kızlar nooolur yardım edin!!!!!! :( 3 aydır çatlatma iğnesi yaptırıyorum

melzoseta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
18
3
36
3 aydır gebelik tedavisi görüyorum. eşimin sperm tesleri iyi cıktı benim yumurtlamamda var. sanırım bu ayda 3 taneymiş. serephone, progestan adını hatırlamadığım ama yumurta kalitesini arttırıcı bi kaç hap daha kullandım ilk günden beride devit-3 damla ecopirin diaformin ve foliboıl kullanıyorum. bugun 3. çatlatma iğnesini yaptırdım pregnyl iğnenin adı. ama nedense içimde bu ayda umut yok. daha bu şekilde ne kadar devam eder bu. ne kadar çatlatma iğnesi vurdurucam. aşılama gelmeye başladı aklıma 1 hafta sonraki doktor kontrolümde sorucam doktoruma. ama bu doktor bile cok maliyetli olmaya basladı aşılamaya gücümüz nasıl yeticek. devlet hastanesinde aşılama şartları nedir? kızlar bu iğne sonrasında hamile kalan oldumu yardım edin lütfen :KK43: :KK43: :KK43:

3 aydır gebelik tedavisi görüyorum. eşimin sperm tesleri iyi cıktı benim yumurtlamamda var. sanırım bu ayda 3 taneymiş. serephone, progestan adını hatırlamadığım ama yumurta kalitesini arttırıcı bi kaç hap daha kullandım ilk günden beride devit-3 damla ecopirin diaformin ve foliboıl kullanıyorum. bugun 3. çatlatma iğnesini yaptırdım pregnyl iğnenin adı. ama nedense içimde bu ayda umut yok. daha bu şekilde ne kadar devam eder bu. ne kadar çatlatma iğnesi vurdurucam. aşılama gelmeye başladı aklıma 1 hafta sonraki doktor kontrolümde sorucam doktoruma. ama bu doktor bile cok maliyetli olmaya basladı aşılamaya gücümüz nasıl yeticek. devlet hastanesinde aşılama şartları nedir? kızlar bu iğne sonrasında hamile kalan oldumu yardım edin lütfen :KK43: :KK43: :KK43:
Hamile kalan cok var canim. Ama her sey nasip. Ben uc kere kullandim. Bir ise yaramadi. Sonra aylar sonra kendiliginden hamile kaldim. Ama dusuk oldu malesef. Simdi yine ilac kullanip catlatma ignesi vuruldum. Her ay bir umut. Benim 4 yil oldu. Sen daha yeni basladin sanirim. Bu kadar stres yapma. Daha ne kadar yolun var bilmiyorsun. Devlette asilama yaptirabiliyorsun tabi ki. Tup bebek yaptirma bile imkanin var. Tabi belli sartlarda. Asilama olup cok hamile kalan var. Sartlarina internetten bakabilirsin. Ins asilamaya gerek kalmadan hamile kalirsin.

Hamile kalan cok var canim. Ama her sey nasip. Ben uc kere kullandim. Bir ise yaramadi. Sonra aylar sonra kendiliginden hamile kaldim. Ama dusuk oldu malesef. Simdi yine ilac kullanip catlatma ignesi vuruldum. Her ay bir umut. Benim 4 yil oldu. Sen daha yeni basladin sanirim. Bu kadar stres yapma. Daha ne kadar yolun var bilmiyorsun. Devlette asilama yaptirabiliyorsun tabi ki. Tup bebek yaptirma bile imkanin var. Tabi belli sartlarda. Asilama olup cok hamile kalan var. Sartlarina internetten bakabilirsin. Ins asilamaya gerek kalmadan hamile kalirsin.

inşallah canım rabbim emeklerini seninde boşa cıkarmaz. 1.5 yıllık evliyim ben 27 eşim 34 yaşında yas faktörüde sabırsız olmam için sebeb oluyo. ama hayırlısı işte...

inşallah canım rabbim emeklerini seninde boşa cıkarmaz. 1.5 yıllık evliyim ben 27 eşim 34 yaşında yas faktörüde sabırsız olmam için sebeb oluyo. ama hayırlısı işte...
Stresin azligi ile hamile kalma olasiligi dogru orantili canim. Ne kadar az stres olursa o kadar cabuk ustesinden geliriz.

normal prosedürü 1 yıl hamile kalamadiktan sonra çok önemli bir problem yoksa ilac kullandirip 3 ay catlatma ignesi ile takip yapılıyor olmazsa 3 kere de aşılama deneniyor daha olmadı tüp bebek deniyor. farklı bi doktora gidip farklı bi görüş alabilirsin.

normal prosedürü 1 yıl hamile kalamadiktan sonra çok önemli bir problem yoksa ilac kullandirip 3 ay catlatma ignesi ile takip yapılıyor olmazsa 3 kere de aşılama deneniyor daha olmadı tüp bebek deniyor. farklı bi doktora gidip farklı bi görüş alabilirsin.
o zaman bu ay doktorum aşılama önerebilir muhtemelen :KK43:

lzoseta, post: 44190696, member: 724299"]3 aydır gebelik tedavisi görüyorum. eşimin sperm tesleri iyi cıktı benim yumurtlamamda var. sanırım bu ayda 3 taneymiş. serephone, progestan adını hatırlamadığım ama yumurta kalitesini arttırıcı bi kaç hap daha kullandım ilk günden beride devit-3 damla ecopirin diaformin ve foliboıl kullanıyorum. bugun 3. çatlatma iğnesini yaptırdım pregnyl iğnenin adı. ama nedense içimde bu ayda umut yok. daha bu şekilde ne kadar devam eder bu. ne kadar çatlatma iğnesi vurdurucam. aşılama gelmeye başladı aklıma 1 hafta sonraki doktor kontrolümde sorucam doktoruma. ama bu doktor bile cok maliyetli olmaya basladı aşılamaya gücümüz nasıl yeticek. devlet hastanesinde aşılama şartları nedir? kızlar bu iğne sonrasında hamile kalan oldumu yardım edin lütfen :KK43: :KK43: :KK43:[/QUOTE]
ArkadasIm bizde bu sters olduktan sonra zaten olmaz bende senin gibi 4 yildir catlatma iyneleri kullandim ama netice alamadim hep husran mesela ben artik tedavi olmicm bi kac ay dinlenip asilama yapcm ilac tedavisi stresten ve kistlerden baska bisy yapmiyo

tesekkür ederim cevaplarınız için ben 3 taneden fazla çatlatma iğnesi deneyene rastladım. acaba önümüzdeki ay doktorum devam edermi iğneye. ne kadar sürer daha bu.

"melzoseta, post: 44299627, member: 724299"]tesekkür ederim cevaplarınız için ben 3 taneden fazla çatlatma iğnesi deneyene rastladım. acaba önümüzdeki ay doktorum devam edermi iğneye. ne kadar sürer daha bu.[/QUOTE]
Buyuk Ihtimale hsg faln var daha sirada ama galiba sen sabirsizsin daha tedaviye baslayali 3 ay olmus tavsiyemm biraz sabirli davranman

tesekkür ederim cevaplarınız için ben 3 taneden fazla çatlatma iğnesi deneyene rastladım. acaba önümüzdeki ay doktorum devam edermi iğneye. ne kadar sürer daha bu.
Canim tedaviye ve doktora gore degisir. Ben 4. Kez catlatma ignesi vuruldum. Ve tutmazsa 2 kez daha vurulucam. Ama daha once 3 defa klomen kulladigim icin dr um klomen vermedi bu defa. Son uc ay femara adli ilacla devam ediyorum.

X