Kızlar önemli bir konu açtım da yardımcı olur musunuz?

Mltmblog

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2025
91
21
3
30
Kızlar merhaba. 4 yıldır evliyim ilk 6 aya yakın korunma ile birlikte olduk eşim korundu sonra bebek istemediğimiz için yumurtlama günleri dışında geri çekilme ile korunduk hep ve her defasında hemen önce tualet sonra banyo yaptım. Şimdi 4 aydır deniyoruz yumurtlama günlerim de düzenli. Sormak istediğim şu sorun olduğu için mi geri çekilme yönteminde 3 yıldır hamile kalamamışımdır acaba önerisi ve bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim

Her zaman sorun olcak diye birsey yok tabi bu sorun yokda demek diyemem ama neredeyse 4 aydır deniyorsunuz yumurtlama gunlerinizden emin misiniz belirtilere gore mi hareket ediyorsunuz yoksa ovulasyon mu yapiyorsunuz yoksa doktor kontrolunda mi biliyorsunuz..
Ve son olarak bir iki ay boyuncada 2 gunde 1 adet tarihinize kadar deneyin sadece yumurtlama donemlerini degilde butun ay deneyin derim.
Mesela ben 2 kere hamilelik gecirdim ilkinde regl bittikten sonraki 8. Gunde olusmus nerden biliyorsun dersen doktorum soylemisti 8 gunde geriden geliyordu zaten regl gunune gore hesap yapmiyordu
Yumurtlama zamanlarin o zamana denk geliyodur dedi.
Neyse ben o bebegimi maalesefki kaybettim.
Aradan 6 ay gecti ovulasyon yapip ona gore bakicam gercektende oyle mi yoksa tesadufmuydu gibisine ovulasyonda tam 7 ve 8. Gunlerde catlama olabilecek sekilde pik gordum ve sonrasinsa aksama yaptigim testte siliklesmisti.. test, yasadiklarimla ortusuyordu vee o gunleri degerlendirdigimde yine gebelik olustu maalesef oda dis gebelikle sonuclandi ama burada onemli olan yumurtlama zamanlarinin dogrulugu.. diger sebepler arastirildi vs vs geciyorum oralari. Sizde ovulasyon yaparak hem yumurtlama zamanlarinizi ogrenip hemde ay boyu 2/1 seklinde yaparsaniz tutma olasiligi yuksek yani ♡ 4 ay zaten olmamis 2 ay da bu sekilde olmazsa doktora gidip esinizle birlikte baktirabilirsiniz genetik bolumune pıhtılasma genetik testler falan esiniz bi spermiyogram versin urolojiden sizde kadin dogumda gerekli muayenelerinizi olun istenilen testleri yaptirin mumkunse adet tarihinizin 2. 3. Gunune denk getirin daha net anlasiliyor hem belki hormon testi yaptirir bunlarda adet zamani bakiliyor... umarim hiiiiiiç birine gerek duymadan bebis haberini aliriz burdan kendine iyi bak kafaya takilmayacak gibi degil ama cokda strese girme cok dusunmek bile etkiliyor kafan bos kalsin

Kızlar merhaba. 4 yıldır evliyim ilk 6 aya yakın korunma ile birlikte olduk eşim korundu sonra bebek istemediğimiz için yumurtlama günleri dışında geri çekilme ile korunduk hep ve her defasında hemen önce tualet sonra banyo yaptım. Şimdi 4 aydır deniyoruz yumurtlama günlerim de düzenli. Sormak istediğim şu sorun olduğu için mi geri çekilme yönteminde 3 yıldır hamile kalamamışımdır acaba önerisi ve bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim

Geri çekilme yönteminde hamile kalmanız zaten çok düşük bir ihtimal. Eşiniz kendinden emin olmasa zaten söylerdi. Yani bir sorun olduğu için değil, yöntemi etkili gerçekleştirdiğiniz için olmamış. Biz de evlendiğimizden beri başka hiçbir şekilde korunmadık. Sadece geri çekilme yolunu tercih ettik ve olmadı. İstediğimiz zaman oluruna göre davranınca Allah nasip etti. Yani bir sorununuz yoksa geçmişinizi dönüp niye olmadı diye sorgulamayın kendini rahat bırakın

Geri çekilme yönteminde hamile kalmanız zaten çok düşük bir ihtimal. Eşiniz kendinden emin olmasa zaten söylerdi. Yani bir sorun olduğu için değil, yöntemi etkili gerçekleştirdiğiniz için olmamış. Biz de evlendiğimizden beri başka hiçbir şekilde korunmadık. Sadece geri çekilme yolunu tercih ettik ve olmadı. İstediğimiz zaman oluruna göre davranınca Allah nasip etti. Yani bir sorununuz yoksa geçmişinizi dönüp niye olmadı diye sorgulamayın kendini rahat bırakın
Şı yorumunuz beni o kadar rahatlattı ki. Varolun ya 🥹 peki özel değilse yani paylaşmak isterseniz kaç yıl boyunca böyle deneyip kaçınca denemenizde hamile kaldığınızı öğrenebilir miyim

Şı yorumunuz beni o kadar rahatlattı ki. Varolun ya 🥹 peki özel değilse yani paylaşmak isterseniz kaç yıl boyunca böyle deneyip kaçınca denemenizde hamile kaldığınızı öğrenebilir miyim

2 yıl böyle korunduk. Benim özel bir durumumdan dolayı yumurtlama takibim çok sıkı yapıldı. Annem meme kanseriydi, kanseri kendisinde de bende de genetik çıktı. Doktor da çok uzatmadan hamilelik defterini kapatmamı istedi hormonal dalgalanmalardan dolayı bana risk yaratmasın diye. Kasım 2024te doktorum 3 gün aralıklarla ultrasona çağırdı. Bir muayenede yumurta çatlamış bu ayı değerlendirmek istiyorsanız deneyin dedi. Çok beklentimiz olmadan akışına bırakarak birlikte olduk. Yani tutar mı tutmaz mı diye düşünmedik. Allah nasip etti. Gerçekten stres yapmayınca olursa olur olmazsa olmaz gözüyle bakınca geliyormuş. Siz de sadece tadını çıkarın ne biliyim rahatça tatilinizi planlayın bu süreçte de korunmayın eminim yaz sonuna kadar haber alırsınız 💐

2 yıl böyle korunduk. Benim özel bir durumumdan dolayı yumurtlama takibim çok sıkı yapıldı. Annem meme kanseriydi, kanseri kendisinde de bende de genetik çıktı. Doktor da çok uzatmadan hamilelik defterini kapatmamı istedi hormonal dalgalanmalardan dolayı bana risk yaratmasın diye. Kasım 2024te doktorum 3 gün aralıklarla ultrasona çağırdı. Bir muayenede yumurta çatlamış bu ayı değerlendirmek istiyorsanız deneyin dedi. Çok beklentimiz olmadan akışına bırakarak birlikte olduk. Yani tutar mı tutmaz mı diye düşünmedik. Allah nasip etti. Gerçekten stres yapmayınca olursa olur olmazsa olmaz gözüyle bakınca geliyormuş. Siz de sadece tadını çıkarın ne biliyim rahatça tatilinizi planlayın bu süreçte de korunmayın eminim yaz sonuna kadar haber alırsınız 💐
Çok teşekkür ederim 4.deneme olucak bu ay ovulasyon testine başladım geçen ay bu ay da şu an daha adetim o şekilde devam edicem. Geçmiş olsun bu arada 🌸 dediğiniz gibi yapacağım endişesiz güzelce inşallah nasip olur bize de

Back
X