kızlar oturunca ağrı hisseden varmı?

yaseemin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2007
1.461
7
46
kızlar bazen oturunca rahmine sanki birşey batıyor gibbi yada oturduğum için sanki birşey içeri doğru batıyor gibi bir ağrı hissediyorum dr gitmedim kafamçokkarıştıherzaman olmuyor benim gibi ağrı hisseden varmı aranızda?:sm_confused:

valla bende böyle bir şey olmuyo arkadaşlardan da böyle soru soran olmadı canım hiç ama bilemicem valla

canım seni korkutmak gibi olmasın ama
biran önce git mümkünse yarın
önemli bir sorun olabilir sakın ihmal etme
birşey olmasa bile en azından kontrol ettirmiş olursun

cnm bu bendede oluyo bazen sebebi enfeksiyonmuşş dokt. git bence sen vakit geçirme......

kızlar bazen oturunca rahmine sanki birşey batıyor gibbi yada oturduğum için sanki birşey içeri doğru batıyor gibi bir ağrı hissediyorum dr gitmedim kafamçokkarıştıherzaman olmuyor benim gibi ağrı hisseden varmı aranızda?:sm_confused:

geçmiş olsun yaseemin hnm,keşke bize sormak yerine hemen bir doktora gitseydiniz.
geçiştirmeyin lütfen iltahabik bir durumda,mantarda ve rahimde yara gibi durumlarda oluyor anlattığınız şikayetler.ama size en doğru cevabı doktorunuz verecektir.
tekrar geçmiş olsun

geçmiş olsun yaseemin hnm,keşke bize sormak yerine hemen bir doktora gitseydiniz.
geçiştirmeyin lütfen iltahabik bir durumda,mantarda ve rahimde yara gibi durumlarda oluyor anlattığınız şikayetler.ama size en doğru cevabı doktorunuz verecektir.
tekrar geçmiş olsun

gittinmi doktora arkadaşım sonuç nedir?

hemen bir jinekoloji uzmanına görünmelisin(içeride yara,mantar,uçuk)olabilir!(ben bunları geçirdim ve ağrı şikayetleriyle gittim) başka hastalıklara davetiye çıkarmadan tedavi olmalısın!

dr gitmedim her zaman olmuyor bazen oluyor oda çoğunlukla üşüttüğüm zamanlar..dr bıktım gitmeye korkuyorum açıkcası

usutunce olur derdim hep tam 4 ay boyunca cektım o agrıyı otururken ve kalkarken daha cok oluyordu
sonunda40 derce atesle gıttım dra
sonuc ıdrar yolu enfeksıonu
ılerlemıs pyelonefrit olmus
yanı bobrek zarı ıltıhabı
cok sukur zorlu bır tedavıyle kurtuldum
ıhmal etme sende bıran once gıt dra seker

evet 2 yıl önce bende de olmuştu önemsememiştim.fakat bir gün sinemadayken sürekli ağrı girdi arkadaşlar doktora götrmek istediler ben istemedim yemek yerim geçer diye düşündüm tam o sırada bayıldım.acile götürdiüler.sebebi idrar yolları iltihaplanmasıymış.ihmal etme bnce de

Aynı şikayetler bendede var canım yaklaşık 1 ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım bende adet görmeyi bekliyorum geçmezse gidicem ama yazılanlara bakılırsa idrar yolu enfeksiyonu gibi hemen bi tahlil versem iyi olucak...

evet ben bu ağrı nedeni ile gittim yasemin tam senin tarif ettiğin şekildeydi rahimde yapışıklık olmuş adet kanaması içerde birikmiş onu boşalttılar bakalım 1 hafta sonra ne diyecekler..

Ya arkadaşlar bende de var ama rahmimde değil yani orda ama arka tarafta çok nadir arada bir oluyor üşütünce mi oluyor bilmiyorum dikkat etmedim ama çok az oluyor offf önemli bir şey olabilir mi bir de şimdi bebişim gelicek gerçi daha çok var ama 3 haftalık hamişim :)

Tebrikler papatya ALLAH tamamına erdirsin önemli bişi değildir inşl canım çok etkilemiyosa seni bişi yoktur..

adet döneminde zaman zaman bende yasiyorum. ama dr a gitmedim. önemli ldugunu hic düsünmemistim???????????????????????????????

Walla ihmal etmein kıslar bende yoktu zaten önceden ama kürtajdan sonra oldu..

Bende de 3 gündür ağrı var yani oturduğumda anlattığın gibi bir batma hissdiyorum.Fakat ben bunu kabızlığa ve gaz olayına bağlamıştım.inş.önemli bişiy yoktur. Yani arkadaşım doktora gitmek lazım bir an önce:KK43:

Bencede git canım geçmiş olsun inşl önemli bişi değildir...

kızlar basur yanı hemeroid de olabilir ben cok sıkıntı cekıyorum bu yüzden ve ameliyatını istiyorum

X