Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar morelim çok bozuk ağlıyorum sabahtan beri.Allaha dua etmekten başka elimden bişey gelmiyor.dün gece çok kötü bir rüya gördüm..kocaman bir ayna kırılıyor.okadar çok ağlıyorumki içim çıkıyor resmen hıçkırmaktan..çok etkilendim.rüya tabirine baktım çoook araştırdım..ayna kırılması kadının ölümüne yazıyordu..36 haftalığım acaba doğumda ölücekmiyim.aileen biri ölcek diyo..eşimmi benmi bebğimmi.kafayı yicem.tamda doğum yaklaşmışken ne bu şimdi.hiiiç olmadı...morelim çok bozukk....senağlama
kızlar morelim çok bozuk ağlıyorum sabahtan beri.Allaha dua etmekten başka elimden bişey gelmiyor.dün gece çok kötü bir rüya gördüm..kocaman bir ayna kırılıyor.okadar çok ağlıyorumki içim çıkıyor resmen hıçkırmaktan..çok etkilendim.rüya tabirine baktım çoook araştırdım..ayna kırılması kadının ölümüne yazıyordu..36 haftalığım acaba doğumda ölücekmiyim.aileen biri ölcek diyo..eşimmi benmi bebğimmi.kafayı yicem.tamda doğum yaklaşmışken ne bu şimdi.hiiiç olmadı...morelim çok bozukk....senağlama
senin rüyan da aslında çok güzel...kendi evladının geleceği güzel olacak demek.başkasının bebeğini de emzirmişsin ya,birilerinin sıkıntısına yardım edeceksin el uzatacaksın....evt bencede üzme kendini bende bu gece rüya gördüm bebek emziriyorum 2 tane biri benim biri başkasının bebeği araştırdım öleceksin diye görünüyor.ama ben tamamen hamilelik psikolojisine veriyorum bu dönemlerde kabus görmek çok normalmiş.bide doğum stresi vardır sende.sıkma canını sakın.öyle her rüyayı kafamıza takarsak yandık:umursamaz:
senin rüyan da aslında çok güzel...kendi evladının geleceği güzel olacak demek.başkasının bebeğini de emzirmişsin ya,birilerinin sıkıntısına yardım edeceksin el uzatacaksın....
hayra yoralım ALLAHIN izniyle hayrolsun....opuyorumnanaktan
kızlar morelim çok bozuk ağlıyorum sabahtan beri.allaha dua etmekten başka elimden bişey gelmiyor.dün gece çok kötü bir rüya gördüm..kocaman bir ayna kırılıyor.okadar çok ağlıyorumki içim çıkıyor resmen hıçkırmaktan..çok etkilendim.rüya tabirine baktım çoook araştırdım..ayna kırılması kadının ölümüne yazıyordu..36 haftalığım acaba doğumda ölücekmiyim.aileen biri ölcek diyo..eşimmi benmi bebğimmi.kafayı yicem.tamda doğum yaklaşmışken ne bu şimdi.hiiiç olmadı...morelim çok bozukk....senağlama