Kızlar ovulasyon testi fotografı ekliyorum lütfen yardımmm !!!

nusece

Bi SeN Bi BeN Bİ BeBeK :)
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Mart 2014
756
12
Selam arkadaşlar bugün ilk ovulasyon testimi yaptım son adet tarihim 6 nisan testte çift çizgi çıktı ama deneyimim ve çok fazla bilgim olmadığı için pozitif mi pozitifse ne zaman ilişkiye girilmesi gerekiyor bilmiyorum çünkü testte çift çizgi çıkarsa 24-48 saat ilişkiye girin yazıyo. Bu arada t bölgesindeki çizgi diğerinden silik olursa da negatiftir sonuç diyor iki çizgide aynı renk mi? Lütfen yardımmmm :KK52::KK52::KK52:

$20140418_174611.jpg $20140418_175736.jpg $20140418_175753.jpg $20140418_174611.jpg $20140418_175736.jpg $20140418_175753.jpg

Son düzenleme:
Bu gece ve yarın mutlaka ilişki.. Bir daha 1 hafta günaşırı devam et canım.. Süper çıkmış testin, yumurtan çatlar bugün ya da yarın..

Bu gece ve yarın mutlaka ilişki.. Bir daha 1 hafta günaşırı devam et canım.. Süper çıkmış testin, yumurtan çatlar bugün ya da yarın..

gerçekten mi ayy çok mutlu oldum teşekkürlerrrr :KK76::KK76::KK76:

ayçammmm gel gel galiba testim süper çıkmış tam zamanında testi alıp yapmışım :KK16::KK16::KK16:

Selam ben de ayni sonucu bugun aldim 😀 son regl tarihim 8 nisan benimde.. İslh hersey yolunda gider 😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba bende net sonucu bugun aldım t daha koyu çiktı c den yani pozitif bugun yarın çatlar inş bu sefer tutar yha

Selam ben de ayni sonucu bugun aldim 😀 son regl tarihim 8 nisan benimde.. İslh hersey yolunda gider 😊

Tevafuk benimde son adetim 8 nisan bende bugün ovulasyon testi yaptım resimde ki gibi pozitif mi simdi bu da. Yalnız foto ters olmuş

Tevafuk benimde son adetim 8 nisan bende bugün ovulasyon testi yaptım resimde ki gibi pozitif mi simdi bu da. Yalnız foto ters olmuş

Sanki birazcik daha koyumu olmasi gerekiyor bende bugun yaptim benimde 7 nisan di üstteki dün yaptığım alttaki bugünkü 😕

Sanki birazcik daha koyumu olmasi gerekiyor bende bugun yaptim benimde 7 nisan di üstteki dün yaptığım alttaki bugünkü 😕

Bi tane daha mi yapsam şimdi

Ama 4 saat sıvı tuketmemen gerek bide hergün ayni saatte yapmak gerekiyormus diye duydum ama sen yinede dene bi tane daha istersen 😕

Evet hergun ayni saatte yapmak gerekiyormus bence birdaha dene..ben 9. Gun basladim her aksam 6:30 gibi deniyordum bugun 12.gun aksam 5:00 de yaptim T C den koyu gorunuyor

sabah 11 ile aksam 20:00 saatleri arasinda yapin diyorlar

Evet hergun ayni saatte yapmak gerekiyormus bence birdaha dene..ben 9. Gun basladim her aksam 6:30 gibi deniyordum bugun 12.gun aksam 5:00 de yaptim T C den koyu gorunuyor

Yaptım aynı çıktı nasip bakalım bi saat belirleyin hep o saatte yapayım Tmm

seninki normal zamanda olmuş sanırım ama benimki normal tarihten 3gün önce oldu bunuda test sonucu kaçırmamış oldum :KK52:

Merhaba bende net sonucu bugun aldım t daha koyu çiktı c den yani pozitif bugun yarın çatlar inş bu sefer tutar yha

inşallah canım bende o umutla bekliyorum ama bugün yaptım çizgi daha silikti anlamadım ki bir gün mü sadece koyu iki çizgi oluyo yoksa testten önceki günmü yumurtlama günüydü bilemedim :44::44::44:

Yaptım aynı çıktı nasip bakalım bi saat belirleyin hep o saatte yapayım Tmm

canım bence sen yarın yap daha koyu olacak gibi yumurtlaman yeni başlamış sanırım koyu çizgiyi yarın yakalarsın gibime geliyo buna bakarak

dün yaptığım koyu çizgiydi bugun tekrar yaptım biraz daha silik çıktı

$20140419_163145.jpg $20140419_163149.jpg

canım bence sen yarın yap daha koyu olacak gibi yumurtlaman yeni başlamış sanırım koyu çizgiyi yarın yakalarsın gibime geliyo buna bakarak

11 de bi daha yapiyim cnm bakalım

11 de bi daha yapiyim cnm bakalım

Koyudan sonra silik cikmaya basladiysa catlama olmus demek sanirim koyu gorunen gun ve sonraki iki gunu iyi degerlendirmek lazim diye okumustum :KK66:

X