Hayir yapmadim sadece 1 ay denedim ovulasuonu onda da tutmadi. AMA hamile kaldigim ay hayit suyu kullanmistim belki o ise yaramistir Ben oyle dusunuyorum
Hayıt suyunun sizde bi yan etkisi oldu mu acaba ? Kasıklarda batma vs gibi. Bi de nasıl kullandınız çayı mı macunu mu hazır suyunu mu aldınız

Hayıt suyunun sizde bi yan etkisi oldu mu acaba ? Kasıklarda batma vs gibi. Bi de nasıl kullandınız çayı mı macunu mu hazır suyunu mu aldınız

Ben adet duzenlemesi icin kullandim. Kendim tohum olarak aldim. Ezip bi cay kasigini bi bardak kaynamis suy attim kaynatmadan o sekilde demledim ilik olarak ictim. Gunde 1 defa octim kahvalti sonrasi... ilk ay 32 tunde regl oldum regl bitince devam ettim ikinci ay hamile kalmisim Ben hamileligi hayita bagladim AMa bebek stresi de yoktu o ay onunda etkisi olmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…