Kızlar öneri lütfennn...!

Peki sizi transfere hazırlarken gonal f iğnesi kulandirdi mi ben şimdi yeniden o iğneyi kullniyorum bana salgıladığı hormona transfer yapacağım dedi

Böyle bir doktorun bu dünyada olduğuna inanamıyorum. Hangi doktor bu?

Siz sonuçta en son Hulusi Hoca'ya mı gittiniz? Sonuç nedir?

Siz sonuçta en son Hulusi Hoca'ya mı gittiniz? Sonuç nedir?
Kanser taramamda herhangi bir ilerleme olmadı. Embriyoları genetik taramaya gönderdim. 3ü sağlıklı geldi. Bayramdan sonra rahim bağışıklığı ve kır testine bakıldı. Daha sonra rahim çizme olayı yapıldı. Adet dönemini bekliyorum. Sonra transfer olacak

Umarım güzel sonuçlar alırsınız çok gönülden diliyorum tüp bebek için ilk denemelerinizi Başkent Hastanesi'nde mi yaptınız?
Başkentte ise kiminle?

Umarım güzel sonuçlar alırsınız çok gönülden diliyorum tüp bebek için ilk denemelerinizi Başkent Hastanesi'nde mi yaptınız?
Başkentte ise kiminle?
İlk ikisini maalesef ki Başkentte yapmış. Doktorum Göğşen Hoca idi. Amin umarım isteyen herkes güzel olumlu sonuçlar alsın

Yani Başkent'te Göğşen Hocadan memnun kalmadınız mı? Göğşen Hocanın da adını çok duymuştum.
Hayır memnun kalmadım. Bu bir hak meselesi ve hakkımı da helal etmiyorum. Yukarıda biraz bahsettim. Bende hep kalan tek embriyo oldu bana yumurta rezervin düşük ondan dedi. Halbuki bu sefer 4 katı embriyo oluşturuldu. İkinci tedavide neden tutmadığına bakılmaksızın aynı tedaviler aynı dozda ilaçlar uygulandı. Ve hepsinden önemlisi bana ofis histeroskopisi yapılmıştı. Herşey normal dendi. Daha sonra sponten gebelik oluştu. Ama düşük yaptım ve nedeni ise rahmimde perde olmasıydı. Bu perde o kadar büyükmüş ki o histeroskopide görülmemesi mümkün değildi. (Daha sonra görüştüğüm doktorların beyanı bu yönde) . Ve diğer merkezde tedaviye başladığımda o kadar çok test tahlil tetkik yapıldı ki A'dan Z'ye herşeyle ilgilenildi ve yapıldı. Ama kendileri asla bunların hiçbirini yapmadı. O yüzden ben asla memnun değilim.

Çok enteresan gerçekten, çok geçmiş olsun diliyorum tekrar
Bizim de bir gün kalbimizde kelebekler uçuşacak umarım

Şuan Hulusi Hoca ile devam ediyorsunuz sanırım.
Kendisinin yaklaşımı vs nasıl acaba?
Tüp bebeğe başladıysanız süreç nasıl ilerliyor, tahlilleri tetkikleri nerede yaptırıyorsunuz?

Amin inşallah :) Evet Hulusi hoca ile devam ediyorum. Hiçbir durumunuzu göz ardı etmeden ince eleyip sık dokuyor. Hemen olsun bitsin olursa olur yapmıyor. Tahlilleri kendi yerinde yapıyor. Opu ve dondurma işlemini bana Gen-artta yaptı. Tüm bebeğe dair her şey yapıldığı için bu saatten sonra tutmazsa Allahtan derim. Şuda yapılmadı şu eksik yapıldı demem. İçim rahat. Tek dezavantajı çok yoğun bir doktor. Gittiğinizde beklemeniz gerekebiliyor. Çalışıyorsanız ona göre kendisinizi ayarlamanız gerekiyor.

Gerekirse tüm gün beklerim, çalışma gibi bir sorunum yok, hatta sırf bu yüzden işe başlamıyorum diyebilirim...
Benim için önemli olan o yoğunlukla size sıra geldiğinde evveliyatınızı daha önce anlattığınız halde "evet sizin neydi?", "ne yapmıştık?, "kaç embriyonuz vardı ki?" gibi önceden bilmesi gereken şeyleri size tekrar soruyor mu? Ya da telefondan ya da WhatsApp'tan bir şey sorduğunuzda sizi bilerek tanıyarak mı cevap veriyor? Bunlar şuan benim için küçük ama önemli detaylar. Kendimi bin kez anlatarak yorulmak istemiyorum artık.

Öyle sormuyor. Kişi olarak sizi tanıyor. 2 adet hemşiresi var ve odaya girmeden önce kısa bir özet olarak anlatıyor. En azından bende o şekilde oldu şimdiye kadar.

çok üzüldüm yaşadığın duruma.. ilkinde ben de aynısını yaşamıştım.sonra yoluma Cem Çelik'le devam ettim. benim de amh sorunum var, şu an 6. ayım bitmek üzere çok şükür. darısı en hayırlısından sana olsun kuzum. ilgisi alakası bilgisi iyidir Cem beyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…