kızlar odamı döşememe yardım edin nolur(resimli)

sererbah

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
1.980
4.123

kızlar büyük oğlumun tam bir oda takımı var ve onun odası ayrı olacak 4 yaşında.

küçük oğlum 2 yaşında bende onunla aynı odayı paylaşacağım. ama odamız hem yatak odası aynı zamanda beraber vakit geçirebileceğimiz oyun oynayabileceğimiz bir yaşam alanıda olabilmeli ben iki tane baza alsam oda orta büyüklükte ve gardolap şifonyer çalışma masam ve iki baza ancak sığar..

ikeada gördüm bu divan karyolayı çok beğendim hem bi yaşam alanı gibi hem yatak odası gibi.. ama sadece karola 1000 tl.. bunun yatağı var montajı ve nakliyesi var ikea bunların herbirine para alıyor ve ben iki tane alacağım çok maliyetli olacak

ama eğer baza alırsam bellonada kampanya var baza+başlık+yatak 750 tl iki tanesi 1500 tl'ye gelecek..

sizce ne yapmalıyım bu divan karyolayı beğendinizmi yoksa normal bir baza mı alayım?

birde bu makyaj masasınıda ikeada gördüm çok beğendim hem çalışma masası hem makyaj masası olarak kullanırım diye düşündüm beğeninize sunuyorum fikirlerinizi bekliyorum..

ayrıca bu divan karyolayı ikea 'dan başka bir yerde bulabilirmiyim daha uygun fiyata acaba?

Ben kızıma büyüyen beşik araştırırken 'yavrulu büyüyen beşik' gördüm
Pahalıydı foto çektim, aynısını yaptırdım hemde mdf den olmasına rağmen daha uyguna geldi

Sende foto çekip yaptırabilirsin bence

Makyaj masası da bunu tercih etme bence, ikeada başka var aynasını kapabiliyosun dümdüz bi çalışma masası gibi oluyor ondan alsan daha uygun olur odaya

ankara sitelerde varmıdır acaba? internette baktım birtane bile firma bulamadım

ranzada yatabilecek duruma gelince ranza alırım onlara kendi odalarına diye düşünmnüştüm

evet sığar iki baza ama ailemle yaşıyorum çocuklarla benim için bir yaşam alanı gibide olması lazım hem oyun alanı hem yatak odamız

O zaman biri sandıklı baza diğeri yavrulu baza olacak. Yatacağınız zaman çıkaracaksın. Ya da kendin için kampet, şişme vs. yatak alacaksın.

Ikeadaki karyoladan kuzenim ogluna aldi.
Alt tarafida yatakli, cok kullanisli.
Ama naptin 1000 tl ya, burda avrupada en fazla 150-200 eurodur o. Turkiye tlsiyle fiyatlar gercekten bu kadar ucuyormu ya?

Makyaj masasi konusundada almaman taraftariyim. Cunku biz kadinlar olarak parfum makyaj malzemesiyle doldururuz ustune, calismaya yer kalmaz. Bi arkdasin paylastigi ici acilan masa kullanisli bence, mantikli.

hiç sormayın gerçekten pahalı. yorumunuz için çok teşekküğr ederim değerlendireceğim

Ranza model .alttarafi calisma masasi yada farkli amaclar icin bos duran modeller var merdivenleride cekmece olarak kyllaniliyor. Ben cok begeniyorum..

canım 2 ve 3 numarayı çok beğendim ferah iç açıcı bence
makyaj masasına ise bayıldım

İkeayı ben de çok seviyorum ama fiyatlar sarsıyor tabi bütçeyi..
2 numarayı beğendim ben de..
Bence sitelere gidip bakın hemen bir iki taneyle karar vermeye çalışmayın..
Mutlu, huzurlu günlerde kullanın inşallah alacaklarınızı..

hepsi çok güzel zevkli şeyler.
velakin, bende her şey yerden yüksek olacak fikri oluştu son dönemde, özellikle yatılan odada. o yüzden altı boş karyola bence daha uygun görünüyor.
2 yaşındaki oğlum için araştırıyordum bir dönem, ikeadaki büyüyen yataklar ve şu meşhur ters çevrilebilen yatak çok hoşuma gitmişti, hala alamadım, beşik kullanıyor.

makyaj masası ise, bilemiyorum ki, 2 ve 4 yaşındaki çocuklar, bir de oyun oynanacak ortak alan diyorsun, sanki o resimde durduğu gibi evde asla durmaz gibi geliyor bana, yazık olmasın güzelim masaya :) bu işi biraz ertelesen.

yerinde olsam 2 karyola alırım, çocuk için büyüyen yataklar daha iyi, şimdiden gereksiz yer kaplamaz.
sonra odanın büyüklüğüne göre de oturmak için az yer kaplayan kanape ya da yer minderleri vs bakınırım.

Canim karyolayi cok begendim ve acilinca kocaman olmasi cok guzel ileride kucuk ile buyuk ayni odada kalmaya baslayinca sende miss gibi yatarsin.. Bulabilirsen bikac marangozdan fiyat al.. Yerden tasarruf olmasi cidden onemli.. Makyaj masasi cok guzel bende o modele hep bayilirim ama ders calisamayiz cnm cok zor alan buyuk olmasi bence daha avantajli.. Yine ikeanin bi modeli var yengem aldi harika gercekten onu simdilik sen alip ders calisip ileride kazaninca onu cocuklara birakabilirsin sen o zaman bu makyaj masasini kendine alirsin )

Karyolayi evvela sor mutlaka cunku insanin icini aciyoo cok guzel duruyoo..
Makyaj masasi cok guzel ama bence ders calismak icin yetersiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…