Gebeliğe Hazırlık Kızlar nolur yardım edin şu teste bakın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı testi başka biri daha atıp nişanlı olayı soylemisti ilginç ya resimler görülüp kaydedip kendi yazisinda kullanılıyor yada başka bişey 🤦

Valla anlamdım hiç bir şey ama 🤔
Ben anlatamadım galiba 😂 sizin şu fotodaki testinizi yani çizgisine kadar aynı şekilde başka bı konuya yüklenmiş olarak gördüm ben test sizin degil demiyorum sanırım ya tesadüf yada resimler kaydedilip başka konularda kullanılıyor diye düşünüyorum yani şahsınıza söylediğim birşey yok

Ben anlatamadım galiba 😂 sizin şu fotodaki testinizi yani çizgisine kadar aynı şekilde başka bı konuya yüklenmiş olarak gördüm ben test sizin degil demiyorum sanırım ya tesadüf yada resimler kaydedilip başka konularda kullanılıyor diye düşünüyorum yani şahsınıza söylediğim birşey yok
Şimdi anladım teşekkürler heyecandan uçucam o yüzden anlayamadım baştan 😁😁

Seni üzmek istemem ama bu teste göre hamilelige dair hiç birşey yok. Bu marka test bekleyince böyle oluyor . Başka markadan dene birde istersen
Bakar misin

Eklentiler

• IMG-20190920-WA0011.jpeg
    IMG-20190920-WA0011.jpeg
    19,5 KB · Görüntüleme: 56
Merhaba ikinci test te mi bozuk çıkmış fazla idrar mı damlatiyosunuz ki çünkü bu şekilde çıkınca bozuk olmuş oluyo ve geçersiz sayiliyo

Testlerınız bozuk cunku cok ıdrar damlatıyosunuz 2damla damlatmanız gerekıyor bu sekılde hamılesnız veya degılsınız demek dogru olmaz

Back