- 19 Eylül 2018
- 63
- 60
- 8
- Konu Sahibi Emine Poyraz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum bu test bozuk çıkıyor diyorlar ben hiç anlamadımKızlar adetime 1 gün var test yaptım bu çıktı hamilemiyim tüm aile cevap bekliyoruz nolur çok heyecanlıyım elim ayağım titriyor
Gerçekten miTatlım test hatalı yeni test alıp yapman lazım.
Ya gercekten mi yaaKuzum bu test bozuk çıkıyor diyorlar ben hiç anlamadıminş hamilesindir
Nöbetçi eczaneye git 1 test daha al hemen yap bize de soyle merak ettim durumu inşallah hamilesindir.Gerçekten mi![]()
Bu sabah yaptım lavaboya koydum unutmuşum orda kafa gitmiş benim ya şimdi gördüm şoka girdimbenm bildiğim testi sabah kalkınca ilk idrarınızla yapınca dogru sonuc alıyosunuz siz nezaman yaptınız
İnternetten bakicam en yakin nöbetçi eczaneye çok heyecanlıyımNöbetçi eczaneye git 1 test daha al hemen yap bize de soyle merak ettim durumu inşallah hamilesindir.
Saat aşırı önemli değil sadece bebek çok çok yeniyse ki ben 3 haftalıkken öğrenmiştim hamile olduğumu testte testi yaptığımda da akşam 7ydi..Bu sabah yaptım lavaboya koydum unutmuşum orda kafa gitmiş benim ya şimdi gördüm şoka girdim
Bu sabah yaptım lavaboya koydum unutmuşum orda kafa gitmiş benim ya şimdi gördüm şoka gird
bu testler de sorun vr sanırım burdaki bi arkadaştada bole çıkmış aynı marka geçersiz buKızlar adetime 1 gün var test yaptım bu çıktı hamilemiyim tüm aile cevap bekliyoruz nolur çok heyecanlıyım elim ayağım titriyor
Eczaneden erken gebelik testi al o daha kesin sonuç verir.İnternetten bakicam en yakin nöbetçi eczaneye çok heyecanlıyım
Bu ay yüzlerce para verdim teste yaEczaneden erken gebelik testi al o daha kesin sonuç verir.
tekrar yapın yada doktora gisn emin olmak için buraada yazarsaız seinirm merak ettimBu sabah yaptım lavaboya koydum unutmuşum orda kafa gitmiş benim ya şimdi gördüm şoka girdim
Sabah olsun erken gebelik testlerinden alicam ilk işim oBu marka test doğru sonuç vermiyor başka bir markayla tekrarlayın derim . Çünkü şu an ortada bir sonuç yok gibi duruyor
Adetim kaç gün geçti seninSabah olsun erken gebelik testlerinden alicam ilk işim o
Yarın adet olmam lazim yaAdetim kaç gün geçti senin