- 12 Eylül 2018
- 303
- 198
- 23
- 26
- Konu Sahibi Emine Poyraz
Acele etme relax ne zamandır deniyorsun belirtiler falanmı varYarın adet olmam lazim ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acele etme relax ne zamandır deniyorsun belirtiler falanmı varYarın adet olmam lazim ya
Anlamadım verin numaranizi görüntülü arayayim whatsapttan bu benim testim ne alaka ?Aynı testi başka biri daha atıp nişanlı olayı soylemisti ilginç ya resimler görülüp kaydedip kendi yazisinda kullanılıyor yada başka bişey![]()
Evet kasık ağrım var birazcık halsizlik uykusuzlukAcele etme relax ne zamandır deniyorsun belirtiler falanmı var
Ben size testt sizin değil demiyorum bugün aynı testi aynı şekilde farklı bı konu olarak açılmıştı diyorumAnlamadım verin numaranizi görüntülü arayayim whatsapttan bu benim testim ne alaka ?
Umarım hamileyimdir ya çok istiyorumSaat aşırı önemli değil sadece bebek çok çok yeniyse ki ben 3 haftalıkken öğrenmiştim hamile olduğumu testte testi yaptığımda da akşam 7ydi..
Valla anlamdım hiç bir şey amaBen size testt sizin değil demiyorum bugün aynı testi aynı şekilde farklı bı konu olarak açılmıştı diyorum
Ben anlatamadım galibaValla anlamdım hiç bir şey ama![]()
Çok istediğin için piskolejik olabilir bide buna neden ailesi karıştırıyorsunuz herkezi ayağa kaldırmanın gerekçesi ne sanırım ilk denemen ondna bolesinEvet kasık ağrım var birazcık halsizlik uykusuzluk![]()
Şimdi anladım teşekkürler heyecandan uçucam o yüzden anlayamadım baştanBen anlatamadım galibasizin şu fotodaki testinizi yani çizgisine kadar aynı şekilde başka bı konuya yüklenmiş olarak gördüm ben test sizin degil demiyorum sanırım ya tesadüf yada resimler kaydedilip başka konularda kullanılıyor diye düşünüyorum yani şahsınıza söylediğim birşey yok
Ailemizle yaşıyoruz ondanÇok istediğin için piskolejik olabilir bide buna neden ailesi karıştırıyorsunuz herkezi ayağa kaldırmanın gerekçesi ne sanırım ilk denemen ondna bolesin
anlıyorum ilk ayın sanırım ilk ayda bole oluyor insan umarım hayal kırıklığına uğramasınAilemizle yaşıyoruz ondan![]()
Baska marka aldim gece nöbetci eczaneden yine ayni çıktı ya neden benim şansıma böyle oluyoSeni üzmek istemem ama bu teste göre hamilelige dair hiç birşey yok. Bu marka test bekleyince böyle oluyor . Başka markadan dene birde istersen
Bakar misinSeni üzmek istemem ama bu teste göre hamilelige dair hiç birşey yok. Bu marka test bekleyince böyle oluyor . Başka markadan dene birde istersen
5 6 damla damlattim en fazla ya merhaba bu aradaMerhaba ikinci test te mi bozuk çıkmış fazla idrar mı damlatiyosunuz ki çünkü bu şekilde çıkınca bozuk olmuş oluyo ve geçersiz sayiliyo
uc damla kafi aslinda.. acele etmeyin Allah en guzel zamanda en guzel yerde versin5 6 damla damlattim en fazla ya merhaba bu arada