• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kizlar normal mi sizce??

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

evlivekedili

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2013
237
101
123
34
Merhaba kizlar,

Saclarimda son bir kac aydir birer birer beyaz sac buluyorum. Henuz 26 yasindayim, cok erken degil mi? Ama boyle sakaklardan falan da beyazlamiyor. Ortalarda buluyorum genellikle ve dayanamayip kopariyorum. Saclarim dogal rengi, boya falan kullanmiyorum. Ama kivircik oldugu icin ne kadar bakim yapsamda kuru oluyor. O yuzden olabilir mi? Biraz once kopardim bir tane. Bildiginiz kokten baslamis bembeyaz yarisindan sonrasina kadar, ucunda hala kendi sac rengim duruyordu. Bir gun bembeyaz uyanirim diye cok korkuyorum:KK17:

Ne yapmaliyim, basina gelen var mi? Lutfen yardim edin kizlar:KK43:

:KK12:
Merhaba kizlar,

Saclarimda son bir kac aydir birer birer beyaz sac buluyorum. Henuz 26 yasindayim, cok erken degil mi? Ama boyle sakaklardan falan da beyazlamiyor. Ortalarda buluyorum genellikle ve dayanamayip kopariyorum. Saclarim dogal rengi, boya falan kullanmiyorum. Ama kivircik oldugu icin ne kadar bakim yapsamda kuru oluyor. O yuzden olabilir mi? Biraz once kopardim bir tane. Bildiginiz kokten baslamis bembeyaz yarisindan sonrasina kadar, ucunda hala kendi sac rengim duruyordu. Bir gun bembeyaz uyanirim diye cok korkuyorum:KK17:

Sen ne diyorsun canım benim daha 18 imde başladı beyazlamaya şuan en az 15 tane var

Irsi olur genelde. Ailede varsa saçları erken beyazlayan, ona çekmiş olabilirsiniz. Benim ilk beyazım lisede çıktı ve devamı da geldi. (Babamın saçlar orta sonda beyazlamaya başlamış)
Aramızda dört yaş var ama benim saçlar şu x men karakteri Rouge gibi, önden aldı gidiyor. Boyuyorum, napim? Dökülmuyor ya, şükür buna da :))

Rahatsızsanız boyatirsiniz, çaresi var sonuçta.

Kökten koparırsan beyazların artar ki :(
Kıvırcık saçta daha az görunür. Ayrımını beyazlarını kamufleedecek şekilde yapabilirsin..
Annenin saçları nasıl? Genelde beyazlık kalıtsaldır.. evlivekedili evlivekedili

Merhaba kizlar,

Genetik yatkınlık olabilir.
Annenizin erken mi beyazlamış mesela ?
Bir sabah bembeyaz uyanmak türk filmlerinde olur yav abartmayın :)

Irsi olur genelde. Ailede varsa saçları erken beyazlayan, ona çekmiş olabilirsiniz. Benim ilk beyazım lisede çıktı ve devamı da geldi. (Babamın saçlar orta sonda beyazlamaya başlamış)
Aramızda dört yaş var ama benim saçlar şu x men karakteri Rouge gibi, önden aldı gidiyor. Boyuyorum, napim? Dökülmuyor ya, şükür buna da :))

Rahatsızsanız boyatirsiniz, çaresi var sonuçta.

Babam sarisin oldugu icin son 5 senedir ancak farkediliyor. Annemin cok beyazi var ama hep boyar cikar cikmaz o yuzden hatirlayamiyorum ama cok erken baslamamisti saniyorum. Yaslaniyorum galiba:KK1:

Babam sarisin oldugu icin son 5 senedir ancak farkediliyor. Annemin cok beyazi var ama hep boyar cikar cikmaz o yuzden hatirlayamiyorum ama cok erken baslamamisti saniyorum. Yaslaniyorum galiba:KK1:

Yav, 26 yaşında "Yaşlanıyorum"deme gözünü sevem. :) Benim eski bi konu var yaşlanma korkusu ve bakım yapma üzerine, istersen bi bak. Yok yaşlanmak, sil lugatindan. Güzel yaş alıyoruz ve hepsinin çaresi var. Takılma bu kadar.

Bu yaşlarda başlayabiliyor malesef çok daha erken başlayan da var şükredin, çok takmayın. Benim de 29 şimdi. Senelerdir 1 ile üç tel arasında beyazım vardı şimdi beş olmuş :D Artacak artık yapacak bir şey yok.

Genetik yatkınlık olabilir.
Annenizin erken mi beyazlamış mesela ?
Bir sabah bembeyaz uyanmak türk filmlerinde olur yav abartmayın :)

Yok genetik degil bildigim kadariyla :) Annem cok iyi sakladiysa bilemiyorum :))
Ama kopardigim sac telini gorseydiniz anlardiniz. Mutant gibiydi :))

Kökten koparırsan beyazların artar ki :KK43:
Kıvırcık saçta daha az görunür. Ayrımını beyazlarını kamufleedecek şekilde yapabilirsin..
Annenin saçları nasıl? Genelde beyazlık kalıtsaldır.. evlivekedili evlivekedili
Artar mi diyorsunuz? Ben onu sehir efsanesidir diye cok da takmiyordum :)

Kivircik sacta az gozukmuyor maalesef. O bembeyaz kapkalin tel oyle siritiyordu ki kopartmam sartti. Annemin beyazlari suan baya var ama hep sakaklarda ve erken baslamadi bildigim kadariyla. Benim kafamin ortasinda bir yerde:confused:

Back
X