Eğer yadırgamicaksanız benimde enfeksiyonum var ve çok fazla sarı akıntım var. Su ve süt buharı yaptım faydasını gördümKızlar oldu bitti hep vajina akıntım vardı.. ama son 1 senedir akıntım o kadar çoğaldı ki gerçekten cinsel ilişkiden ne bir zevk ne de başka bir şey alabiliyorum.. eşim de öyle..sanki darlığımda gitti gibi.. kadın doğum doktoruna sorduğumda pH değerin demek iyi yanma kaşıntı vs olmadığı sürece sorun yok diyor ama gerçekten psikolojim bozuldu. Cinsel ilişkide her iki saniye gerçekten her iki saniye de bir silmem gerekiyor. Çok iğrenç bir hal aldı..ne fayda eder? Hap, Jel, vs? Ne yapabilirim ameliyat hariç? Yardımmmmmm edin
Tabiki olur canım sevinirimEğer yadırgamicaksanız benimde enfeksiyonum var ve çok fazla sarı akıntım var. Su ve süt buharı yaptım faydasını gördüm1 hafta hiçbir şekilde zararı yok o buhara oturuyorsunuz sadece yani eğer isterseniz nasıl yapılacagını söyliyim tabi sadece fikir verdim yalnış anlamanızı istemem
Akıntıda büyük ihtimal enfeksiyondan oluyor. Çünkü araştırın birde sorması ayıp. Akıntı kokuyormu? Benim akıntım çok kokuyor doktor bana intihap oldu dedi?Tabiki olur canım sevinirimama benim yanmam batmam vs. yok sadece akıntıya iyi gelir mi ki
Yok canım ne koku var ve kaşıntı ne de yanma çok tuhafAkıntıda büyük ihtimal enfeksiyondan oluyor. Çünkü araştırın birde sorması ayıp. Akıntı kokuyormu? Benim akıntım çok kokuyor doktor bana intihap oldu dedi?
Hmm benimki kokuyordu. 3 gün sabah akşam maydanoz süt kaynattım üzerine oturdum. 3 gün sabah akşamda gömeç hardal dere oto ısırgan otlarını suyla karıştırıp üzerine oturdum. Çok şükür iyi geldiYok canım ne koku var ve kaşıntı ne de yanma çok tuhaf
Bir iki doktora sordum ikisi de aynısını söyledibende zaman zaman oluyordu enfeksiyon olabilir ama 1 senedir diyorsun uzun bir süreç acaba başka doktora mı gitsen buradan tedavi bulman imkansız
iyidir tamam da ilişki sırasında fazla gelmesi de iyi değil bide ikide bir silecek kadarsa bence normal değildir ama doktor da normal demiş ondan iyi bilemem ya. hadi birkaç kere tamam da bir yıl uzun bir süre. darlığı gitmemiştir akıntı çok olunca öyle hissediyorsundur bu durumu söyledin mi doktoraBir iki doktora sordum ikisi de aynısını söyledienfeksiyon vs yok dedi akıntı normal iyidir dediler
Aynen canım benim tam da dediğin gibi.. söyledim de bir çaresi yok diyor maalesef..iyidir tamam da ilişki sırasında fazla gelmesi de iyi değil bide ikide bir silecek kadarsa bence normal değildir ama doktor da normal demiş ondan iyi bilemem ya. hadi birkaç kere tamam da bir yıl uzun bir süre. darlığı gitmemiştir akıntı çok olunca öyle hissediyorsundur bu durumu söyledin mi doktora
Hayret birsey ya seni rahatsız ediyor sonuçta ve herkes de böyle değil nasıl yapılacak bir şey olmaz başından saviyorlar ciddi bir şey olmadığındanAynen canım benim tam da dediğin gibi.. söyledim de bir çaresi yok diyor maalesef..
Kızlar oldu bitti hep vajina akıntım vardı.. ama son 1 senedir akıntım o kadar çoğaldı ki gerçekten cinsel ilişkiden ne bir zevk ne de başka bir şey alabiliyorum.. eşim de öyle..sanki darlığımda gitti gibi.. kadın doğum doktoruna sorduğumda pH değerin demek iyi yanma kaşıntı vs olmadığı sürece sorun yok diyor ama gerçekten psikolojim bozuldu. Cinsel ilişkide her iki saniye gerçekten her iki saniye de bir silmem gerekiyor. Çok iğrenç bir hal aldı..ne fayda eder? Hap, Jel, vs? Ne yapabilirim ameliyat hariç? Yardımmmmmm edin
Bugün doktora gittim fitil verdi geciriyormis akıntı enfeksiyondan kaynaklı oluyormusKızlar oldu bitti hep vajina akıntım vardı.. ama son 1 senedir akıntım o kadar çoğaldı ki gerçekten cinsel ilişkiden ne bir zevk ne de başka bir şey alabiliyorum.. eşim de öyle..sanki darlığımda gitti gibi.. kadın doğum doktoruna sorduğumda pH değerin demek iyi yanma kaşıntı vs olmadığı sürece sorun yok diyor ama gerçekten psikolojim bozuldu. Cinsel ilişkide her iki saniye gerçekten her iki saniye de bir silmem gerekiyor. Çok iğrenç bir hal aldı..ne fayda eder? Hap, Jel, vs? Ne yapabilirim ameliyat hariç? Yardımmmmmm edin
Allah Allah? Vallaha bana bakti Doktor enfeksiyon felan Yok dedi o yüzden de bir sey yazmadi….Bugün doktora gittim fitil verdi geciriyormis akıntı enfeksiyondan kaynaklı oluyormus
Keşke ameliyatı olsa. Bende 1 senedir çekiyorum. İlişki ise morelimi bozar oldu. Yakında evlenmeyi düşünüyoruz ama bu sorun beni evliliğe soğutuyor. Çözüm bulamıyorum bir türlüKızlar oldu bitti hep vajina akıntım vardı.. ama son 1 senedir akıntım o kadar çoğaldı ki gerçekten cinsel ilişkiden ne bir zevk ne de başka bir şey alabiliyorum.. eşim de öyle..sanki darlığımda gitti gibi.. kadın doğum doktoruna sorduğumda pH değerin demek iyi yanma kaşıntı vs olmadığı sürece sorun yok diyor ama gerçekten psikolojim bozuldu. Cinsel ilişkide her iki saniye gerçekten her iki saniye de bir silmem gerekiyor. Çok iğrenç bir hal aldı..ne fayda eder? Hap, Jel, vs? Ne yapabilirim ameliyat hariç? Yardımmmmmm edin
Normal iyidir mi. Yumurta beyazı kıvamında ise normal evet ama farklı ise anormal. Mutlaka bir sorunun vardırBir iki doktora sordum ikisi de aynısını söyledienfeksiyon vs yok dedi akıntı normal iyidir dediler
Ay vallaha bende de öyle hic bir cözüm bulamadimKeşke ameliyatı olsa. Bende 1 senedir çekiyorum. İlişki ise morelimi bozar oldu. Yakında evlenmeyi düşünüyoruz ama bu sorun beni evliliğe soğutuyor. Çözüm bulamıyorum bir türlü
Yumurta beyazinda oluyor baya bayaNormal iyidir mi. Yumurta beyazı kıvamında ise normal evet ama farklı ise anormal. Mutlaka bir sorunun vardır
O zaman normalYumurta beyazinda oluyor baya baya